DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Kočky

Spřátelený vrbičanský útulek Srdcem pro kočky vyhlašuje podzimní sbírku na dokončení veterinární vyšetřovny a její zařízení nábytkem. Bylo by prima, kdyby se příznivci Eleferna nenechali zahanbit výrobcem nábytku, který jej pro útulek vyrobí za jednu korunu (plus, samozřejmě, materiál) a nějakou korunou přispěli. Dále již má slovo útulek:

VEŘEJNÁ SBÍRKA v.s. 172014 na účet 257074566/0300

NÁBYTEK A VYBAVENÍ VETERINÁRNÍ VYŠETŘOVNY

Vážení čtenáři a dárci, rádi bychom vás informovali, jak se vyvíjí situace v rámci budování veterinární vyšetřovny. V létě bylo budování vzhledem k finanční situaci pozastaveno a čerpalo se pouze z materiálů, které jsme dostali darem či z příspěvků určených pro budování vyšetřovny. Jak postupoval čas, se můžete podívat zde: http://srdcemprokocky.rajce.idnes.cz/veterinarni_vysetrovna_Srdcem_pro_k.... Stále jsme se chystali zveřejnit veřejnou sbírku na dokončení vyšetřovny, pokročit dál, jenže letní období je pro útulky absolutně nejhorším obdobím. Letní období skončilo, ale pořád jedeme nadoraz. Pořád tedy bylo nutné vyhlašovat jednu sbírku za druhou v rámci veterinárních úkonů. Dnes jsme se po událostech, které proběhly, konečně rozhodli vyhlásit sbírku na dokončení veterinární vyšetřovny - výrobu nábytku a vybavení vyšetřovny. Vyšetřovna bude mít velký význam coby do ubytovávání zvířátek v pooperačních boxech a nejen to. Karantény budou mít další smysluplné členění, vyšetřování kočiček bude prováděno odděleně na vyšetřovně i na karanténě. Paní doktorka bude mít v oficiálně schválené vyšetřovně větší možnosti v rámci jednoduchých zákroků. Útulek je především o zvířatech zvenku, nemocech, karanténě, rozumu, přítomnosti veterinárního lékaře, úctě k životu a také o tom, že pracujeme s živými bytostmi, a proto bychom ke zvířatům měli přistupovat svědomitě, protože každý chybný krok může být pro zvířátko krokem posledním. Je to zvláštní, ale k rozhodnutí vyhlásit tuto veřejnou sbírku nás inspiroval právě kocourek Robin, opakované uvědomění si, jak cenný je život. Jsou to právě zraněná a opuštěná zvířátka, pro které bychom chtěli vybudovat co nejlepší podmínky. Tímto vyhlašujeme veřejnou sbírku v rámci nábytku (materiálu na výrobu nábytku, neboť samotnou výrobu nábytku budeme mít za 1Kč) a vybavení vyšetřovny v.s. 172014 na  účet: 257074566/0300 - cíl je 40.000Kč, které do poslední korunky zřejmě jen tak nenasbíráme, ale někde začít musíme a pojedeme krok po krůčku dál. Srdečně děkujeme za jakoukoli pomoc. Penízky na nákladnou operaci těžce zraněného Robinka, které byly již vybrány, převedeme na veterinární náklady a právě na tuto sbírku. Srdečně děkujeme!

Přemýšlíte o tom, komu byste ještě na Vánoce udělali radost? Zkuste obdarovat některou z útulkových koček, třeba zde: http://kociciprani.cz/

Lidi si dokážou poradit sami. Kočky to většinou neumí. Eleferno tento projekt podporuje.

V rámci naší virtuální adopce kocoura Clarka zveřejňujeme kvartální výroční zprávu útulku, kde Clark bydlí :-) Jako Eleferno přispíváme jednak finančně, jednak stelivem, kterého útulek spotřebuje opravdu veliké množství. Rádi bychom v této souvislosti upozornili na možnost útulku finančně přispět na účet 234909954/0300 s variabilním symbolem 25275  (CLARK na klávesnici mobilu). Příspěvek je odečitatelnou položkou pro účely daně z příjmu. Dále již samotná výroční zpráva:

Rádi bychom Vás informovali o naší činnosti za první 3 měsíce roku 2010.

Číst dál: 1. čtvrtletní zpráva roku 2010 o činnosti útulku O.S. Srdcem pro kočky

V neděli 22. listopadu 2009 se koná v prostorách Chvalské tvrze (Praha 9, Horní Počernice) VÝSTAVA PRO KOČKU - podzimní umisťovací výstava opuštěných koček. Cílem akce je najít domov kočkám z útulků a získat krmení pro ty, které si noví majitelé neodnesou. Vstupenkou na výstavu je konzerva krmení pro kočky, kterou je možné koupit i na místě.

Číst dál: VÝSTAVA PRO KOČKU - podzimní umisťovací výstava opuštěných koček

Můj člověk přinesl zelené pichlavé. Stejné, jako roste venku u domu. Byl jsem to očenichat, venku žádné nechybí. Wizí seskočil z polštářku a hned si na to vylezl. Udělal jsem to, jako on. Ženské se smály. Menší nám dala do mističky vodní maso. Na zelené pichlavé dávaly blýskavé kulaté a blýskavé dlouhé. Padalo jim to. S Wizím jsme to honili. Rozbolela mě tlapa. Lehnul jsem si k díře s ohněm.

Číst dál: Rýšoviny - IX.

Rýša a Wizí přejí všem příjemné prožití studeného období bez venku pobíhajících šťavnatých myší, mnoho voňavého masa, teplo na tlapky i na kožíšek a klidné místo, kde je možné smotat se do klubíčka a nechat se hladi.

rysawizi

Mám huňatý kožich a spoustu chlupů. Venku je bílé studené, zebou z toho tlapy. Nejdřív jsem se toho bál. Jednou to bylo za velkým oknem místo tvrdé šedivé podlahy. Taky místo měkkého zeleného, co lechtá do tlapek. Voní to studeně a je to studené. Boří se mi do toho tlapy. Dělá mi to mokrý kožich. Nemám rád zimu. Oheň je teď v díře skoro pořád. Malá ženská mi přinesla jiný polštářek s kočkou. Můj polštářek s kočkou jsem odtáhnul k díře s ohněm. Spím tam, když je můj člověk na lovu. Taky spím v jeho pelechu. Tam, co se jde nahoru.

Číst dál: Rýšoviny - VII

Byl tu můj velký člověk. Vylezl z rychle běhající věci. Té samé, ve které mě vzal pryč od těch mnoha koček. Voněl cizími kočkami. Přivezl mi tenké maso, jiné, než mi dává menší člověk. Dával mi ho žrát z ruky. Vyskočil jsem si na něj a olízal jsem mu srst na hlavě. Drbal mě za ušima. Dal jsem mu tlapy kolem krku. Wizí mu skočil na ramena a předl. Taky předu, často.

Číst dál: Rýšoviny  - VI

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 136 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 136

Nejnovější uživatelé

  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin
  • robert