DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Umění a kumšt

                           SADOMASEM KOŘENĚNÁ ČERVENÁ KNIHOVNA
    Červená knihovna je specifický žánr pracující s mechanismy kýče. Pro své brakové zaměření a cílovou skupinu v ženách je obecně brán jako nejvysmívanější a nejhorší žánr vůbec.
    Má svá specifika, kdy gro příběhu je vztah muže a ženy (zatím jsem teda nečetla typickou „harlekvínku“ na téma žena a žena ). Vztah milostný a to nikoliv příběh, jak spolu bojují po letech vztahu, ale o jejich setkání a dobytí srdce. Končící většinou svatbou a to, že k ní dojde po pár týdnech známosti je sice nereálné, ale klasické pro pohádku lásky.
    Vyžaduje extrémy a až nereálné situace a velký citový nátlak. Toho většinou dosahují nesmyslnýma hádkama a „rozchodem“ ob každou pátou stránku.  Vyhraněné musí být i samotné postavy, ideálně v modelu, kdy hrdinka je chudá, svým způsobem půvabná, ale nikoliv krásná. Spíše taková myška, nebo spíš princezna v myším kožíšku. A rozhodně nevinná – může-li být pannou, tím lépe. Naopak muž musí být velmi protřelý až zkažený, aby se dal její čistou láskou napravit. Musí být bohatý – co bohatý, nechutně prachatý multi miliardář! A hezký, doslova hříšně krásný a božsky sexy.

Číst dál: Sadomasem kořeněná červená knihovna

Do Fajlotéky a mezi videa jsem (po delší odmlce) nahrál cosi, zasluhující mimořádnou pozornost zejména technoúchylů. Hračka je postavená na míru slečně, bohatě vybavené kroužky a funkce, které (hračka) vykonává potěší oko každého technika, inženýra přadláckých a snovacích strojů pak zvlášť. Po navázání kroužků provázky na jednotlivé efektory hračky umí strojek celou sadu pohybů, včetně funkcionality, kterou Helena nazvala tleskání pyskama. Konckonců, nahlédněte sami - nehledě na kvalitu záznamu či spíš jeho xté kopie je to velmi svěží ukázka úchylné vynalézavosti. Pokud by někdo chtěl tuhle konstrukci zopakovat, velmi prosím o přizvání eleferního týmu.

Serža

Pro dnešní videokoutek jsem ve filmotéce založil polici Retro. Dneska na ní najdete dvě dílka - to jedno je starý černobílý jednocívkáč (deset minut) o tom, jak si dvě děvčata užila s třetím. Nic moc explicitního, prostě ukázka toho, jak se točily bondážní filmy mezi válkami. Druhý film pochází z britské úchylné produkce přelomu šedesátých a sedmdesátých let a půjčil ho Torm z té části videosbírky, co přežila jeho pendlování po světě. Obsahově je to mix několika velmi klasických bdsm Ff scének s bičíkem, kolíčky a spoustou přehrávání. Mně se ale moc líbí oblečení a vzhled účinkujících. To víte, doba mého mládí. Takhle nějak se oblíkaly holky, které jsem v té době svlíkal. Užijte si to stejně, jako já.

Příjemné koukání přeje Serža.   

Včera, tedy 18. března v půl druhé ráno místního času zemřel ve věku devadesáti let ve svém domě na Srí Lance poslední člen Velké Trojky sci-fi, fyzik, matematik a vynikající spisovatel Sir Arthur Charles Clarke. Šťastný let ke hvězdám, Sire Clarku, a pozdravujte pány Asimova a Heinleina.

Své umělecké (a i erotické) cítění člověk vyjadřuje slovem a obrazem. O obrazech a grafikách se tento server zmiňuje, avšak o knihách nikoliv. Knihy obecně považuji za něco téměř magického, mají v sobě vůni filosofie, nádech neoddiskutovatelnosti a romantiky.

Číst dál: Povinná četba BDSM+

Po delší odmlce pokračuje sekce Autoři BDSM děl, tentokrát dílem Georga Picharda

Georges Pichard (17.1.1920-7.6.2003) byl významným představitelem "tvrdé školy" francouzského BDSM umění. Jako autor byl mimořádně úspěšný a efektivní, přehled jeho děl se sestává z obtížně katalogizovatelného množství přebalů a obálek bdsm magazínů, komiksů, periodik (převážně tématického zaměření) a sběratelských alb.

Číst dál: Georges Pichard

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 79 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 79

Nejnovější uživatelé

  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin
  • robert