DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Úvahy

V tomto článku nejsou vyjádřeny mé názory a postoje k BDSM a komunitě okolo. Údaje jsou obecné. Rozdíl mezi úchylnou veřejností a katolickou církví je zřejmý.

Můj průzkum je veden na základě reakcí lidí ve věku 16-78 s těžištěm mezi 20-ti a 30-ti lety.

Informovanost: Zkušenosti se znalostí tématu.

Hrůzná představa: O nejšílenějších představách, které jsem slyšel.

Tolerance: Přístup veřejnosti k dané úchylce. Jde asi o nejdůležitější část informací

Číst dál: BDSM zvenčí II.

Vážení čtenáři a příznivci,
o průběhu akce SM party se blíže můžete dočíst v reportáži Bourák? Bouračka, na tomto místě bych se chtěl spíše zamyslet nad kompatibilitou bdsm komunity a disko mládeže. Výborný nápad vnesení osvěty mezi teenagery bohužel narazil na nezájem ze strany osvěcovaných a na zcela indiferentní přístup ze strany klubu Bourák. Pominu-li tupé gorily, flegmatickou obsluhu a naprosto nezvládnutý systém placení, zaslouží pranýřování zejména projev DJ, funkce kameramana a celkově zvládnutí scény. Nazmar tak přišla tuna nevděčné práce, kterou Altair s Tomášem Hervertem pro zdar celé akce udělali (výzdoba, příprava pódia, technologické zajištění a konečně organizace). Minimálně za to si zaslouží veřejné poděkování a byl bych velmi nerad, aby sžíravý sarkasmus reportáže vyzněl jako jejich obvinění. Opak je pravdou. Zkušenost je školou života, ale školné je občas nepřiměřeně vysoké. Má zkušenost z této akce se dá shrnout do teze, že masová osvěta je neslučitelná s komerční akcí - v konečném důsledku jsme získali produkt podobné kvality, jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Ty ubohé děvenky, které v hrůze prchly v okamžiku, kdy se na scéně objevil nůž, v tom budou asi mít pěkný zmatek. (Pro ty, kteří na akci nebyli, podotýkám, že nožem se „holilo", převážná většina akce byla markýrována). Editorial se obrací ke čtenářům, proto bych rád otevřel téma - jakým způsobem provádět podobné akce do budoucna? Podle mého názoru by byla škoda nechat se otrávit jedním ne dost povedeným pokusem. A na konec - Ridere, Tomáši, Myshi, dík. Já jsem se přes všechny výhrady bavil vcelku dobře a materiálu na písemné výlevy mám na měsíc dopředu.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 268 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 268

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara