DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Komunita

Raftíček: "rozesmát Torma, nerozesmát Torma, nenaštvat Torma, naštvat Torma?"

Torm: "Torma lze rozesmat, namichnout mne je tezke."

Raftíček: "'Torma lze rozesmat, namichnout mne je tezke', to se ještě uvidí."

A teď tu máme něco pro všechny uživatelky Eleferna. Jedná se o to, co by vám Torm všem rád předal osobně, ale to je jaksi neřešitelné, tak jen přes internet.

{mos_sb_discuss:13}



 

O Vás

Tak Darkness,

Pred casem jsem byl upozornen mojim pritelem chirurgem na to, co se deje v temnych norach Evropy. Rekl mi s cim se oni musi zabyvat, misto aby poslouzili lidem, kteri si pomoc zasluhuji. Sam mi rekl, ze by tyto zjevy nejradeji vyhodil ven na ulici, at se one postaraji ti, kteri jim to provedli.

Vysvetlil mi zkradtu BDSM a ukazal mi ty vase stranky temnoty.

Tak:

Obsahove jsou ty vase pseudoliterarni splodiny bez vyjimky hovadiny. Nektere texty vsak napovidaji, ze pisatel/ka je literarne nadany/na, skoda jen, ze svuj talent zakopava v tech vasich temnotach. Zde mluvim na priklad o figure, ano figure, Vresinka.

Jinak se da rici, ze retorikou i argumentaci jste ti sami, kteri chodili za Hitlera v cernem a na cepici meli lebku. I vase zajmy jsou temi, lebkou ozdobenymi, spolecne. Vas zajem o pohanstvi. Co ty Darkness o pohanstvi muzes vedet! Nic! Protoze to malo, co existuje historicky dokumentovano, jsi zcela urcite necetla a to, co ty ctes, jsou pouze vymysly nemocnych mozku, ktere nemaji s historickou skutecnosti nic spolecneho.

Dale s temi cernymi mate take spolecne, ze se slusne spolecnosti vysmivate a sami se povazujete za osoby dosahujici vyssi urovne! I to mate spolecne.

Ted k vasim figurinam:

Tak vasi dominanti, patri do spolecnosti tech nejhrubsich kriminalniku, kteri za valky provadeli ta nejhorsi zverstva a nachazeli v tom zalibeni, ti kteri v Bosne znasilnovali zeny, rezali jim genitalie a nosili je jako trofeje na klope uniformy. Tito dominanti by meli byt registrovani a pristup k nekterym povolanim by jim mel byt zamezen a popripade, ze oni nekoho pri svych hratkach zmrzacili, by tato zver mela byt kastrovana. Pak by ji to doufejme preslo a mohli by se z ni stat alespon ne nebezpecni obcane. Doufejme!

Vy subinky/kove jste genetickou katastrofou a vas je mi uprimne lito. V prirode totiz neexistuje gen, ktery by hledal bolest. Naopak existuje gen, pud sebezachovy, ktery od bolesti ma snahu unikat. Ten gen, vy podle vseho, vubec nemate anebo jste zkratka mozkove vasimi kriminalniky zcela vymazani. I to muze byt pravda.

No jsem zvedav, jestli mi vubec odpovis.

Lightness

 

Vážený pane S.,

na Váš dopis, který patrně považujete za brilantní, samozřejmě odpovídám.

Váš přítel chirurg patrně nevidí žádný rozdíl mezi organizovaným zločinem a jinými kriminálními činy a zpestřením si sexuálního života dvou svolných dospělých lidí. Nevím, jaká "tajemství" vám prozradil a proč si myslíte, že jste narazil na "stránky temnoty", které fungují už několik let, mají několik tisíc registrovaných čtenářů a poskytly informace bezpočtu lidí.

Co se týká vašeho názoru na literární kvalitu zdejších textů, tak vzhledem k formě, jakou jste vajádřil svůj názor se nedá oponovat, než: Je to váš soukromý názor a nikdo vás nenutil to číst. Knihovny jsou plné krásné literatury. Pokud máte osobní averzi vůči Vřesince, měl byste svoji "kritiku" směřovat přímo jí, nikoliv ji pomlouvat za zády u jejích přátel.

Můj soukromý zájem o pohanství, který pokud vím nesdílí nikdo z týmu Eleferna, nemá s nacistickým pseudomysticismem nic společného. Pro vaši informaci veškeré solidní bádání o překřesťanských náboženstvích bylo ve 30. letech zakázáno pokud nebylo povolné režimu, a s neopohanstvím nemá nic společného. Pokud máte nějaký problém s vyznavači neopohanských náboženství, obraťte se na občanské sdružení Řeč, Stará víra, Bratrstvo Keltů, Witchvox, Pagan Federation nebo si alespoň přečtěte některé české stránky, než se uchýlíte ke sprostým osobním urážkám. Religionistikou se zabývám už několik let a stejnou dobu se pohybuji mezi praktikujícími pohany. Vaše námitky o míře zachovaných materiálů by snad mohly být námětem do diskuse, pokud by to nebyl štěk do tmy se snahou se mě dotknout. O to, co čtu a co vyznávám se s Vámi rozhodně nemíním dohadovat, protože v této zemi existuje svoboda vyznání, projevu a tisku.

Nevím o tom, že by se BDSM pozitivní považovali za jakousi "vyšší rasu" nebo šířili podobnou ideologii. Je to skupina lidí sdružená společným zájmem jako každá jiná.

Vaše ztotožňování dominantů s válečnými zločinci je zcela zcestné a ukazuje, že o hnutí BDSM slyšíte poprvé a vše informace jsou slabě řečeno mylné. Základem BDSM je SSC, což stojí za anglická slova safe, sane, consensual - neboli přibližně za oboustranného souhlasu, s rozumem a bezpečně. Patrně jste přehlédl také skutečnost, že tento server se angažuje v boji za lidská práva a již v disclaimeru na první straně stojí "pouze a výlučně na základě oboustranného souhlasu zletilých a svéprávných partnerů při vědomí možné nebezpečnosti těchto činností", což se s kriminálními činy podobného rázu zcela vylučuje a pouze vaše pošahaná fantazie v tom může vidět spojitost.

Mimoto evidentně sám trpíte nějakou posedlostí temnými symboly a cítíte se traumatizován válečnými svědectvími, která jste někde vyčetl, pokud ne přímo fascinován. Zločinci v Bosně neměli s BDSM komunitou nikdy nic společného, zaměňujete patologický sadismus a krajní situace za války s nikomu neškodícím konáním normálních lidí.

Pokud se tímto způsobem snažíte vyrovnat s vlastními potlačenými fantaziemi, měl byste vyhledat sexuologa. V odborné literatuře, které i u nás je dostatek, byste se dočetl od uznávaných odborníků jako MuDr. Fifková, Weiss, Zvěřina, že konsensuální BDSM, dominantně-submisivní erotické představy a hrátky jsou zcela normální součástí lidské sexuality. Také se můžete informovat o klasifikaci sexuálních poruch a jejich léčbě, Vaše představa o vykastrování "těch zvířat" může sice být motivována humanistickými hodnotami, ale nezní o nic lépe než Vámi popisovaná zvěrstva. Nic vám nebrání se také angažovat v boji za lidská práva, kontakty uvádím v odkazech.

Stačilo by otevřít středoškolskou učebnici biologie, aby jste zapomněl na absurdní "gen který hledá bolest", který si ještě pletete s pudem sebezáchovy. Kořeny sadomasochismu v sexualitě osobnosti jsou diskutovány a nejsou přesně vysledovatelné. Existují vlivné názory, které už se dnes považují za překonané, jako například Freuda, že masochismus je pro ženskou sexualitu charakteristický. O funkci bolesti a pudech pojednává evoluční biopsychologie, která by vám mohla lépe osvětlit skutečnost.

Protože nepovažuji za bezpečné udržovat kontakt s osobou vašeho ražení, adresujte prosím případné další "dotazy" webmasterovi těchto stránek, kterému jsou spíše určené, ač mi lichotí, že mě patrně považujete za jakousi reprezentaci skupiny, tak jí nejsem. Pokud se tedy ve svých invektivách neomezujete na (submisivní) ženy.

darkness.embraced

Vážení a duši milí spoluúchylové,

vánoční editoriály bývají tradičně (a na Elefernu tomu nebylo jinak) zaměřeny na bilancování výsledků roku uplynulého, přání pozitivních věcí do roku nastávajícícho a tradiční atributiky z rolniček, flitrů a vonícího jehličí. Letos si dovolím z této tradice poněkud vybočit, abych se zamyslel nad něčím, co úchyly od běžného zbytku populace poněkud odlišuje. Zamyšlení nebude ani tak směřováno k poněkud netypickým projevům sexuální a jiné aktivity, jako spíš k věci někdy banální a někdy patetické - obdarovávání a přijímání.

Obdarovávání blízkých a radost z dárků od blízkých k vánocům patří odjakživa - no dobrá, tak nějakých plus minus dva tisíce let, doplněných o předkřesťanské oslavy slunovratu :-) Odhlédneme-li od narozenin, svátků a výročí, nenajdeme v běžném životě mnoho příležitostí k tomu, abychom někomu blízkému udělali radost třeba i malým dárkem a mnohdy, přiznejme si to, podobné příležitosti ani ve shonu a stressu nevyhledáváme či lépe řečeno, nenapadne nás, abychom podobnou příležitost sami vytvořili, ačkoliv mnohdy leží přímo před námi. A zde jsme my, úchylové, o něco málo bohatší, než ostatní - jedno každé hraní, akce, scénka - říkejme tomu, jak chceme - je svým způsobem dárek, kde obdarovaným i přijímajícím jsou vlastně obě strany současně, oba konce bičíku, rákosky, provázku, drátu :-) Chtěl bych všem za celé Eleferno popřát, aby těch dárků bylo co nejvíce.

Na letošním PF najdete mnoho tváří. Kromě mnoha z těch, kdo pro vás Eleferno udržují v chodu, testují výbavu, fotí dokumentaci či píší články jsou zde i ti z vás, kteří se nebáli jít s vlastní kůží na trh a rozhodli se vystoupit z anonymity alespoň tím, že poslali vlastní obrázek. Přiznám se, že jsem obrázků očekával víc - o to větší dík patří těm, kteří letošní PF podpořili. Poslední skupinou tváří na přáníčku jsou ti, jimž vděčíme za teoretickou a praktickou bázi naší oblíbené záliby, abecedně od Ampera po Teslu (Tymur mne opraví, pokud se mýlím).

Na závěr bych chtěl všem příznivcům Eleferna popřát, aby jejich nový rok byl šťastný, úspěšný a naplněný tím, co od něj očekávají a aby bolest - bude-li již přítomna - byla jen v míře oboustranně dohodnuté a přinášela pouze radost a potěšení.

To a tradiční happy electrodes vám za celé Eleferno přeje váš

Tormans Elefernus

Milí a mému srdci drazí spoluúchylové, úchylky i osoby zcela vanilkové,
dovolte, abych vám k letošním vánočním svátkům popřál za celé Eleferno co nejbohatší nadílku, ať již charakteru tématického - jiskřící, lesknoucí se, vonící vydělanou kůží a krásně bolící - či zcela vanilkového - takové ty nudné a rutinní věci jako nová auta, oblečení, šperky a výlety k teplým mořím :-) Ale vážně - podstatné a důležité asi není, kolik všechny ty krásné věci pod stromečkem stály, podstatné a důležité je zdraví, pohoda a pocit, že ti lidé, kteří se s rozsvícenýma očima na ty dárky dívají jsou vám blízcí a drazí. Nám všem bych pak rád popřál, abychom na sebe v příštím roce našli víc času, než tomu bylo letos, za sebe mohu slíbit, že pro to udělám maximum.

A stejně, jako vloni -  ať už pod stromečkem najdete cokoliv, tématického i zcela vanilkového, hlavně ať tam nechybí láska a porozumnění. To vám za celý tým Eleferna přeje, tentokrát  výjimečně celým a plným jménem 

                                          Tormans Elefernus

Vyšlo jako editoriál na bdsm.cz

Nedá mi to, abych nereagoval na několik mailů (a komentářů) k reportážím z iževského cyklu. Nebudu se zabývat těmi, jejichž autorům se texty líbí, budu reagovat na kritické odezvy. Ty jsou trojího druhu.

1. Tento materiál může poděsit začátečníka nebo dezinformovat veřejnost.

Ještě víc může začátečníka poděsit, pokud se mu něco podobného stane. Tím, že se na strašidlo nebudu dívat, strašidlo nezmizí. Je lepší, pokud někdo nepůjde třeba i na perfektní párty s tím, že se mu něco nezdá, než aby se odněkud nevrátil. Ostatně mám za to, že je to v textech dostatečně zdůrazněno.

Číst dál: Strašidlo

Tenhle kousavý text sice napsala switchka, což ovšem vůbec nebrání tomu, aby se zde objevil jako shrnutí dosavadního výzkumu na téma VDD - fenomén Velmi Drsných Dominantů :-) Darki

Už dávno jsem chtěla provést takovou menší sociologickou studii o fenoménu zvaném CHAT. A jelikož chodím do místností plných BDSM pozitivních lidí, je onen studijní materiál opravdu pestrý. Ze všech tamních sociologických skupin jsem zvolila tu bezpochyby nejujetější - skupinu takzvaných Velkých Drsných Dominantů (dále VDD) - a podle vypozorovaných vzorců chování těchto osob, jsem sestavila Deset Pravidel VDD. Pokud se z nějakého důvodu chcete stát VDD, řiďte se jimi. Nezaručím vám sice, že se stanete velkou BDSM celebritou, ale mluvit se o vás bude určitě :-D . Vampire.girl (weblog)

Číst dál: Deset pravidel Velkého Drsného Dominanta

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 290 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 290

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara