DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Komunita

Vážení uživatelé, vážené uživatelky,

Eleferno je zpátky. Ne sice v onom původním košatém funkcionálu se spoustou komunitních funkcí, jak bylo rozvíjeno v gründnerských dobách BDSM dinosaurů, ale v odlehčené a runkčně redukované verzi. Jak jistě víte, jedeme na redakčním systému Joomla, který je sice docela prima z pohledu možností, nicméně z pohledu stability a spravovatelnosti to není žádné terno. Navíc jsme hodně pozadu v aktualizacích a mám-li být upřímná, nepohrnu se do toho. To, co vidíte před sebou, je metastabilní verze, má pár bugů, o kterých vím - zejména v části comprofileru, který se stará o komunitní vazby. Mám v plánu opravit je, ale chvíli to potrvá. Počítejte raději s tím, že občas budeme muset odcouvat ke starší verzi (jako třeba dnes), takže pokud vám zmizel účet, není to zlá vůle nebo cenzura, prostě se nestihnul zahrnout do stabilní zálohy :) A teď si klikněte dole na pokračovací tlačítko

Číst dál: Aktuální změny na Elefernu

(poznámka- článok je písaný s nadsádzkou a je v ňou použitá irónia. Neodporúča sa čítať jedincom, ktorý sa berú priveľmi vážne)

 1. ZÚFALEC
Ako ho spoznáme:

- jsem uz docela unaveny a zklamany z hledani partnerky-subinky, protoze naprosta vetsina inz. neni myslena vazne a jedna se jen o pouhy zert
- jsem jinak zklamaný člověk,smutný a nevěřící...
- už ani nedúfam, že mi odpíšeš a nájdem to čo hľadám, ale predsa to skúsim

Číst dál: 10 dôvodov prečo tie mrchy neodpisujú!

Cesta úchylova je vroubena milníky, kterým říkám pomníčky pohřbených úchylných snů. Jejich geneze si je podobná, jak vejce vejci, liší se jen důvody, jména osob a lokalita, kde nový pomníček vyroste. Frýdlant, Vamberk, Jilemnice, Stará pošta, sklepní Břevnov, Bílá hora a nyní nově i Tvrz...

Číst dál: Za jedním nadějným projektem

První, Nejstarší a Největší ... to nejsou slova z Nekonečného příběhu ani z Pána prstenů, to jsou charakteristiky, kterými se svého času pyšnil projekt prvního cíleně zaměřeného serveru o sadomasochismu na našem území a v jeho poměrně širokém okolí. Projekt BDSM.CZ, který od včerejšího dne zažívá své oživení z hibernovaného stavu kdesi pod stolem v jedné z Altairových slují a přesun na reprezentativní serverovou farmu :-)

Číst dál: BDSM.CZ opět mezi námi

Za tu dobu co se pohybuji na netu jsem dostala nespočet otázek ohledně kecacích srazů. Pokusím se teď většinu z nich zodpovědět. Pro koho je tento článek určen? Primárně pro ty, které zajímá BDSM a ať už mají či nemají reálné zkušenosti,chtějí potkat podobně zaměřené lidi. Ideální je i pro ty, kteří nikdy v reálném životě neviděli úchyla.

Číst dál: O kecacích srazech v BDSMklubu pro nováčky

Jedním slovem - bomba. Příznivci rychlého a klipového čtení, tak moderního v současné uhoněné době dál číst nemusí, mnoho dalšího se v této reportáži z ostrého otevření nového BDSM klubu nedozví.
(pozor, prosím, ilustrace k reportáži je poněkud explicitní, v práci raději ne)
 

Číst dál: První akce v novém Klubu

Z rekonstrukce klubu se zřejmě indiskrecí některého z brigádníků podařilo konkurenčnímu plátku Amatéři získat několik ilegálně pořízených fotografií, názorně dokumentujících zápal a úsilí všech, kteří se o zprovoznění nových prostor snaží. Přetiskujeme část  obrázků, věnovanou nástupu sklepní úklidové čety do práce.

 

Číst dál: Fotoreportáž z nového klubu

Část obecná.
Vzhledem k tomu, jaká byla návštěvnost starého klubu a kolik emocí se kolem procedur a postupů rozvířilo, rozhodl jsem se pro to, co wikipedie jako metodu zavrhuje, tedy pro vlastní výzkum. Ten proběhnul formou ankety mezi dvěma částečně se překrývajícími skupinami úchylů na Nyxu (28 hlasujících) a zde na Elefernu (18 hlasujících).

Číst dál: Klkambulich

Nejprve to podstatné - BDSM klub není momentálně k dispozici. Pod termínem klub míním klubové prostory na Praze 5, klub jako takový samozřejmě nikdo nerozpouštěl a ona dobrá parta, která kolem něj existuje se těší přiměřenému zdraví a chuti blbnout dál :-) 

Číst dál: Klub - pokolikáté už?

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 245 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 245

Nejnovější uživatelé

  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin
  • robert