DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Teorie

Tento text je převzat z projektu BDSM.CZ a není tématicky zatříděn. Veškerá autorská práva jsou totožná, jako v uvedeném projektu.  Jeho autorem je Honza Bondy(Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).
Před léty jsem bavil spolucestující při projíždění exponovaných úseků silnic rozborem formalit přeměny divoké prostituce v koncesovanou živnost: stanovení pojmů, souboj ministerstev školství, zdravotnictví, vnitra, financí, pro místní rozvoj, práce a soc. věcí a možná i kultury o ne/zařazení problematiky do působnosti resortu; názvosloví, pravidla, hierarchie, kvalifikační předpoklady, učební plán, osnovy, lektoři&lektorky, závěrečné zkoušky ... před komisí; naturální korupce...

Číst dál: Podivně zakonzervovaný mikrosvět

Tento text je převzat z projektu BDSM.CZ a není tématicky zatříděn. Veškerá autorská práva jsou totožná, jako v uvedeném projektu.  Jeho autorem je Marienka(Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).
Aby člověk netloustl, je nutno, aby jeho energetický příjem byl nižší nebo roven energetickému výdeji. Energetický příjem je představován zkonzumovaným jídlem a pitím, vyjádřeným v kJ - kilojoulech (dříve v kcal - kilokaloriích). Energetický výdej sestává jednak z takzvaného bazálního metabolismu, což je klidová spotřeba těla (tím se udržuje tělesná teplota, základní životní funkce těla, dýchání, trávicí proces a podobně) a dále z aktivně vydané energie, tedy energie vydané na pohyb.

Číst dál: O BDSM z kalorického hlediska

Tento text je převzat z projektu BDSM.CZ a není tématicky zatříděn. Veškerá autorská práva jsou totožná, jako v uvedeném projektu.  Jeho autorem je Wolfmaster (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).
Tento článek vznikl na objednávku redakce tohoto serveru  [bdsm.cz, pozn. editora]. Přiznám se, že jsem byl tímto požadavkem překvapen. Poněkud. Nepovažuji se za ortodoxního bondážistu, na své výtvory se špagáty a podobnými „vázacími prostředky“ se dívám poněkud.... kriticky :-). Nicméně, slíbil jsem, a tedy i plním..... .

Číst dál: Funkční bondáž, neboli svazování - I

Tento text je převzat z projektu bdsm.cz a není tématicky zatříděn. Veškerá autorská práva jsou totožná, jako v uvedeném projektu. Jeho autorkou je areanne (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Tmou ubíhají siluety stromů. Mrazivá noc zebe i v autě. Nemůžeme zatopit, ale i tak chlad tolik nepociťuji. Dnes si budeme poprvé hrát.

Povídáme si a z jeho tváře není patrná ani známka nervozity. Vlastně ho až tak dobře neznám – dlouho jsme si telefonovali, vymýšleli scénáře, párkrát jsme se byli projít. A pak, jedna věc je povídání po internetu - druhá realita. Jak si vlastně asi lidé hrají v reálu? Můžu mu věřit, že mi neublíží? Jsem zvědavá, rozechvělá a plná očekávání.

Číst dál: Vzpomínky na poprvé

Petice proti internetové pedofilii

Děkujeme, že jste si našel čas na dobrý skutek, petici proti internetové pedofilii a dalším zvrhlostem. Již v této chvíli máte na Vašem disku minimálně jeden závadný obrázek ( tenhle , ať ho nemusíte hledat) a za několik sekund nachytáte i spoustu dalších závadných linků do historie prohlížených stránek a cache browseru. Žijte dál se svou představou o tom, že zrovna vám se to stát nemůže.

 

 

 

 Jednoduché věci jsou nejlepší - zkoušel jsem fígl s prstem jako s elektrodou, jak je tu popisováno. Hezký nápad, ale prst brněl. Chvilku jsem přemýšlel a tohle je výsledek. Rukavice je obyčejná od pumpy, ale latexová bude určitě taky dobrá, jenom ji koupit. Hliníkový pásek je ze salámku s tavidlem, ale vyhoví asi úplně každý. Mně se líbilo, že je docela pevný, přilepil jsem ho purocelem, o přívod se stará klasická samolepka, pájet na hliník nejde. Nic složitého a můžete si klidně sáhnout celou rukou, ba i jako vaginálka poslouží. Gé bod jsem sice nenašel, ale účinné to je.

Marcel

figl

Elektrosexu se věnuji již několik let, kdy jsem náhodou objevil metodu na internetu. Používal jsem nejprve miniaturní trafo, pak obrácené trafo na výstupu z reproduktoru tranzist. rádia se vstupem z generátoru typu 555, nyní používám jednotku VITATRONIC S 401. Metodu používám jako autoerotiku k doplnění manželského sexu (ale manželku tyto praktiky nelákají). Mnoho poznatků jsem načerpal též z vašich stránek, v Česku nemjí konkurenci (a vlastně ani ve světě moc
ne) .V nedávné době jsem měl příležitost provést elektrostimulaci na ženě, známé, která se na mne obrátila s dotazy, coby na odborníka (mám elektrotechnické vzdělání) s dotazy, z nichž jsem usoudil, o co jde (též surfovala po Internetu a našla téma elektrosex). Na můj přímý dotaz se nakonec "přiznala" a po krátkém váhání a mém přiznání a zjištění, že vlastním "aparaturu" projevila přání vše vyzkoušet. Ale přeci jen se styděla a tak jsme "školení" (velice mi pomohly návody na Elefernu) prováděli v plavkách v koupelně. Asi 5cm vody ve vaně jako jedna elektroda (jedna elektroda potopená) a druhá přiložená do rozkroku na místa pysků a klitorisu . Během několika minut se dostavil orgasmus, dle tvrzení jako prý nikdy a druhý den jsem musel opatřit další jednotku.. K dostání "přes pult" fy Conrad v Praze na Žižkove (též možno přes internet objednat). Nejsem orientován nijak sadisticky, ale udělat takovouto radost dámě člověka potěší ...

S pozdravem Petr

KRITERIA SUBJEKTIVNÍHO URČOVÁNÍ HRANICE

MEZI EROTIKOU A PORNOGRAFIÍ

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.(http://psav.chochola.net/)

Číst dál: PODÍVÁM SE A VIDÍM 1,2

Originál na ©Abuse in BDSM lifestyle

Subinky proti týrání koček - kočky za práva subinek!

kocky

Spoustu stránek, chatů, seznamek a fantasy povídek pomohlo vytvořit lživý pohled na D/s vztahy. Mnozí tento seznam zapoměli, a oddali se vlastním fantaziím. Jak často jste tyhle výroky od někoho slyšely? - "Subinky nedělají X...", "Opravdová otrokyňka by nikdy...", "Pokud jsi OPRAVDU SUBMISIVNÍ..." To jsou všechno formy manipulace.

Ať už jste subinka, subíček nebo zkrátka "spodek", máte právo..

  • Máte právo na to, aby s vámi bylo zacházeno ohleduplně.
  • Máte právo na to, aby s vámi zacházeli s respektem.
  • Smíte vyjadřovat svoje pocity, ať už jsou "dobré" nebo "špatné".
  • Máte právo nesouhlasit a vyjádřit nesouhlas.
  • Máte právo zastávat svoje hodnoty, názory a přesvědčení.
  • Máte právo na vlastní sebevědomí a vědomí si vlastní ceny.
  • Máte právo říci NE.
  • Máte právo odejít ze situace, v níž se necítíte bezpečně.
  • Máte právo na to, aby s vámi bylo zacházeno jako s inteligentní bytostí, která ma vlastní city.
  • Máte právo dělat chyby a právo na to, aby vám byly odpuštěny.
Subinka je druhou polovinou, která tvoří celek... ne něčím méně, než dominant.

Máte zkušenosti se zneužíváním v D/s vztahu? Co si o tom myslíte? Napište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Na úvod

Klasifikace a typologie osob v bdsm vztazích není na české scéně příliš rozšířené, zřejmě z nedostatku tradice a klasifikátorů :) Ani britská škola se podrobněji typologií nezabývá a víceméně pro vlastní potřebu spíše kategorizuje dění podle jeho nejvyraznějších projevů (tedy například dělení spankových technik na canning, whipping, flapping apod.) . Tato studie se zaměřuje na vysvětlení principu klasifikace podle "krychličky", tedy teorie využití os bdsm orientace. Text se rodil poměrně dlouho a ani v daném okamžiku jej nelze považovat za dokončený. Diskuse k němu je vítána, stejně tak, jako další postřehy.

Číst dál: Typologie osob v dominantním postavení

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 330 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 330

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara