DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Návody

V dílně klub se narodil jeden projekt, zasluhující pozornost - autorem projektu je Atlanta . T.

 

Projekt nového véčka pokračuje - na polosemináři proběhla diskuse nad první sadou testovacích odlitků - neočekávaným problémem je tepelná izolace odlévací formy. Díky vývinu tepla směs vyvíjí v objemu bublinky. Dalším problémem je vzduch, zachycený na švu formy - zdá se, že metodu lití do prostoru se sníženým tlakem bude třeba ještě dovést do kondice. Poloseminář proběhnul v komorní atmosféře, vypadá to, že nové označení projektu se začíná ujímat, byť padaly návrhy jako Fíkus, Píkus, Píčus či Bobrovník.


Číst dál: Projekt Bobr - nová technologie véček má jméno a podobu

V dílně klub se narodil jeden projekt, zasluhující pozornost - autorem projektu i makety je Stlanta. T.

Projekt je atypický použitým materiálem - v rámci hledání neutrálního materiálu s dobrou obrobitelností přišel autor na zalévací pryskyřici, neznehodnocující galvanizační lázně. Konstrukce předpokládá zalití elektrod z měkčené mědi do neutrální pryskyřice a následné galvanické pokrytí elektrod nealergrenním materiálem. Souběžně probíhá i ověření vhodného připojovacího systému pro domácí elektrohračky - ne všem vyhovuje eleferní standard "banánek - zdířka".

Dřevený prototyp - maketa pro ověření prostorových kompatibilit.


Popisovaný přístroj je dílem jednoho z členů klubu - text je ponechán takřka beze změny, s výjimkou běžné úpravy překlepů. Pokud se knstrukce projeví jako životaschopná, plánujeme její otestování na (pravděpodobně) listopadový seminář. Dále již autor.  T.

Podrobil jsem přístroj rozsáhlému testování na své levé ruce a musím konstatovat, že snad neexistuje kombinace pulsů a frekvencí (tedy biologicky aktivní namodulovaná směska), která by se nedala dosáhnout za pomoci 3 generátorů a tří modulátorů a mixování. Výhoda je, že zvuk nejůčinnějších záznějů si lze lehce zapamatovat a příště to nastavit "po paměti"... abych pravdu řekl, tak i na ruce to byl dost zajímavý zážitek a opravdu každé nastavení vyvolávalo zcela jiné vjemy.

Zařízení bude ve finální podobě (vytvrzený distanční tmel) cca za 14 dnů, ale plně funkční je již nyní. Obsahuje accu s kapacitou 2,5 AH (tedy dva dny nabíjení přes adaptér a zabudovanou ledku a pak je z toho naprosto soběstačná krabička, která žije svým vlastním životem).. je to robustní a mělo by to vydržet leccos včetně přepravy i bez kufru samozřejmě.

Možná by bylo dobré to umístit na stránky pro inspiraci a natěšení, ale jak říkám, vzhled je naprosto zanedbatelný vzhledem k tomu, co "kouzelná krabička", kterou kolega konstruktér nazval "Orgasmítko" umí. Nejde totiž jen o rány, pulsy nebo mravenčení, ale je to něco jiného... je to jako by někdo převzal nad svaly kontrolu a přitom byl silnější... je to o jemnosti nastavení, ale opravdu je to zajímavé. Pro člověka, který je podobným věcem a zážitkům vstřícně naladěn to bude mít asi větší cenu než luxusní
automobil... alespoń dle mého dojmu z tohoto přístroje. Ale vyrábět bych to vícekrát nechtěl.. součástky levné, ale výroba pracná a náročná na vtěsnání elektroniky, reproduktorů, spínačů a ovládacích prvků včetně accu do tak malého prostoru... prostě stěsnaná konstrukce, ale stojí to za to.

S pozdravem Jirka

K obrázkům :

Zboku.jpg
- výrazný přepínač s bílým okružím je hlavní vypínač napájecího napětí
- zelené tlačítko za ním je "šokové" tlačítko, kdy se nastaví hraniční úroveň a pak se přepínačem před tlačítkem přepne manuální posílání "šoků"
- červená velká ledka je indikátor proudu do subjektu
- zapuštěný přepínač před ním přepíná rozsah výstupního napětí na nižší a vyšší (je zapuštěný, aby se o něj omylem nebrnklo při testech).
- pod dírkou v plastu se skrývá reproduktor
- poteciometr vlevo vzádu je výstupní regulace
- před ním je vypínač příposlechu

Zezadu.jpg
- na zadní straně jsou pouze dva konektory (jeden je pro nabíjení .. vedle něj je červená ledka indikace... druhý je výstupní)

Zepredu.jpg
- přední řada potenciometrů jsou regulátory úrovně (takový malý mixpult .-)
- druhá řada jsou potenciometry generátorů kmitočtu (nejvyšší pásmo vlevo, série pulsů vpravo.. pásma se mírně překrývají)
- zadní řada jsou potenciometry modulátorů pro jednotlivé generátory

Přístroj zatím hodnotili pouze dva kolegové "odborníci" pouze jako udělátko bez praktického dopadu a váha 0,75Kg vzbuzuje respekt a pulzy též...

Hezký večer a doufám, že je to pro Vás vítaný příspěvek i zařízení (rád bych mu dal krycí jméno GP144 podle jedné inspirativní povídky).

Rostoucí popularita violet wandů mezi úchylstvem přivádí k tomu, že se na scéně objevují exempláře z nejtemnějších hloubek vetešnictví, bazarů a bleších trhů, případně výrobky, vylovené kdesi na půdách a v hloubích pozůstalostí. Kromě nepopiratelného technického kouzla mají nezřídka tyto předměty i nezanedbatelný škodlivý potenciál, daný jejich stářím, technickým stavem a mnohdy i amatérskými opravami. Dvé takovýchto výrobků se mi dostalo do ruky nedávno - na příkladě prvého z nich bych rád dokumentoval některé nejčastější problémy, vznikající kolem violet wandů (dále jen v-w) s vibrujícím kontaktem.

Číst dál: Opravy violet wandů 

Standa - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Milkov
podklady s laskavým autorovým svolením převzaty z http://www.elektronika.kvalitne.cz

 

 Množící se dotazy na konstrukci sekundáru TC mne vedly k dalšímu zneužití Standovy a RayeRovy studnice hotových realizací. Opět je třeba zdůraznit, že popisované konstrukce nejsou bdsm hračky ! Pro představu o konstrukci nejprve Standovy realizace:

primar_1 125 mm, 9 závitů
Vinuto lankem z běžného instalačního vodiče na odřezek trubky, konce proti rozmotání zajištěny špagetou
primar_2 125 mm, 14 závitů Volněji vinutá konstrukce na podobné trubce, konce vinutí fixovány oboustranně lepící páskou, stejně jako je fixována vzájemná rozteč závitů.
primar_3 125 mm, 23,75 závitu Těsně na doraz vinutá primární cívka, konce provlečeny vrtanými otvory v trubce, jako materiál vinutí použito lanko.
primar_4 140 mm, 24,75 závitu Větší konstrukce pro vyšší výkon, fixace oboustranně lepící páskou se vcelku osvědčila.

 

 

Primární cívky TC mají řádově desítky závitů, proto se dají poměrně snadno realizovat i jako samonosné. Je třeba si uvědomit, že mezi primárem a sekundárem existuje rozdíl potenciálů, vyžadující striktní a pečlivou izolaci. Samonosné cívky je dobré vinout na větší průměr, zajišťující dostatečnou izolační vzdálenost, pro cívky vinuté na jádro je třeba volit nenasákavé materiály, vhodné pro vn (silon, pertinax, PVC). Primární cívka by měla mít co nejmenší odpor a musí se dobře chladit, není proto vhodné šetřit na průřezu vodice - možno je použít měděnou trubičku nebo i páskovinu či instalační vodič 3,5 mm. Jako navíjecí trn poslouží například zavařovací sklenice :-).

Recenzi či recenzi se obvykle podrobují předměty, snadno dostupné. Popisované zařízení je proto výjimkou, výjimkou v tom smyslu, že představuje předmět dostupný obtížně - zařízení, známé například z Hrabalových Postřižin jako přístroj pro léčbu fulguračními proudy. Striktně řečeno, Teslův generátor nebo též violet wand dle anglosasské literatury. Popisovaná jednotka je atypická tím, je její stáří dosáhlo mnoha desítek let, jichž se jednotka dožila ve slušném stavu. Exemplář k recenzi laskavě zapůjčil Profouss a sama recenze bude pojednána spíše popisně, neboť možnost nabytí této jednotky přes pult je bez notné dávky štěstí mizivá.


Číst dál: Prvorepublikový violet wand

Krokodejlova lžíce slasti mne taky inspirovala. Než bych se lepil s maskovací páskou, použil jsem metodu "řemeslo, braň se" a horkovzdušnou pistoli. Konstrukce bude ještě chtít domazlit, ale princip je vyzkoušený a funkční, jenom tu část od rukojeti je lepší nechat delší, aby šla i na g-bod. Lžička přijde na poštěváček, to je snad jasný.

lzicka

Tohle véčko je křížencem dvou zde oblíbených věcí - fitinku a sifonové bombičky. Spojení obou částí zajišťuje průhledná smršťovací bužírka ve dvou tloušťkách. Do hrdla bombičky je nalisovaný vrubovaný čep (z mědi) s kónickou hlavičkou, konec toho fitinkového téčka je osazený připájeným mezikusem. Ten má dva obrácené kužele pro lepší držení těch bužírek. Kabelování je triviální, pro připojení bombičky jsem využil pájení do pomocné dírky toho čepu, fitinka chce větší pájedlo, rychle odvádí teplo od hrotu. Konstrukce je to experimentální, teď ji čeká lepší povrchová úprava.

 

Číst dál: Speciální véčko

Tak jsme se s Helenou dali do rekonstrukce topení v domečku. Ten nápad s topenářovou vaginálkou je sice Tormův, ale dovolil jsem si ho tvůrčím způsobem zneužít. Tedy ten nápad, Torm by se asi nenechal. Výsledkem je je takové vícepólové véčko s vodivou hlavou, g-bodovou elektrodou, sběračem mezi pysky a pomocným čudlíkem na poštěváček. Čtyři fousy na čtyři dráty do Konráda, spousta variant k zapojování. Zkuste to taky, je to jednoduché.

 

Číst dál: Topenářovo véčko - popis výroby

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 149 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 149

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin