DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Návody

 Zajímavý a do důsledků promakaný nápad předvedla na Smartstimu Jacco. Její klitorálka by se myslím zatraceně dobře hodila do Tormových steampunkových nápadů. Obrázek z provozu na titulku nedávám: všechny, které k tomu máme jsou dost explicitní a nerad bych, aby měl někdo s Elefernem problémy v práci. Dole v textu budou, jinak to má i galérii: tady je.

Číst dál: Steampunková klitorálka

S ohledem na to, že jednokanálových hraček je mezi uživateli Eleferna menšina, přikládám plošný spoj pro dvojkanálovou verzi. Schéma a board pro Eagle jsou ve Fajlotéce (e-stim->Hračky->Meridlo:proudu).

current_metter_2channel

Pro zájemce o stavbu jsem spáchala schéma a board (obé pro jeden kanál) v Eaglu. Vyšla mi tam jedna drátová spojka, nebo použijte dvojvrstvý spoj - součástky jsou klasické drátové, v SMD provedení se to dá velmi zminiaturizovat. A díky mi_cince za ověření - s LED metrem jsou hodnoty akorát, pro ručkový indikátor to chce přidat integrační kondenzátor do zpětné vazby OZ.Schematic a board file najdete ve Fajlotéce.

Číst dál: Měření proudu dráhou podruhé

Zajímavou konstrukci elektropřísavky na klitoris (nejen na klitoris)nám poslala naše zahraniční členka Jacco ze Smartstimu. Obrázky jsou hodně explicitní, takže je najdete v galérii, spolu s nimi dorazilo i krátké video, které je k vidění ve fajlotéce. Tady se budu věnovat popisu konstrukce.  Jeden méně explicitní obrázek je v textu článku, ale stejně pozor na otevírání v práci :-)

Číst dál: Zajímavá elektropřísavka na klitoris

Roman se k tomu nemá, takže se do toho pustím sama. Popsané zařízení našel náš člen Electronic kdesi na webu. Podle doprovodného textu jde o scany ze srpnového čísla Silicon Chips Electronic  Magazine z roku 1997, kam patří autorská práva k přiloženým obrázkům. Plošný spoj je dílem Electronicovým. Zařízení má na Elefernu vlastní galerii.

Číst dál: Jednoduchý TENS

Při listování katalogovými listy na Smartstimu jsem narazil na zajímavý obvod, který potěší každého amatérského konstruktéra elektrohraček. S jeho pomocí lze postavit minimalistický, leč zcela funkční TENS z necelých patnácti součástek:

budic1

Číst dál: Zajímavý obvod pro TENSy

Popsaná konstrukce pochází ze Smartstimu. Nejde o nic mimořádně sofistikovaného, krabička umožňuje prohazovat u dvojkanálového generátoru kanály mezi sebou a v rámci každého kanálu pak ještě zaměnit mezi sebou póly. Pro uživatele ET312 je pak šikovná možnost doplnit konstrukci o spínač TriPhase režimu, který uživateli ušetří pajení či spoustu dolls za "speciální" kabel. Krabička má vlastní galérii. A jdeme na to.

 

Číst dál: Switchbox nejen pro ET312

Zajímavou  (byť konstrukčně velmi simplifikovanou) hračku vymyslel náš příznivec Analito v Grenoblu. Jde o konstrukci, dostupnou prakticky komukoliv a sestavitelnou bez jakéhokoliv sofistikovaného dílenského vybavení.

Číst dál: Bipolární dildotroda

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 154 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 154

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara