DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Návody

Dovolím si Vás seznámit se svojí konstrukcí bipolárního vejce.

Původně mělo jít jen o bipolární vaginálku, ale když jsem obdržel polotovary (odměrky), a zjistil jsem kolik volného místa by zůstalo uvnitř nevyužito, rozhodl jsem se vybavit ji i vibracemi.

Použité jsou dvě odměrky na kávu, soustružený mezikus ze silonu a elektromotorek s dětského modelu vrtulníku. Dále kabel k telefonu a samolepící měděná páska. Dutinky pro připojení běžných 2mm pinů jsou modelářské.

Číst dál: Bipolární vibrační vejce z odměrek na kávu.

Další zajímavý nápad ze Smartstimu zvládne realizovat i osoba, elektrotechnikou prakticky nepolíbená. K výrobě dobře vypadající elektrody budete potřebovat jen to, co je na fotografii: Tedy madlo (třeba to zmíněné od pilníku nebo libovolné jiné, které se vám bude líbit), pár kovových knoflíků plus běžné vybavení domácí dílny. Jdeme na to: Dutinu madla vyčistíme a pokud nebyl nástroj, kterému jsme madlo amputovali funglový, celé madlo důkladně očistíme a vykoupeme v desinfekci. Je dobré ověřit, zde naše oblíbená desinfekce materiál madla nenapadá. V místech, kde plánujeme elektrody si podle použitých knoflíků vyvrtáme dírky (podle tvaru knoflíků) a protáhneme dráty. Knoflíky připájíme k vidičům a přilepíme na místo. Poslouží tafix nebo epoxid. Dutinu madla vyplníme gumovým trnem, tafixem, lepidlem nebo sanitárním tmelem - nechceme mít farmu na mikroorganismy. V závislosti na způsobu používání hračky můžeme vlepit držadlo či jinou rukojeť nebo třeba vacu-lock pro šoustací strojek. Vynalézavosti se meze nekladou. Toť vše - hrajte si opatrně! sgt

Jednoduchý nápad na realizaci klitrody se objevil na Smartstimu od zkušené harcovnice TankGirl :) Jedná se o nenáročnou modifikaci bradavkové svorky, běžně zakoupitelné (v páru spojeném řetízkem) v libovolném (e-)šukšopu.

Číst dál: Jednoduchá klitroda

Přísun nových materiálů pro Eleferno stále vázne, takže pro kompenzaci tohoto veskrze nežádoucího jevu použiji tvorbu dánských přátel ze Sadomechanixu. Seznamte se s zábavnou hříčkou, poháněnou - na rozdíl od zde obvyklých sil elektrického proudu - přímo silami subinky. Uznávám, pravda, že v některých případech si uvedení hračky do provozu vyžádá i jistého vynaložení sil dominujícího, nicméně nejedná se o žádný problém, který by nešel vyřešit v rámci běžné konsensuality. Hračka má na Elefernu vlastní galérii.

Číst dál: Zábavná samoobslužná hračka 

Článek, který máte před sebou je převzatý ze Smartstimu, nejde ale o překlad. Je to ukázka amerického způsobu vytváření návodů - na české poměry možná až příliš polopatického, nicméně vcelku názorného. Autorem nápadu i konstrukce je korespondenční Tormův kumpán McGyver ze Seattlu. Ke konstrukci hračky nepotřebujete žádné speciální materiály či dovednosti, kromě běžné výbavy a jisté zručnosti.Všech 40 snadných kroků najdete v této galérii.


Číst dál: Přísavná klitroda ve 40 snadných krocích

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 100 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 100

Nejnovější uživatelé

  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin
  • robert