DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Reporty uživatelů

Tak na výletě už jsem nebyla snad tři roky, pokud nepočítám občasné cesty k předkům do Šumperka a to, že mne Torm občas vyveze do přírody na outdór. V neděli se mi poštěstilo, Torm byl naladěný - asi potřeboval přijít na jiné myšlenky - měl blbý konec týdne a při nějaké opravě se ošklivě popálil na ruce. Navíc mu kvůli práci nevyšlo nějaké posezení, na které se moc těšil. Tyhle věci většinou řeší se subinkama a asi jsem byla na řadě :-) Zavolal mi a po poledni jsme už seděli v autě ve směru Chlumce. Jo, musím se přiznat, seděla jsem hodně natěšená, Torm se ve stádečku poslední dobou nijak mnoho nedrží, jezdí pořád pryč. Ještě než jsme vyjeli, vyťukal pár esemesek, na pár se zasmál, na jednu se teple zasněně podíval a šlápnul na plyn. Mohl by to auto vzít občas umejt a vyluxovat, čípak asi jsou tyhle tmavý krátký vlasy na opěradle ?

Číst dál: Výlet - prostě o životě

STARA POŠTA 05.04.2003 a pokračování vývojových prací na Rejnoku1

Dostala jsem úkol popsat události svým pohledem !!

V pátek jsem dorazila na místo určené mým Pánem a šla jsem na povinný film pro subinky. Sekretářka se jmenuje a doporučuji všem ! Pozitivním virem bdsm.   Krása ! KRASA !!! Byla jsem uchvácená hlubokýma myšlenkama a krásou podání hlavních hrdinů ! Určitě k D/s nemají daleko.

Po filmu jsem měla možnost prohlédnout si našeho nového otroka Jana. Měla jsem možnost se i rozhodnout, zda s náma půjde či nikoliv na SP. A šel ! Tedy byl pozván. Na SP jsme v sobotu dorazili na čas, ale jaké bylo překvapení, když nahoře se mělo vše rozebírat a rekonstruovat a tedy můj Pán zapojil své přesvědčovací umění na plné obrátky a zajistil akci dole !!! Všechna čest !

Číst dál: Aldyho premiéra očima Sharon

Uklidila jsem si doupě (Fronéma promine zapůjčení trademarku). Mám od firmy nový notebook (zvířecky nabušený, drahý a těžký, za všechno mluví jen nativní rozlišení 1920 x 1200 pixelů) a starého Cihlu (486, 4 MB RAM, 800x600) po tatínkovi už asi moc nosit nebudu. Taky jsem se rozhodla vyházet straré MFM disky, prehistorické ISA karty s řadiči disku, disket, porty COM a LPT a taky EGA videokartu v plné délce. Do krabice šel XTéčkový board, který jsem se roky chystala pověsit na zeď jako dekoraci. A první deska z mého átéčka za dva tisíce marek značky Escom. A disketová mechanika pět a půl palce. Byla v ní disketa.

Číst dál: Úklid

Zdravím se s usměvavým Tormem, nabízím mu židli a …. židle je u stolu, na stole čistý ubrus, uprostřed mistička a v mističce …. tedy uprostřed mističky …. jeden… ne… půlka buráku!!! Vyděšeně pištím poprvé a obratem zobání doplňuji. Solmyr mě práská, že čím víc se blíží den D, hodina H, minuta M, puls 1, tak jsem čím dál tím hodnější a pokornější. Vrhám na něj pohled myšky, která pochopila, že se pastička zaklapává a ona už neuteče. Mám dovoleno dojíst snídani, pak ještě narychlo mizím ve sprše. Teorii máme již léta načtenou z Eleferna, takže jdeme rovnou … NA MĚ!!!

Číst dál: Pištění - 2.část

Je neděle ráno. Nádherné nedělní ráno. Podzimní slunce pomaličku stoupá nad střechy okolních domů a ticho spící vesnice osvěžuje pouze barokní klavír z prvního patra v podání dcery Zuzabejdy. Pocit klidu, pohody, vnitřní vyrovnanosti se dostavil naprosto nečekaně a rozvíjí se a roste v symbioze s pohodou slavnostního dne.

Číst dál: Japonský sraz II.

Neměla jsem to štěstí zúčastnit se lednového elesrazu. Byla jsem na dvou, kde se téměř nic nedělo a chyběla na tom, kde se něco dělo. Docela by mě zajímalo, co cítila Fro, když se jí věnovalo pět dominantů s WTB kolečky. Než nám Fro sdělí svoje pocity, podělím se o své vlastní zkušenosti.

Číst dál: Wartenbergské kolečko

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 61 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 61

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara