DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Retrotexty

aneb výlet do dob, kdy ještě uživatelé dali na osobní reference a reklama byla cílena specificky. Díky laskavosti Jeffa Beharyho, provozovatele The Electrotherapy Musea, máme možnost zveřejnit několik zajímavých, reklamě věnovaných  exemplářů z jeho sbírkového fondu.Tisíce děkovných dopisů najdete v eleferní galérii zde. Pocházejí z archivu firmy Roche.

Jak je mnohým příznivcům Eleferna známo, oslavím třetího května dvaatřicáté výročí své plnoletosti. U této příležitosti si dovoluji pozvat vás, své přátele, známé a příznivce na narozeninovou oslavu do klubu Ateliér, a to v úterý 3.5.2011 od zhuba šesti hodin. Podáváno bude plzeňské pivo a pečené sele. S dárky si, prosím, starost nedělejte, místo nich bude k dispozici nádoba na finanční příspěvky k provozu kočičího útulku ve Vrbičanech :-)

Milkov a.k.a. Torm

S každým novým úchylnou i laickou obcí pořízeným violet wandem roste poptávka po konzultacích, případně po servisní dokumentaci k těmto věcem - leckdy k porozumění pomůže i relativně jednoduché principiální schéma. Jeffovi se pro Electrotherapy Museum podařilo získat krásnou věc - servisní manuál technika, vydaný firmou Victor v roce 1927. 

 

Číst dál: Servisní manuál Victor

Někteří členové mají času více, takže díky Velvetovi nám do Fajlotéky přibyly do sekce Aparatura (Public -> Dokumenty -> Aparatura) tři nové knížky:

  • DJVU scan knihy Elektromedicínská aparatura A.R. Livensona (rusky)
  • DJVU scan ruského překladu knihy Medical Instrumentation for Health Care (autor Leslie Cromwell)
  • PDF kopie knihy DESIGN AND DEVELOPMENT OF MEDICAL ELECTRONICINSTRUMENTATION DavisePrutchiho a a Michaella Norrise


Zájemci o solidní teoretickou i praktickou bázi konstrukce elektronických zdravotnických přístrojů zde najdou velmi solidní podklady pro své poučení i vzdělání, některé kapitoly (zejména o TENS a elektrodách)  bych rád přeložil / nechal přeložit.

Fajlotéka je přístupná registrovaným uživatelům bez omezení. Spravuje ji Serža, nicméně pokud máte zajímavý materiál, který byste rádi poskytli ostatním uživatelům v formě souboru, můžete se obrátit na libovolného administrátora Eleferna.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 92 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 92

Nejnovější uživatelé

  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin
  • robert