DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Zařízení a elektrody

Pro nový Ateliér jsme z pozůstalosti LaryTV získali poměrně zajímavou stimulační jednotku Sanoform. Zde na Elefernu považuji za zajímavé seznámit uživatele s ukázkou německé konstrukční školy přelomu sedmdesátých a osmdesátých let minulého století. Zařízení ma v galérii vlastní kapitolu.


Číst dál: Sanoform 14

Ačkoliv původní akumulátor v ET312 patří k tomu lepšímu, co trh poskytuje, ani on není nesmrtelný a stroječky, vyrobené někdy před desíti léty už v tomto smyslu dosluhují. Přes Torma se mi v poslední době pár nemocných étéček do ruky dostalo, takže se podělím zkušenostmi, jak je celkem snadno uvést do kondice.

Číst dál: Výměna akumulátoru v ET312b

Velikonoce na krku a protože tady v Bostonu české tradiční zvyky ani náhodou nehrozí, zkusím zase něco sepsat na Eleferno. Jak pozoruju, vesele to spí od té doby, co se Torm dal na cestování :) O.K. Zkusím to probudit. A taky si procvičím češtinu, už dlouho jsem nic nenapsala.

Renatka si koupila hračku. Řečeno líp, Renatce hračku doporučila kamarádka ze Smartstimu, které hračku koupil manžel k Vánocům a která se hračky pořád nemůže nabažit. Do Worcesteru (MA, nikoliv toho britského) to nemám nijak daleko, takže jsem minulý víkend sedla do auta a hračku zkoukla naživo. Bomba. Nebýt té šílené holčičí barvy, řekla bych s klidem, že tahle věc nemá chybu a že ji chci doma. Pam ji v mém oblíbeném sexshopu na růžku skladem v pondělí neměla, ale slíbila objednat a v pátek byla hračka doma.

Číst dál: Multivibrátor Jopen Intense

Aneb Hug Her Tango, výrobní číslo 68. První mikroprocesorem řízený šukací stroj na trhu. Ač to zdálky může tak vypadat, za mašinou nestojí mozkový trust a výrobní zázemí některého z velkých hráčů na trhu erotických pomůcek, ale garážová jednomužná firmička. Tím jsou dány jak klady, tak i zápory tohoto zařízení. Potěšte oko, hle, mašinka Udělátor:

Číst dál: Udělej ji! 

Žil, byl, za sedmero horami, sedmero řekami a jednou louží, pojmenovanou bůvíproč oceán Atlantů pan Konstruktér. Nosil vytahané pláťáky s rozkrokem někde hluboko dole u kolen, havajskou košili s orvanými knoflíčky a na krku měl - kromě flešky s vercajkem pro nejhorší možné případy a karty pro vstup do práce - uvázaný barevný šátek. Pan Konstruktér měl taky logáro, které našel někde na bleším trhu a vystavil si ho nad pracovním tabletem, hned pod poličkou s emulátorovými kity. Logáro pan Konstruktér používal prakticky každý den, když ve sjetině potřeboval něco podtrhnout barevným fixem. Doma měl pan Konstruktér kocoura Moura a přítelkyňku Minku. S přítelkyňkou Minkou pan Konstruktér spal, v posteli, když jim ji kocour Mour uvolnil. Kocour Mour spal s panem Konstruktérem, s přítelkyňkou Minkou, s oběma najednou i sám, podle toho, jak se jeho kocouří nátuře zrovna zachtělo.

 

Číst dál: Přípohádka o panu Konstruktérovi a mašince Udělátorovi

Nehledě na dlouhodobou osvětu stále přetrvává stav, kdy nemalá část elektroúchylné obce nemá zcela jasno v tom, jaký kabel se hodí pro které zařízení a jakou elektrodu. Cílem tohoto textu je vnést do problematiky větší jasno, nebo alespoň napomoci s výběrem vhodného kabelu a elektrody, vše pochopitelně se zvláštním přihlédnutím ke specifikám BDSM obecně a eleferní praxe speciálně :)

Číst dál: Jak je to s těmi připojovacími systémy

V rámci mezisvátečních a ponovoročních aktivit, vymetání pavučin a vyhledávání prachem zasypaných redaktorů proběhly i nějaké změny v rámci eleobchodu.Ta asi nejvýznamnější představuje definitivní rozžehnání se s dodavatelem polotovarů pro modifikované generátory, firmou Conrad. Partnerství to bylo dlouholeté, zpočátku velmi funkční, časem pak už jen funkční. Serža i já jsme se s ním začínali docela mordovat, dohánění a nakonec i prosté shánění alespoň dvou kusů začínalo připomínat lov na sněžného muže a změny, které u dodavatele proběhly v rámci konce roku (likvidace žižkovské prodejny, přesun centrály do Malešic a nepochopitelné prolnutí s FKT, přičemž záruku nenese nikdo) dodaly nespokojenosti poslední štrich. Pohár přetekl a já vyrazil do Německa. A co je nového?

Číst dál: Pár novinek v eleobchodu

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 122 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 122

Nejnovější uživatelé

  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin
  • robert