DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Subkoviny

Vždy jsem měla panickou hrůzu z cirkulárky a úrazu elektrickým proudem a moje představa o elektřině napojené na člověka se rovnala popisu mučení v koncenračních táborech. Z těchto důvodů se u mě nedostavila radost ( o erotickém vzrušení už vůbec nemohla být řeč ) , když mi můj Pán oznámil že si se mnou pohraje s pomocí pár elektrohraček. Pud sebezáchovy ve mě přebil subku a ze mě vypadlo: "NE, nikdy! Omlouvám se, ale to je za mojí hranicí" Moc mě mrzelo, že nemohu splnit Pánovo přání.

Číst dál: "moje" elektřina

Páníček a subinka. Dvě bytosti jejichž vztah musí být velmi pevný a přece je tak křehký. Balancuje na velmi úzké hranici hezkého a ošklivého. A hranice je přitom velice poťouchlá. Není setrvalá, mění se v závislosti na věcech, které často běžný smrtelník nedokáže příliš ovlivnit. Nálada, aktuální psychické či fyzické rozpoložení, starosti, euforie, věk, zkušenosti, neznalost, soutěživost …. A každý je jiný…

Číst dál: O hledání hranic a nestopce

Pravidelně čtu Eleferno a pravidelně mě přepadá nejhnusnější lidská vlastnost - závist. Když čtu o tom, jak se svazovaly Fronéma a kotě, jak Pišta pištěla, jak se prohýbala do oblouku, když si s ní hrál Torm, jak nebylo dost elektrod na tři natěšené subinky, závidím a závidím! A proč?

Číst dál: Nemám ráda závist

Lidé. Jsme divní. Ubližujeme si. A teď nemám na mysli různé hrátky, kde se něco, co by se tak dalo nazvat, v různé formě očekává. Ubližujeme si schválně i neúmyslně. Slovem, činem, náznakem. Nebo jen myšlenkou či předpokládáním. To je asi jedna z nejhorších variant, která dokáže vztahy zkazit, vyhrotit a dostat je do spirály. Do spirály vzájemného ubližování, spirály, kde se každou její otočkou všechno špatné stupňuje.

Číst dál: Piští filozofování - O spirále vztahů

V období hledání jsem zkoušela různé možnosti jak přijít na to, co se sebou.Kromě jiného i inzeráty. Na inzerát: sub hledá svého pána mi přišlo tolik odpovědí že mi zahltily email. Zpočátku jsem se je i snažila pročítat ale pak jsem to vzdala.Odpovědi typu Lehni! Sedni! Vyhoň si jí ty kundo! přehlušily i ty co by možná měly smysl. Tak tudy cesta nevede.Nejsem přece tupé zvíře, které na pokyn kohokoliv z davu, utrhne si hlavu :-) Chci být zvířátko v rukou chytrého dominanta.

Číst dál: Můj první pan Pán.

Jak se to v románech a příbuzné literatuře píše? Podobnost všech postav vystupujících v tomto příspěvku s osobami reálně žijícími je čistě náhodná, nebo tak nějak…Anebo že by se to někdy někde skutečně stalo?

Číst dál: Náhradní program

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 279 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 279

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara