DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Subkoviny

Tak včera mi bylo dvacet. Jmenuju se Milena a někteří mi říkají micinka, tedy mi_cinka. Občas mám cukání dělat ulítlé věci a tohle asi bude další z nich. Před dvěma lety jsem si řekla, že až mi bude dvacet, napíšu o sobě něco, co vědí jen tři lidi na světě. Comming out se tomu říká, že jo ? No, nečekejte žádné péčko, nehodlám se šířit o tom, kde mám G-bod, stačí mi, že to z těch tří vědí dva. Taky žádný necudný fotky nebudou - bydlím na malém městě a nejsem nijak fotogenická. Uf, nejhorší je začít.

Číst dál: Comming out se tomu říká ? 

V sobotu Tě vezmu do mučírny. Zazněla mi v uších jeho s klidem pronesená věta… Je to tam fajn, bude se Ti tam líbit. Ano, určitě se mi tam bude líbit. Myslím si v duchu a někde uprostřed těla se mírně zachvěju. Ale copak je komu do mého chvění. Usměju se. Mučírna nesahá mým fantaziím ani po kotníky. Tak proč se celý týden těším a cítím se jako malá holčička před písemkou?

Číst dál: Poprvé v mučírně

…dlouhonohá dívka s hebkou pletí a oblými tvary, nahá a krásná, oblečená do obojku a zahalená jen svými vlasy. Slyším cvaknout výtah, tvé kroky na chodbě, klíč v zámku. Dveře se otevírají a „TATÍÍÍ!!“ kulový blesk prolétl předsíní a věší se na Tebe, mladší blesk letí za ním a ten nejmenší se rozeřval, rozčilen a překvapen nečekaným ruchem.

Číst dál: Chtěla bych klečet u Tvých dveří...

Liščin příspěvek k neverending story na téma "Jak to říci manželovi" Liščina adresa je v redakci, pokud jí chcete napsat, napište na mou adresu gabi@eleferno.cz a jako subjekt uveďte následující zaklínadlo: #F LISKA - pokud možno nezapomeňte na tu mezeru za hash F, nebo to robot nepřepošle, ale dá mi to k přečtení, pokud si toho včas nevšimnu :)    G.

Číst dál: Jak to vidí Liška

Následující text je mým prvním pokusem o reportáž. Nesuďte mne přísně..

- Pane, směla by s vámi vaše subinka udělat interview ?
T:- Cože? Gábino, co blbneš?
- Pane, dostáváme s Lízou spoustu mejlů a občas nevíme, co na ně odpovídat. Pomohlo by nám to. Prosím.
T:- Trojčíte, subiny. Dobře. Chceš si sundat zmijky?
- S vaším dovolením ano, Pane.
T:- Víš, že o zmijky si nemusíš dovolovat.
- Dobrá. Kolik je ti let, Torme? Ale bez céčkařských fórků.
T:- Bude mi dvaačtyřicet, a nebude to tak dlouho trvat. Co má znamenat ten notes?
- To mi Líza udělala seznam věcí, na který se mám zeptat. Proč máš tři nicky?
T:- Ach jo, pokolikáté už to vysvětluju. Milkov je identita pro web, prostě se dobře pamatuje a má v sobě několik soukromých vtípků. Tormans mi říkali dávno před tím, než začaly být počítače personální a z toho je zkratka Torm. Že je to jakýsi bůh z D&D, jsem zjistil nedávno čirou náhodou. Elefernus proto, že spousta formulářů na webu chce jméno i příjmení :) A na své vlastní jméno slyším mezi velmi blízkými úchyly.

Číst dál: Interview s Pánečkem

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 178 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 178

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara