DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Příhody kravaťákovy

Mezinárodního devianta, obtěžujícího zaměstnankyně významného nadnárodního koncernu parkurovým bičíkem zatím nezavřeli a - dá-li se to posoudit - obtěžované zaměstankyni se to i líbilo, dnešní téma bude ale věnováno melancholii, venku je dušičkově a stav kravaťákovy mysli by bylo možno nazvat elegickým.

Číst dál: Kravaťák melancholikem

Když kravaťák někdy před dvěma měsíci kývnul na to, že do města K. pojede dělat styčného důstojníka, chodili se na něj dívat kolegové i z útvarů kravaťákově specializaci poměrně vzdálených. Chtěli se na vlastní oči podívat na toho cvoka, který dobrovolně leze do jámy lvové a málo toho, ještě lvovi strká hlavu do tlamy a a drbe ho přitom na koulích. S ohledem na kravaťákovy dřívější zkušenosti s tou zemí to samozřejmě není tak horké, kravaťák ale přesto ještě předtím, než kývnul (a smlouvu na tuhle akci nemá na papíře dodneška) získal od šéfova šéfa souhlas s tím, že v rámci úspěšného splnění mise může používat i svoje vlastní (leckdy hodně neortodoxní) metody.

Číst dál: Kravaťák konzultantem.

Další legenda, vymyšlená úchyly a šířená, kde se dalo došla naplnění. Jezdím černým autem s tónovanými skly. A s automatickou převodovkou. Má, pravda, kliky i zevnitř, a to i na zadních dveřích a není to Oldsmobile ani Plymouth. Je to Golf. Od Sixtů je napucovaný, až přecházejí oči a místní orgáni ho občas považují za oficiální vozidlo. Když jsem ho přebíral, podepisoval jsem - mimo jiné - i papír, v němž se zavazuji nepoužívat vozidlo k výdělečným účelům a provozování taxislužby. No, půjčovna míní a život mění.

Číst dál: Kravaťák taxíkářem

hq1130_1Když vloni touto dobou bojoval kravaťák se sněhem ve městě K., netušil, že mrazy vpravdě ruské jej dostihnou i v rodné zemi. Ać původem z hor a zimním strázním přivyklý, s přibývajícími roky působí zimní radovánky kravaťákovi čím dál, tím méně radosti a úměrně tomu roste i míra kravaťákova namíchnutí s každým novým stupněm mrazu a centimetrem sněhu. No, buďmež objektivní, mráz kravaťákovi nevadí a již napadlý a slehlý sníh také ne - vadí sníh čerstvý, který je nutno umístit na jiná místa, než na která ho doručila firma Snow Surprises inc. Místa, určená k redistribuci sněhu mají podobu příjezdové cesty, stání pro tři v rodině nutná auta (kravaťákova dcera ani žádný z členů kočičí smečky dosud vůdčím listem nedisponují) a několika cest a cestiček významu spíše marginálního. Při půlmetrové vrstvě sněhu to představuje celkem něco přes padesát kubíků a pokud je to sníh předvánoční, složený z velikých navlhlých vloček, kravaťákova fyzické námaze odvyklá záda úpí a dožadují se mazání opodeldokem či alespoň arnikou v lihu. I namíchnul se kravaťák hned poté, co první letošní sníh dorazil koncem října a zakoupil sobě Stroj.

Číst dál: Kravaťák frézařem

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 148 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 148

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin