DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Kočkozpyt

Kategorii spravuje Renata. Kategorie je vyhrazená projektu Kočkozpyt.

Je to tak, největší soutěž v dějinách Eleferna skončila. Největší jak počtem soutěžících, tak zájmem hlasujících. Soutěžících se nakonec sešlo 33, což je číslo, se kterým jsme nepočítali ani v těch nejdivočejších odhadech. A pro své favoritky zahlasovalo přes tři stovky hlasujících, přičemž boj o první místa trval doposledních sekund. Je zřejmé, že favoritky na cca sedmi prvních místech dokázaly zorganizovat efektivní supportní skupiny :) Ze 33 soutěžících mi 27 pošlalo i tabulku s kočkometrickými údaji, ze kterých (krom vlastního výzkumu) spáchám i článek sem na Eleferno.

Číst dál: Výsledky kočkozpytné soutěže.

Vážené uživatelky (a majitelky koček, kočiček, mušliček, kačenek, štěrbinek, škeblí, frndiček, kundiček a jánevím, jak jim ještě říkáte), vážení uživatelé :) Pozdně jarní a letní období, které na úchylných luzích, hajích a mezích bývá věnováno spíše hrátkám v přírodě a na úchylwebu nastává útlum se redakce Eleferna rozhodla poněkud oživit vyhlášením soutěže Kočka česká, kočka hezká, jejíž  propozice máte před sebou. Palebná příprava již proběhla, proto by šok na straně čtenářů neměl být nijak velký :)

Číst dál: Kočka česká, kočka hezká

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 254 uživatelů
Schnitzel online 2
Členů: 1 / Hostí: 253

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara