DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Návody

Jedna z dalších variací na véčko za pár korun. Oko znalce potěší zejména kvalitní zpracování a vynikající nápad s vytvořením rukojeti ze standardních šestihranů (k mání například v GME za pár korun). Osazení véčka na rukojeť výrazně zvyšuje jeho užitnou hodnotu. Text je převzat z mailu a neprošel jazykovou úpravou. Autorem je PM2000 - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Číst dál: Modifikace levné vaginálky

Znechucen sodomizací databáze MySQL s ASP technologií prostřednictvím subin, spáchal jsem sobě pro potěšení  a jiným pro inspiraci dvé hraček, dostupných opravdu každému jen trochu manuálně nadanému jedinci.  V mám případě byly určeny ku spolupráci  s Wacovou jednotkou Vibra, jsou ale funkční i samy o sobě, napájeny stejnosměrně zhruba šesti nestabilizovanými volty.

Číst dál: Akční členy k jednotce Vibra

Aldyho projekt, inspirovaný Samuraiovou trestnou kozou, umístěnou v inventáři Staré pošty. Proti původní myšlence je konstrukce doplněna výměnnou střední částí, umožňující lepší funkcionální variabilitu celého zařízení a obohacující subinky o celou škálu nových vjemů.

Fotodokumentaci hračky naleznete v Galerii 


 

 

 

obr2obr3Rád bych také přispěl "svojí troškou do mlýna" a možná se někomu návod bude hodit. V Hornbachu (možná i v jiném, stejně orientovaném (sortimentem) obchodě) si koupíte dřevěnou tyč o průměru 23mm (35mm) a dlouhou 900mm. Cena je za slabší tyč cca 47,- Kč (97,- Kč). U nás je ve stejném regálu jako jsou polotovary na schodiště, hned u hoblovaných smrkových latí a lišt. Když budete dobře vybírat, najdete opravdu kvalitní kousky (barvou i stavem povrchu). Pak navštívíte regál se spojovacím materiálem a koupíte si dvě lešenářská oka (vybírejte pečlivě, občas na nich zůstane kapka po svařování a ta by mohla působit problémy).
Doporučuji ta nejkratší, i tak bude potřeba vyvrtat díru celou délkou vrtáku. Oka jsou na váhu a dva kousky přijdou dohromady bratru tak na 55,- Kč. Pak už stačí jenom tyč z obou stran v ose navrtattady doporučuju na dvakrát a to 2/3 hloubky vrtákem 8mm (stejně jako oko) a zbývající 1/3 vrtákem 6mm. Oko totiž nemá úplně typický závit do dřeva a takhle bude lépe držet. Zavrutujte (šroubují se šrouby, že) obě oka (oči jsou životné(?)) a rozporka je hotová. Tedy, pro někoho pouze polotovar, protože fantazii pro povrchovou úpravu se meze nekladou (nalakovat, ovinout pruhem kůže či koženky....), ale já mám radši přírodní materiály. Pokud nepočítám cenu vrtáků do dřeva a vrtačky (předpokládám, že tyhle věci má každý kutil doma nebo na chalupě, nebo u tchána, dědečka, strýčka?.) pohybuje se cena slabší verze někde lehce na 100,- Kč (155,-Kč). Tak ať Vám slouží stejně dobře jako tahle:.
obr4
Popisovaná konstrukce je a není určena pro začátečníky. Přístup, který jsem nakonec zvolil, je směsí obou možností - výklad konstrukce bude dostupný i začátečníkovi, ale do konstrukce jsou založeny drobné chyby a aspekty, znemožňující její dokončení bez alespoň triviálních zkušeností a znalostí elektroniky. Konstrukce je navíc navržena tak, aby neumožňovala velký výkon bez jistých úprav, které ale budou naznačeny. Kdo se tedy může o konstrukci pokusit - jedinec, ovládající páječku a základy pájení na plošném spoji, schopný si plošný spoj nakreslit nebo vyrobit fotocestou a vyleptat. Schéma konstrukce vychází z publikovaných řešení pro jednoduché jednotky a je poměrně snadno rozšiřitelné a modifikovatelné. Předností je i necitlivost k parametrům součástek. Kapesní rozměr konstrukce ji ale z jedné strany předurčuje spíše pro light nasazení, ze strany druhé pak klade zvýšený nárok na konstrukční dovednost, neb uvnitř není ani kubický centimetr nevyužitého prostoru. Pro usnadnění práce jsou přiloženy jednak zdrojové soubory pro OrCad a generátor plošných spojů, jednak skeny jejich výstupů. Soubor PCB.TIF je připraven pro rozlišení laserového tisku, na většině laserových tiskáren s rozlišením 600x600 dpi tak lze předlohu plošného spoje vytisknout v měřítku 1:1.

Číst dál: TENS do kapsy

Idea dále popisovaného zařízení pochází z vývojové dílny Pitta Muellera (mailto:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Jde o dvojkanálový přístroj, skýtající celou řadu možných využití. Celé zařízení je postaveno kolem generátoru XR-2206 (v GME za cca 120 Kč) a výkonového zesilovače TDA 1519 (za obdobnou cenu). Popis konstrukce vědomě nebude úplný - jde o relativně složité zařízení, které by NEMĚL stavět člověk bez zkušeností s elektronikou. Jedinec zběhlý si pak snadno plošný spoj navrhne a vyrobí. Příslušný schematic file pro OrCAD získáte u Serži. Rád bych i na tomto místě zdůraznil, že se NEZABÝVÁM KOMERČNÍ VÝROBOU ani neprovozuji placené služby v tomto oboru. Nemějte mi proto za zlé, že maily s podobnými žádostmi přeměrovávám na dev nul:. Tradičně podotýkám, že komerční využití dané konstrukce stejně tak, jako její využívání ve všech formách orgány státu je výslovně zakázáno.

Číst dál: Lepší TENS

Pre Scriptum: Uvědomil jsem si dodatečně, že někde na webu ten termín popisuje i stroj s převodem kruhového pohybu na posuvný. Pokoušel jsem se najít variantu bez nutnosti zastavovat při změně amplitudy a představoval bych to řešit na principu zázněje. To ale není s čím se momentálně vnucuju!

Číst dál: Atypická řídící jednotka pro fucking machine

Standa - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
s laskavým autorovým svolením převzato z www.elektronika.kvalitne.cz

Moje experimenty

Po nepříliš úspěšných experimentech s klasickým teslákem jsem se rozhodl postavit SSTC. První SSTC jsem se rozhodl postavit koncem roku 2002. Tuto verzi jsem sdrátoval ve vzduchu. Byl to poloviční můstek s tranzistory IRF840. V kapacitním děliči jsem použil metalizované kondenzátory 470nF. K napájení posloužilo C trafo z nějaké ruské telky s výstupním napětím 90V. K usměrnění jsem používal jednocestný usměrňovač bez filtračního kondenzátoru. Primární cívka měla 9 závitů na průměru 125mm. Sekundární cívka: průměr trubky 7,62 cm, průměr drátu 0,13 mm, počet závitů něco přes 2400, rezonanční frekvence bez přídavné kapacity 246 kHz. Délka výbojů byla zhruba 8 cm. Když jsem přidal napětí na asi 180V tak se výboje prodloužily na asi 12 cm. To se však FETům moc nelíbilo a dosti se zahřívaly.

Číst dál: Teslův transformátor s tranzistory

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 282 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 282

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin