DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Návody

Při vymýšlení véčka jsem v práci narazil na docela šikovné polotovary čepů - ruská konstrukční škola inspirovala :-) S přítelkyní jsme probírali eleferno zepředu dozadu a nějak nás napadlo, že by véčko mohlo být poddajné. Poexpertimentoval jsem a tohle je výsledek:

Číst dál: Pružné atypické véčko

Během letošního výletu na východ (tentokrát výrazně dlouhodobějšího) se podařilo pořídit i obrázky ruské konstrukční školy. Ne vše je realizovatelné s českou technologickou základnou, mnoho konstrukcí je neopakovatelných (z důvodu nedostupnosti materiálu či technologie), mnoho naopak nepopsatelných (ať již z hlediska konstrukčního barbarství či přímé nebezpečnosti), leccos však za popis stojí. Autorem popisovaných věcí je Alexandr, žijící a pracující v Obninsku.

Číst dál: Ze Sašovy domácí dílny 1

Popisovaná konstrukce snad ani konstrukcí není - pochází z eleferní autorské dílny a představuje trochu jiný směr v konstrukci bicích nástrojů. Nemá úplně švih rákosky a je tvrdší, než laminát. Torm jí říká spankovka. Bužírka na dobře sehnatelném nosiči přidá hračce omyvatelnost, pevnost a vyloučí zranění třískou, pokud to přeženete. Při výrobě je třeba pamatovat na to, že při použití silnějšího druhu bužírky nástroj hodně ztuhne proti nepovlečenému stavu.

 

Číst dál: Spankovka

Dále popsaný motorek objevil Waco. Jako akční člen pro jednotku Vibra má ideální rozměry i charakteristiky. Motorek je velmi plochý, rovina rotace excentru odpovídá tvaru disku, vektor vibrace tudíž obíhá v rovině disku. Motorek má obě čela rovná, vhodná k přilepení, které je ostatně i doporučeným způsobem jeho zabudování do konstrukce - žádné další montážní prvky motorek nemá. Lepit je ovšem třeba s rozmyslem, na spodní straně motorku je jeho hřídel vyvedena ven. Poněkud nešikovné je připojovací místo - jde o vynesené pady pružného plošného spoje s pochybnou pájitelností, byť plošky jsou ocínované. Kvalitní připojení vodiče vyžaduje mikropáječku a jistou zkušenost. Během pájení je třeba šetřit tavidlem ! Motorek není těsný ! Po připájení přívodních vodičů lze pouze doporučit překrytí spoje smršťovací bužírkou, jak kvůli mechanické ochraně, tak i pro zlepšení těsnosti.

Číst dál: Vibrační motorky 1E120- charakteristika

Když Kočka na Elefernu našla popisy véčka z nějaké nohy od nočního stolku a podobných kulatin, chytil ji mruk. Nedala pokoj, dokud jsem minulý víkend místo lyží nešel do garáže, kulatinu jsem koupil už předtím na Synkáči a na soustružení a přepůlení vypomohli kluci z dílny, za půl litru Fernetu a slib, že jim pak přinesu ukázat fotky :-)) Nějak nechtěli věřit, že je nelakuju. No, taky dvě přikládám, jedna je u článku, druhá tady. Kočka sice prskala, že mindu na webu vystavovat nebude, ale pohrozil jsem jí, že tedy žádná hračka nebude, že budu Pes :-)).

O konstrukci.
Clancy je frajer, má to vymazlený, hlavní problém je rozříznutí toho rotačního tvaru napůl. Nevím, jak to vyřešit bez strojní pily, aby to k něčemu vypadalo. Ten tvar jsem udělal víc do špičky a zápich dole je taky širší, možná až moc široký. Jak jsem ale četl o tom, jak to subinky vytlačují, radši jsem se posichroval :-)) Funkční to je, Kočka se snažila, ale marně. S leštěním jsem si nijak hlavu nelámal, říkám si, když se tahle osvědčí, ještě flašku obětuju na lepší provedení a dám ho do chromovny. Ty poloviny jsou slepené přes plátek polyuretanu dvojsložkovým univerzálním Bisonem ze šuplete, drží normálně. Pro banánek je jenom vyvrtaná čtyřka díra, stejně hračky po hraní celý meju v lihu a čím míň škvír, tím líp.

O výsledku
Hraje to dobře, spolehlivě, nahlas. Vidíte to i na fotce, že je Kočka spokojená. No, spíš kočka, s malým k, Kočka docela i vřískala. Hlavně, když jsem jí to véčko pootočil o devadesát stupňů, aby proud šel zepředu dozadu. Ty články o svalech byly moc dobrý nápad, pořád přicházíme na něco nového. Používáme to s Konrádem a asi to výkonově stačí, ještě je tam rezerva tak čtvrt dráhy knoflíku, podle toho, jak se kočky rozrajcujou.

211_426

Snaha koupit si "véčko" společně s hračkou byla mimo mé finanční a eleferní organizační možnosti, takže nakonec došlo na dílnu a vlastní (ne)šikovnost. Výsledkem je docela těžké, ale naprosto funkční dvojpólové véčko, vyrobené z jakési nožičky od sektorové skříně. Myslím, že to ale půjde z libovolné plné kulatiny když bude mít potřebný průřez. Upnul jsem to do soustruhu a vytočil tvar na fotce - tak nějak se mi líbil a taky jsem potřeboval sundat hodně porušený povrch. Zápich dole je polotovar, počítám s tím, že doplním nějaký štítek pro přivázání, případně i pro nějaká vibrující vajíčko.
Obrobek je rozříznutý po délce obyčejnou pilkou na železo, jemnějším listem, aby se moc neporušila hrana. Řezal jsem podle kovové příložky, aby to k něčemu vypadalo. Strojní pila by byla lepší, ale v práci bych asi nevysvětlil, co to bude. Obě poloviny jsem pořádně začistil, nejdřív pilníkem, pak plátnem - začistit stačí hrany a obvod, zdrsnění uvnitř řezu není na škodu, líp se lepí. Půlky jsou k sobě slepené epoxydem. Asi bude lepší lepit to přes nějakou distanční vložku, já si až po vytvrdnutí uvědomil, že se mi to mohlo přes to lepidlo šlusnout. Když epoxyd ztvrdne, je potřeba ještě jednou začistit dělicí šev. Určitě to někde vyteče.
Přívod mám na šroubky pod očka. Do každé poloviny jsem vyříznul čtyřku závit pro šroubek. Pokud to budete chtít pěkný, dáte místo šroubku šroubovací svorku. Celé "véčko" jsem měl za odpoledne hotové, takže nejde o nic světoborného. Ale hraje pěkně,  docela si ho s přítelkyní užíváme. Užijte si ho taky, pokud ho budete dělat.

Clancy

Tento článek volně navazuje na články  Wolanda "Využití PC k ES//ET poprvé a podruhé", doporučuji vám tedy oba přečíst.

Nejprve tedy odpověď na otázku otázek. Ano! Elektřinou skutečně lze vyvolat orgasmus, a to jak u ženy, tak u muže. Dráždění el. proudem se v medicíně dokonce používá pro odběr spermatu u mužů po úrazu míchy. Podotýkám, že toto zdravotníky používané zařízení funguje na jiném principu, a to přímým drážděním prostaty sondou zavedenou do rekta. Neměl jsem možnost s nikým z takto postižených onen zážitek probrat, jak ale předpokládám, nic příjemného to asi nebude… Takže pro nevěřící ještě jednou: Elektrickým proudem můžete přivodit sobě či někomu jinému orgasmus, můžete však také sobě či někomu jinému přivodit ošklivé popáleniny (nebo jiné zranění) a to i s trvalými následky, či dokonce s následkem SMRTI ! Opatrnost je tedy namístě. Konečně, budete vystavovat účinkům el. proudu orgány, jichž si velmi vážíte, případně orgány osoby, již si velmi vážíte. Jestliže vás tento odstavec neodradil, přistupme blíže.

ZADÁNÍ:
Předmětem zadání jest návrh a výroba zařízení pro ES/ET s využitím PC, které:

Číst dál: Využití PC k ES (a ET)

Ahoj, protože se mi sešlo několik reakcí na dříve nadhozené téma "Využití PC v ES/ET", zkusím zde popsat nejaké zkušenosti, snad se budou hodit.

PRVNÍ VAROVÁNÍ: Nedělejte to. Tyhle věci můžou být OPRAVDU nebezpečné. Většina použitých zařízení je připojena k elektrické síti a jakákoli porucha či neopatrnost se můžou ošklivě vymstít. Jste-li si jisti kvalitou svého vybavení a máte-li nějaké zkušenosti s tím, co může elektřina s lidským tělěm napáchat, můžete číst dál.

Číst dál: Využití PC v ES/ET podruhé

Dovoluji si nabídnout široké eleferní obci několik kousků z vlastní dílny, teda spíš bastlírny. Řekl bych, že jde o natolik jednoduché věci, že mnoho textu k nim není potřeba, stačí trošku šikovnosti v práci s dentakrylem a opracováním hliníkových hranolků. Jako materiál to asi není úplně košer a Torm ani Renča mě za to nepochválí, ale dobře se s ním dělá a Heleně to nevadí. Ale pokud to budete napodobovat, mějte to na paměti. Úplně stejně to jde udělat z nerezu nebo jakékoliv jiné hranatiny, co se vám válí v dílně.

Číst dál: Vaginálky - jednoduše a rychle

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 257 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 257

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara