DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Reporty uživatelů

(Od naší jihomoravské dopisovatelky)  

Ve dnech 7. až 9. dubna proběhl v malebném jihomoravském městečku Brün letošní ročník mechanizátorského aktivu, zaměřeného tentokrát na roli malé mechanizace v plnění závěrů 24. sjezdu. Dále již má slovo naše jihomoravská dopisovatelka, členka sdružené komplexně mechanizační brigády, nesoucí jméno N.I.Jabločkova Elektrodermo a místopředsedkyně Krajské rady soutěže technické tvořivosti mládeže Anna Potemníková.  

Číst dál: Účastníci aktivu řekli komplexní mechanizaci své rozhodné MOŽNÁ

Bílá hora se jako místo pro konání Podrazů osvědčuje. Důkazem toho budiž i v pátek proběhnuvší Military Podraz, pojednaný tentokráte ve stylu vojenském až armádním. Je pravdou, že některé ústrojové kreace zúčastněných by majory Hromka či Hajásze uvedly do stavu nepříčetné zuřivosti, lze ale předpokládat, že svým nositelům poskytly nemalé potěšení jak při jejich vytváření, tak i během srazu.

Číst dál: Military Podraz na Bílé hoře

Podraz už zdá se podle všeho na trhu nabídek úchylných aktivit zdomácněl.

 

Však také už není žádným nováček, byť máme čerstvě za sebou teprve jeho třetí díl.

 

Myslím, že třetí Podraz je zároveň dobrým důvodem k tomu, abychom se pokusili o sumu dojmů, plusů a minusů…

 

Číst dál: Třetí BDSM Workshop

Úterý.
Sedím v autě na Kříženeckého náměstí a přemýšlím, kudy dovnitř. Nápad se nedostavuje, beru telefon a dělám dobře, vjezd pro vozidla onoho druhu, s jakým jedu je zhruba 90° proti směru hodinových ručiček kolem areálu. Dojíždím k bráně s desetiminutovou rezervou, zajíždím k fundusu a využívám pěti minut neplánované pauzy k vyhřívání na sluníčku. Ještě netuším, že plánování na čtvrthodiny je pro dané účely přespříliš jemné ... Krátce po jedenácté jedenácté se spouštím do sklepů fundusu a navlékám na sebe Křižíka - bílá košile s vyztuženou náprsenkou, plandající kalhoty, ještě dobře sedící v pase, vestička, sako s dlouhými cípy, perka a cylindr, který si nakonec nezahraje. Ujasnění pár detailů, pohled do zrcadla a návrat Křižíka zpět na ramínka. Za čtvrt hodinky zase sedím v autě a přemýšlím, stihnu-li navštívit problémovou dívku. Kostýmová zkouška je odbytá.

Číst dál: Jak se NEtočí snuff

Tak tedy, na začátek by bylo dobré alespoň stručně říci, že organizátoři to ani tentokrát neměli jednoduché.Ostatně, to je při tak veliké akci zřejmé, ale k věci… Registrace účastníků probíhala bez problémů, myslím, že bylo příjemné i to, že každý, kdo se zaregistrovat nestačil, mohl zkrátka přijít a byl vpuštěn, pokud je mi známo, bez problémů. Zatímco první sraz byla pouhá "zkouška orchestru", nyní už se přeci jen dělo leccos velice interesantního.Tím snad nechci hanit předešlou akci ! To ani v nejmenším, ale, oproti červencovému průlomu, jsou znát podstatné změny. Předně se například všechny exhibice prováděly v horním patře, které je daleko větší a skýtá tak dostatečné množství prostoru. Návštěvník se mohl pokochat pohledem na krásné práce zručných umělců, případně ihned zakoupit všeliké vystavované zboží, k dispozici byl bar a též poměrně rozlehlá galerie, se kterou jsem se však osobně nedokázala ztotožnit (zvláště při snaze o zákulisní převlékání padla téměř veškerá snaha ukrýt se před diváky vniveč).

Číst dál: Druhý BDSM Workshop v Podrazu

Včerejší akce v klubu Podraz by se dala pro úplný začátek charakterizovat slovy: "Bylo to zajímavé" Nicméně to by rozhodně nestačilo, tak se pokusím vytvořit pokud možno ucelený obrázek ( možná spíš obraz). Každá akce podobného rozsahu má svá úskalí, nejinak tomu bylo i v případě této. Prostor klubu je sice velmi dobře členěn, ale jeho nevýhodou je, podle mého názoru, rozloha. Tím chci naznačit, že dávám zcela nepokrytě přednost komornějšímu prostředí. Účast byla více než hojná ( pro zpřesnění dodávám, že z více než 250 registrovaných, se nedostavilo jen cca 30 lidiček, což bych považovala za velký úspěch) Krom slušně vybaveného workshopu na téma spanking ( všechny zdatnější a odbornější hlavy nechť mi odpustí tento druh zjednodušení) se mohli ti zvídavější poučit i o tom, jak si vyrobit latexové šatičky (potažmo obleček). Tedy, konkrétně tahle věc mi připadala velice zajímavá, škoda, že se to nehlásalo víc veřejně (jedno předvedení šatečků vlastní výroby s připomínkou, že takově si můžete taky udělat a nechť se zájemci zeptají autorky-nositelky bylo trochu málo, tedy alespoň na můj vkus), ale to je skutečně jen velmi drobná vada na kráse !

Číst dál: Premiéra Podrazu

Období masopustu se nevyhnulo ani Staré poště (dále tradičně jen SP) - v pátek proběhla do značné míry premiérová akce, maškarní sraz bdsm komunity. Akce byla avizována poměrně dlouho dopředu a její realizaci doprovázely rozsáhlé diskuse na bdsm klubu, Mučírně a dalších fórech. Diskuse se vedly o ochotě lidí dorazit zamaskování, účelu podobných věcí, problémů s fotografováním a mnoha souvisejících žabomyšovitostech, sužujících komunitu. Realita naštěstí vzala navrch, takže již v úvodu lze učinit resumé, že akce se nad očekávání vydařila. Tolik stručný úvod (spojený se závěrečným resumé), manažeři nemusí číst dál, pro ostatní reportáž pokračuje podrobnější částí, notně znečištěnou vlastními postřehy a úsudky :-)

Číst dál: Maškarní Stará pošta

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 155 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 155

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara