DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Reporty uživatelů

 MStriha a Fronéma v atypické roli :-)Víkend 22.-24. ledna byl zcela ve znamení Tvrze pro nováčky. Akci organizoval ve spojení s tvrzním core Xamík a jejím primárním cílem bylo dostat dohromady lidi z jedné nejmenované diskusní skupiny a poskytnout jim možnost vyzkoušet si ono "BDSM" v praxi, nebo se alespoň podívat na to, jak to v takovém úchylném doupěti vypadá. Pro zjednodušení organizace a doplnění relevantního obsahu byla tlupa nováčků naředěna šesticí služebně starších úchylů ve složení Blue, Fronéma, Tabron, Imobil, Xamík a moje maličkost), pověřených úkoly obslužnými, organizačními a zčásti i metodickými a dohledovými. V rámci akce se formát během soboty poněkud (ne zcela plánovaně) zvrhnul v elektroseminář, aby se blíže půlnoci plynule překlopil do hracích orgií. Reporty několika z účastníků naleznete v textu, část dokumentace jsme převzali do fotogalerie, rozsáhlejší info pak je k dohledání na tvrzních stránkách.

 

Číst dál: Tvrzní akce pro nováčky - reporty účastníků

Nedalo mně to. Torm mi teď na svátky půjčil DVD s Webberovým Josefem a ta muzika mě chytla za srdce. Jo, any dream will do. Svoje sny si nechám pro sebe, ovšem tenhle frajtřík v chodu je hodně inspirující. A ty hračky kolem něj taky. Jacco nám poslala čtyři videjka, tak jsem pro ně založil ve fajlotéce samostatnou polici v regálu Filmotéka. Tady je. Už jsem viděl líp natočené věci, tady je ale podstatný obsah a ten má šmrnc.Tu paropunkovou klitorálku už mám zbastlenou, jen to ještě zaleštit a ukecat Helenu, aby taky šla s kočkou na trh :-)

Tak jo, nechte se inspirovat. A buďte u toho opatrní.   sgt

Od naší kamarádky Jacco jsme dostali pár obrázků její klitorálky, které tu na Elefernu říkáme steampunková v OPRAVDU VYSOKÉM rozlišení. Dávám jen náhled, fotky jsou hodně explicitní, takže si je v práci radši neotevírejte.Fotky samotné najdete v příslušné galérii.

A já vám všem přeju do nového roku happy electrodes. A hrajte si opatrně. Váš Roman "Serža"

Od naší kamarádky Jacco a jejího přítele jsme dostali novou sérii obrázků z hrátek. V galérii najdete jeden zajímavý nápad na využití obyčejného kovového specula a jedné tenké vkládací elektrody. Je to docela klinik, na ten sice nejsem, ale Jacco je doktorka, čili ví co dělá. Vy radši místo "cévkovací" elektrody použijte nějakou normální středointenzitní.  Ty nasvícené obrázky jsou dělané tak, že nejdřív šlo do kočky speculum a pak žárovička na dvojlince. Obráceně to radši nezkoušejte, pokud místo žárovky nedáte LEDku. Ale žárovka je lepší, zábavně hřeje a Helča si to při zkoušení dost pochvalovala. Ale asi není dobrý nápad halogenka z auta.

Obrázky si neprohlížejte v práci, jsou extrémně explicitní. A hrajte si opatrně.

Je pondělí večer a já píšu tento text. Napůl ležím na gauči, nohy výš než hlavu. Bolí mě lýtka, stehna a pozadí a nejeden úchyl si již představuje, kterak začnu popisovat, jak mě někdo takhle zřídil nějakým bacátkem :-) Ale není tomu tak – mé drahocenné pozadí mi tento víkend v sobotu takhle zřídila nejvyšší hora české republiky – majestátní a krásná Sněžka.

 Limonáda

Číst dál: Krkonošská idyla tak trochu jinak

Inspekce na místě činuTento příběh se začal v dobách, kdy Mrtvé moře bylo ještě marod, po cestách chodíval čert, a guru české elektroúchylné scény byl mladým studentíčkem. A jak známo, kam čert nemůže, nastrčí ženskou a nastrčí-li úchylku k Tormovi, pak ani zájezd plný spolužáků a bouda plná vrzajících prken nezabrání tomu, aby dílo bylo dokonáno k oboustranné spokojenosti.

Číst dál: Hledání úchylného času

Když mě organizátoři poprosili, zda bych jako administrátor Eleferna nezveřejnila na tuto akci pozvánku, moje reakce se pohybovala mezi "no když podporujeme výstavy koček" a "takovou publicitu si přece nemůžete dovolit." Jak moc jsem se mýlila.

Dnešní popůlnoční pozvánka tedy bude o něco méně tematická, než taková Horská Tvrz, ale zato možná hodně zábavná. Festival Mystica je první ročník akce s podtitulem "První festival magie, pohanství a šamanismu". Na první pohled může mít k BDSM asi stejně daleko, jako dobročinná výstava opuštěných koček, ale nenechme se zmást – kočka Šklíba ví už své.

Kromě toho, že hlavní organizátorka vlastní důtky nejen jako rekvizitu historických vystoupení, trvala na tom, abych zprostředkovala pozvání nějakého prodejce "koženého zboží". A skutečně, na mystickém tržišti festivalu naleznete sortiment osvědčeného BDSM shopu (.cz i .sk) vedle kožených doplňků od řady historických trhovců, kteří, jak jsem se nedávno přesvědčila, opravdu nic moc nenadělají s tím, že si na stánek vedle jemných dámských rukaviček vystaví figurínu s bondage postrojem.

Číst dál: Festival Mystica 2009

Když jsem si nechala ve svém věku napíchat kroužky do pysků, proč bych se nemohla jít podívat také na Hell Party? Než umřu, ať vím, jak to na party vypadá. Co se muziky týká, mám tréning od syna, pořád u nás duní nějaké bubny (a sbíječky rozbíjejí panel po panelu), tak nějaké elektrobreaky a Drum 'n' Bass snad zvládnu. Musím to upřesnit, na nějakou obyčejnou technoparty bych nešla, ale Hell Party vzbuzovala moji zvědavost. A hlavně Fetish sklep. Podle programu tam měl být spanking, elektrotortura a bondage, to by mohlo být hodně zajímavé!

Číst dál: Hell Party očima úchylné babičky

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 209 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 209

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara