DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Reporty uživatelů

Další reportáž z hlubin BDSM.cz, původně zvěřejněna 09.04.2004

Účelem bylo vytvoření příjemného prostředí pro fetišáky "několika druhů", získání možnosti veřejného předvedení často už nádherné výbavy a společná zábava.

Každý účastník si odnesl svoje dojmy (doufám že v naprosté většině pozitivní), reakcí však ke mně proniklo poměrně málo (emailem jediná) a proto zřejmě existuje i určitý prostor ke zlepšení. Přestože tato FP byla i mým dítětem, víc než spokojené dmutí pýchou je u generálky na místě velmi střízlivé, a pro příští vývoj radši secsakra kritické, zhodnocení celé akce - vzroste tím šance pro dlouhodobější úspěch.

Abych odboural příp. nemístnou zdrženlivost Vašich komentářů, půjdu sám příkladem:

1. Prostory

Za tip na místo pro uspořádání této FP děkuji paní Renatě, která ochotně zajistila i část potřebného zázemí. "Kabaret klubu Ariadne" je protáhlá místnost obložená cihlami, se dvěma řadami stolů, poskytujících cca. 60 míst. Na jednom konci místnosti je bar, na protilehlém zvýšené pódium se dvěma tyčemi pro tanečky a dokonce i s trestnou lavicí. Ceny jídla i pití jsou přes poměrnou blízkost k centru Prahy velmi příznivé.

Číst dál: Fetish-party v Ariadne - sbírání zkušeností do budoucna

Nenufer: Další ze série historických článků z archivů BDSM.cz původně vydaný 15.12.1999.

 

V sobotu 11. prosince proběhla akce oficiálně zvaná "III. sraz redakce a přátel BDSM.CZ, jakož i rozličných jiných úchylů". Jak tedy takový sraz vypadá? Oficiální začátek akce je v 16:00.

Je 16:15. Na místo konání srazu přichází uřícený Rider, již tradičně se zpoždením. Znalci vědí... Zdravím známé tváře (Koldak, Harius, Kosatka... ). Vyřizuji vzkazy a omluvu za neúčast od Aradie, že nemá čas a druhou od MacArana s Diaboo. Druzí dva se dlouho neviděli a chtějí mít čas sami na sebe a na nás nemají náladu. Přeju jim to. Webster v parnu sedí v zimní bundě, všichni si z něj utahují, jestli mu prý není zima. Znalci opět vědí...

Číst dál: Jak probíhá takový sraz úchylů?

Po divadelním představení v centru Prahy jsem vyrazila za kamarádkou do alkatrazu na drink, trochu popisovala místo i společnost, ale nepřikládala jsem tomu velko pozornost. Hodněl idí jsem znala osobně, interier mě překvapil ale mnohem víc, než jsem si představovala ... takove večerní povídání, nebylo od věci :)

Číst dál: Středeční alkatraz

Já, subinka  tělem i duší, jsem se pustila do psaní těchto řádků na pokyn mého milovaného Pána, který si přál, abych mu poodkryla a popsala své zážitky, postřehy a pocity z jednoho březnového sobotního večera a noci.  V Onen čas k nám dorazilo několik pozvaných přátel a já jsem si v ten den opět malinko posunula hranice poznání a rozšířila si své obzory submisivity.

Vlastně, když se ohlédnu něco málo přes rok zpět, musím s absolutní jistotou konstatovat, že od doby, co jsem poznala svého milovaného Pána P., tak se můj život od základu změnil. Dlouhé roky jsem tajně snila o muži, kterému budu moci říct do očí se vší oddaností a pokorou „můj Pane“. Jsem šťastná, že jsem tenkrát odpověděla na inzerát podaný mým Pánem hledající subinku na celoživotní vztah. Už jen při pouhé myšlence na Pána začínám pociťovat příjemné mravenčení v podbřišku. Svého Pána si vážím, miluji ho a zbožňuji a už bych si nedokázala představit život po boku jiného dominanta. Konečně žiji životem, jaký jsem si vždy přála, žádné předstírání, ale skutečný permanentní vztah Pán- subinka .

Číst dál: BDSM - pozitivní večer

Po delší době máme to potěšení seznámit širokou elektroúchylnou obec s něčím novým. V prvé řadě bych ale rád mezi elektroúchyly uvítal nové přátele - Motora a Lenku, pár vynalézavý, hravý a tvořivý. Jak ostatně dokládá mikroreportáž, v níž si Lenka sestavuje nové hrací křeslo (vymyšlené Motorem a vyrobené v osvědčené Kovárně na Olympu z nerezu). Motor, Lenka, křeslo a spousta dalšího bude k vidění na podzimním eleferním workshopu 15.11. v Ateliéru.


Číst dál: Čubina si šroubuje nový gyndaponk

Přibližně po roce jsme se opět rozhodli uspořádat workshop věnovaný hrátkám s elektřinou, a vzhledem k této dlouhé pauze se sešlo opravdu úctyhodné množství lidí. Klub byl obsazený do posledního místečka, a v publiku se příjemně namíchali zasloužilí harcovníci úchylné scény s nováčky a úplnými začátečníky. Přibližně po půl osmé se najedení a vykecaní účastníci workshopu usadili, připraveni na hlavní program večera.

Číst dál: Zbyl mezi českým úchylstvem ještě někdo, kdo nezná moje kozy? (reportáž z elektro workshopu)

Začnu trochu odjinud. Protože moje vlastní děti jsou vanilky, adoptovala jsem jednu moc pěknou úchylnou dceru, která si mě našla na Elefernu. A ta dcera má přítele a současně Pána, který je elektrotechnicky vzdělaný a velmi šilovný. Díky tomu vyrábí různá elektroudělátka, která zkouší na mé dcerušce a já jí závidím. A je nemyslitelné, aby elektroúchylové nenarazili na netu na elektrogurua Torma. Přáli si poznat ho osobně. První příležitost se naskytla letos v květnu na Malém akčním elektrosrazu. Přítel nemohl, ale dceruška šla se mnou do Atelieru. Asi si Milkova představovala jako ty dvě divačky na Hell Party v roce 2009, které si po scénce, kde Torm „mučil" Fronému, zděšeně šeptaly: „Představ si, že bys takového chlapa potkala na ulici!" Klepala se strachem a uklidnila se až po tom, co nám Sluníčko oznámilo, že Torm byl narychlo odvolán do Ruska.

Číst dál: Pokus o humornou reportáž z elektroworkshopu

Když se na Elefernu a Facebooku objevila pozvánka na Malý akční elektrosraz, potěšilo mě, že se zase něco "elektro" bude dít. Protože byla povinná registrace z důvodu odhadu množství jídla na raut, došlo mi, že to bude asi Milkovova narozeninová párty. A nabízená lahůdka - "multifunkční uspokojovací jednotka" - slibovala zajímavý a vzrušující program.


Číst dál: Oslava bez oslavence

Je to už drahně let, co jsem na internetu narazila na první video se šukacím strojem. Dodnes si velmi dobře vzpomínám, jak mne coby člověka s vášní pro technologie všeho druhu nadchlo, a erotické představy na toto téma mi vydržely desítky až stovky hodin.

Číst dál: Jak se léčí nadržené samice (reportáž z Elesrazu)

Následující sadu obrázků pro nás a Smartstim nafotil pár ze Smolenska, který si přeje kvůli svému společenskému postavení raději zůstat v anonymitě (ačkoliv fotky tomu příliš nenapovídají). Manželé si na základě naší recenze pořídili nový ET312b a v galérii (klubová sekce) najdete fotoreportáž z prvního provozního nasazení.

Číst dál: Pár obrázků ze Smolenska

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 117 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 117

Nejnovější uživatelé

  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin
  • robert