DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Reportáže

 Opět akce, která se vydařila naplno...
Po sérii povídacích srazů bez registrace a elesrazů s velmi volným registračním režimem proběhla v pátek (a neplánovaně i v sobotu) v BDSM klubu Atelier velkoformátová tématická akce v duchu starých podrazů. Téma bylo zvoleno osvědčené - Japonsko a kapacita byla předběžně určena na třicet lidí. Nižší počet registrovaných byl dán tím, že tenhle formát ještě v nových prostorách neproběhnul a nebylo zcela jasné, nakolik úspěšný bude. Novotě takovéhoto dění pak odpovídali i jisté organizační zmatky a prakticky nulová propagace, nicméně akce i téma byly vyhlášeny na úchylwebu a v pátek se kolem páté začali scházet i účastníci.

Číst dál: Japonský sraz v Klubu

V pátek proběhnula po delší době opět další pilotní akce - pokus o to, dát eleferním elektrosrazům v Ateliéru nějaký neokoukaný a lidi zajímající formát. Po diskusi uvnitř organizační skupiny byla zvolena forma přednášky, či spíše workshopu. Poslyšte proto, kterak nápad dopadl.

Číst dál: Elektrosraz na téma Krátké dráhy  v klíně

Po dlouhé době zase sraz, o kterém se bude dlouho mluvit - tak by se dal nazvat úchylný závěr letní sezóny, který tento víkend proběhnul v Krkonoších, v místě, které nemůže být jmenováno. Vzhledem k úmrtí v rodině jsem se zúčastnil jen první půle akce, předpokládám ovšem, že i půle druhá proběhla přinejmenším stejně zábavně, jako ta první a že se jejího reportážního zpracování někdo ujme.  Vzhůru tedy do Krkonoš!

Limonáda

 

Číst dál: Open air Horská tvrz - poloreportáž z prvé půle akce.

Článek byl původně psán jako soukromá úvaha, která se nebude publikovat, pak skončil u mě na blogu Kahofer, Fronéma a Lizz přečetli a usoudili, že to patří sem. 

Číst dál: Úvaha BDSM

Myšlenka pravidelných elektrosrazů visela ve vzduchu od samého počátku existence webové úchylné scény a vlastně už dlouho před ní (když uhlí bylo zelený a počítače nebyly personální) byla hojně a často (v tehdejším kontextu, tedy 2x do roka) realizována. Se Starou poštou pak došla i své praktické realizace v podobě školení klubu elektroúchylných párů a eleferních seminářů. S výpadkem Staré pošty došlo k několika pokusům o reinkarnaci (eleferní koutek na Podrazech, hojně navštěvovaný, leč akčně zcela nepoužitelný, Tunel, bar u Luigiho, koneckonců i elektrokoutek na Bílé Hoře a experimentování s Domečkem), pořád to ale nebylo ono. Změnu přinesl až nový BDSM klub a decentní Nenufeřino naléhání "kdy už teda konečně bude nějaký ten elektrosraz". Po několikanásobném praktickém ověření použitelnosti sklepa a dlouhém ladění termínů nakonec vyšel jako nejrozumnější formát "každý třetí pátek v měsíci", který se nepotkává s ničím, či lépe řečeno, s téměř ničím v úchylných kalendářích. Tenhle pilotní - pravda - těžce kolidoval s Nocí Tapürů, ale osvědčená zásada praví, že termíny se vyhlašují bez ohledu na individuální indispozice, a to i u VIP osob :-) Registrace byla spuštěna na Elefernu (i když jde o akci v klubu, probíhá pod eleferním organzačním krytím) a s prozatímní limitovanou propagací. Ta nakonec způsobila, že ještě den před akcí připomínal seznam zaragistrovaných spíš admin sraz, rozšířený o Dornycha a Pištosolmyří páreček.

Číst dál: Reportáž z elektrosrazu

Pane inženýre, pamatujete si ještě tuhle věc ?
Aby ne... Půjčte mi to. No jo, to je ještě ten starej, ty kontakty jsme ještě neměli tak domyšlený. Odkud to máte, to je manželčin ?
Ale ne, to našla kamarádka u svých rodičů, nebo možná až u babičky.

Číst dál: Vibroinženýr pan H.

Neděle odpoledne, Tvrz ztichla po odjezdu posledních účastníků a na chvíli jakoby se na Tvrzi zastavil život. Je to však pocit pouze relativní, protože jen co si na chvíli s Anet oddychneme, už jdeme sundávat na pokoje povlečení, dávat prát, aby bylo připraveno na další sraz, uvádět do pořádku to, co je srazy narušeno, stěhovat štěňata a pod. Takže ono je pořád co dělat, ač to jsou věci, které nejdou až tak vidět.

Číst dál: Reportáž o vichřici (Jiskření III)

I když je Raftíček zakomplexovaný, debilní, egoistický úchyl, povedlo se mu najít si nějaké přátele. Tito přátelé se dají rozdělit do dvou (tří) skupin: úchylové, neúchylové a ti co jsou úchylové, ale nepřiznají to. A tak se stalo, že měl Raftíček náročný konec jednoho týdne. Nejdříve oslava narozenin jedné vanilečky pravidelně si čtoucí Eleferno.

Číst dál: Nejdelší poděkování na světě

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 87 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 87

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara