DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Jak jsem k tomu přišla

Nečekejte žádná skandální odhalení :-) Prostě jen ráda začínám od začátku, a proto si myslím, že můj první článek pro Eleferno by měl být o tom, kdo vlastně jsem a odkud jsem se vzala.

 

Číst dál: Geneze jedné úchylky aneb kterak Torm ke svojí na zem spadlé hvězdě přišel

Odjakživa jsem měla bujnou fantazii. Aspoň to tvrdili rodiče i příbuzní a známí. A to ještě netušili, že ta prezentovaná část je jen špička ledovce, daleko víc možností skrývaly temné a tajemné hlubiny pod hladinou vědomí. Ty jsem začala prozkoumávat už ve školce - místo spaní po obědě jsem se zavřenýma očima odplouvala do hrůzostrašných pohádkových světů. Tehdy vedla princezna přikovaná ke skále a určená k sežrání nějaké příšeře. Ta princezna jsem samozřejmě byla já a ta příšera mě nesežrala hned, nejdřív si se mnou „pohrála": servala ze mě šaty, tahala mě za vlasy, olizovala mě drsným jazykem (něco jako jazyk kočky, jen ještě o moc drsnější), drápala mi kůži a já se strašně bála, než v pravý čas přijel princ na koni, aby mě zachránil. Příšeru zabil a já se při tom mohla jen bezmocně zmítat v řetězech, pak jsem se samozřejmě nahá před tím princem hrozně styděla, než mě zakryl svým pláštěm a mečem přeťal těžké řetězy.

Číst dál: Za všechno může představivost

Krucinál, kolikrát mám opakovat, že nejsem Tachecí...

S Lízinkou Tachecí jsem se seznámila. když mi bylo nějakých hodně malých ...náct a tatínkovi pan Kohout na nějaké akci věnoval knížku. Podepsanou. Tatínek tu knížku prolistoval a uplivával si nad ní a já si ji pak odtáhla do pelíšku. Věci jako mučení mě braly odmalička - někde se tu válí geneze mé úchylky, kde je to popsané. Takže jsem si knížku odtáhla do pelíšku, čenich jsem ponořila do knížky, tlapku do kalhotek. Knížka se jmenuje Katyně a je - o čem vlastně je ? Z jedné strany je o středoškolácích, a to já v té době byla. Mají svoji třídu, docela malou a netypickou, ale mají pomalu stejné problémy, jaké mi byly blízké. Zamilovávají se do sebe, do kluků z vedlejší třídy, řeší o tom spory. Pravda, zase hodně netypicky. Lízinka je docela pochujistka, jak říká Torm a věci kolem ji až zase tak neberou. Taková já sice nejsem, ale Lízinka se mi líbila. A ještě víc se mi líbil obor, který jí maminka vybrala ke studiu.

Číst dál: Nejsem Tachecí

Slíbila jsem, že vám napíšu „článek“. Jsem teď celkem v psaní rozjetá, ale píšu o úplně jiných, velmi neosobních věcech a navíc ne česky, takže následující text bude zřejmě celkem kostrbatý. Avšak předpokládám, že důležitý je zde obsah, nikoliv forma. Neočekávejte žádné hlubokomyslné všeobecně platné filosofické úvahy, je to jen snaha o popis toku myšlenek konkrétní osoby.

Číst dál: Něco o mně, jak jsem slíbila

Nikdá by mě nenapadlo, že první větší text na tomhle serveru bude o tom, jak jsem si našla úchylku ... No, nikdá jsem nikomu netvrdila, že svět kolem není divnej. Původně jsem se téhle soutěže moc nechtěla účastnit, ale poslední dobou mi trochu popojel žebříček hodnot a tak nějak nečekaně pro sebe jsem zjistila, že tenhle server a lidi kolem něj (no, hlavně Torm, co si budeme namlouvat) je v něm výš, než jsem si myslela. Takže, odkud začneme ...

Číst dál: A jak já jsem k tomu přišla

Ráda bych napsala svou story. Je mi už něco přes padesát, ale myslím si, že duševně jsem tak o 20 let mladší. Jsem už mnoho let rozvedená a můj poslední vztah skončil před třemi lety. Přechod už mám za sebou a jak říkával můj přítel - lékař, jsem "postklimakterická baba". Myslela jsem si, že když mi ubývají hormony, obejdu se i bez sexu, ale není to pravda. Uvědomila jsem si, že už mi mnoho času nezbývá a co chci dohonit, musím teď. Jako nejjednodušší způsob jsem zvolila inzerát v rubrice "Sex, flirt" a byla jsem překvapená, že mi během 2-3 dnů přišlo asi 20 odpovědí od sexuchtivých zájemců. S několika jsem si mailovala, nakonec jen s jedním. Sex nebyl, celá akce s inzerátem splaskla jako bublina, ale co je důležité, ten neznámý mne v mnoha mailech donutil uvědomit si, po čem opravdu toužím. Už dlouho mne vzrušovalo násilí, bolest, představovala jsem si scénáře, kde mne neznámí muži vtáhnou do auta, někam zavezou a tam mučí a zneužívají. Velmi mě to vzrušovalo, a když jsem si k tomu připnula kolíčky na bradavky a pohrála si s poštěváčkem, byly to moje nejlepší orgasmy. A protože jsem "žena činu" a navíc velmi zvědavá, řekla jsem si, proč to nezkusit doopravdy.

Číst dál: Příběh zčínající subinky

To že jsem úchylka od malička mi došlo až v posledních letech. Stačí když se podívám zpět do mých pěti let a vzpomenu si jak jsem si představovala že si hrdině nechám dát výprask který měl dostat někdo jiný. Příběhy na podobná témata mi vydržely na mnoho večerů před usnutím. A to musím zůraznit že rodiče na mě nikdy nevztáhli ruku (díky jim za to) ani jsem se s ničím podobným blíže nesetkala.

Číst dál: Jak jsem k tomu přišla

Geneze jedné úchylky proběhla rychle.

Mám kamaráda, kamarád přestavoval kus domu a sahal u toho taky na nosné zdi. Spočítala jsem mu pár variant a jednou večer jsem mu to donesla domů.

Seděli s manželkou u vína. Vybalila jsem výkresy, hodila je na stůl a tužtičkou ukazuju, co a jak by se mělo udělat. Povídám, povídám a zjišťuju, že místo na papír se mi nepokrytě kouká za halenu na kozičky. Známe se dlouho, tak se ptám "Líběj se ti ?" Místo aby se zastyděl, povídá "Líběj. A když si stoupneš a dáš ruce za hlavu, ještě to vylepšíme." Vzal nůžky a pomalu na mně rozstříhal nejdřív tu halenu, pak podprsenku, zavinovačku a kalhotky.

Nejdřív jsem vyvalila oči a pak mě to začalo rajcovat, jen jsem koukala po Lence, jak se směje. Setřepal ze mně ty zbytky oblečení, zpod gauče vytáhnul krabici s kouskama provazů a z těch provázků mi udělal podprsenku a kalhotky.

Obojí moc hezky tlačilo. "Líběj se ti ?" Když jsem přikývla, že jo, vzali mě do sklepa.

To je celý, geneze úchylky trvala tak dvacet minut.

Číst dál: Rychlý spád

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 369 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 369

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara