DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Blogy uživatelů


Tato kategorie zahrnuje blogy uživatelů. Texty jsou publikovány ad-hoc, jen s minimální redakční kontrolou na přípustnost obsahu  a elementární gramatickou kontrolou.

"Tak jak je, takhle po bujarým létě?"
"Je konec. Nějaká dobrá duše naprášila ženě moji milenku. Musel jsem si vybrat a je konec. Strašně jsem zestárl..."
    Když si naše zákoné bereme, přinášíme jim modré s nebe. 
    Volíme si je za svoje bohyně a odcházíme za nimi od maminek. 
    A končí to tím, že nám dělají maminky a namísto bohyní se stávají majitelkami. 
    Vždyť co jiného je partnerská věrnost -- já o své vůli zasvětím svoje varlata jedinné bohyni: nemá smysl mít jiné, pomíjivé bohyně, když tahle je strčí všechny hravě do kapsy. 

Číst dál: Vítejte ve Čtyřicátnictví

Africké dobrodružství - kapitola III

(díl 4. ze 4)

    Když Klára přišla k sobě, byla už dávno noc. Otevřela oči, ale viděla sotva pár metrů před sebe, bylo chladno a po těle měla husinu. Trvalo jí několik okamžiků, než si uvědomila kde je, kdo je a co vše se stalo včera večer. Téměř necítila ruce a v ramenou jí pulzovala intenzivní bolest, celý hrudník pálil, jako kdyby ho někdo posypal solí a svojí kundičku měla otlačenou a necitlivou. Jediné pozitivní zjištění bylo, že těžké závaží z kotníků je pryč. Když se podívala pod sebe, aby zjistila, co se stalo, uviděla vedle své nohy černý obličej. Klára vyjekla překvapením a jak poskočila na svém trůnu, stará kůra ji bolestivě škrábla do poštěváčku. Zatnula zuby a zasyčela do noci bolestí. Domorodec, který ji seděl u nohou, mezitím začal lízat její kotník. Klára ucítila jeho horký a vlhký jazyk na své kůži a překvapeně se zadívala pod sebe, co má v úmyslu.

Číst dál: Africké dobrodružství - kapitola III (4./4)

se svolením autora vystavil *sF* -- zdroj: 
http://bdsm-povidky.uvadi.cz/afrika-ii.html

Africké dobrodružství - kapitola II

(díl 3. ze 4)
 

Klára ucítila po celém těle příval ledové vody, až sebou škubla a do ramen jí vystřelila bodavá bolest. Jak dlouho mohla být v bezvědomí? Zvedla oči a uviděla zástup smějících se domorodců. Kotník ji pálil a druhá noha na tom nebyla o moc lépe. Co to do háje používají za provazy? Člověk má pocit, že si odírá kůži do krve, ale ve skutečnosti je jen lehce podrážděná. Pálí a bolí to jako čert! V kundičce a v bradavkách cítila silné pulsování v rytmu jejího srdce. Kolik chlapů se na ní asi uspokojilo, zatím co byla v bezvědomí? Cítila, jak jí z kundičky vytéká horké sperma. Slunce stále pálilo, Klára nedokázala odhadnout, jak dlouho už byla svázaná v této pozici. Kundička ji bolela, domorodci zrovna něžní nebyli, ale Klára byla pořád děsně nadržená. Může vůbec člověk v bezvědomí zažít orgasmus?

Číst dál: Africké dobrodružství - kapitola II (3./4)

se svolením autora vystavil *sF* -- zdroj: 
http://bdsm-povidky.uvadi.cz/afrika-i.html

Africké dobrodružství - kapitola I
(díl 2. ze 4)

 

Probudila ji silná facka, která dopadla na její rudou tvář. Klára byla desorientovaná, nevěděla kde je, bylo ji hrozné horko a ruce ji bolely. Dopadla další facka. Před sebou uviděla několik postav, začínalo jí být všechno jasné. Byla přece v Africe. Včera ji zajali domorodci a ráno dotáhli do vesnice, kde ji nechali svázanou a vysílenou až z toho usnula. Nemohla spát dlouho, slunce pořád pálilo vysoko na obloze. Ostatní ženy, které se s ní dostaly do vesnice, byly už pryč, tedy tu poslední zrovna někdo odváděl. Z myšlenek jí vytrhl svalnatý muž další fackou. Klára se zadívala před sebe a uviděla staršího černocha s holí. Byl ale jinak oblečený, měl na sobě normální kalhoty a košili.

Číst dál: Africké dobrodružství - kapitola I (2./4)

se svolením autora vystavil *sF* -- zdroj: 
http://bdsm-povidky.uvadi.cz/afrika-uvod.html


Africké dobrodružství - úvod

(díl 1. ze 4)

Úvod do série povídek „Africké dobrodružství“. Úvod je o tom, proč a jak se Klára dostala do situace ve které je. Pokud Vás nezajímá pozadí příběhu, můžete začít od další části.

 

“A proč jim to dělají?” zeptala se Klára.

  “Je to součást války. Mezi klany.“ Odpověděl Tomáš.

  „Já nerozumím tomu proč jen ženy. To bojují jen ženy?“

  „Ale ne, právě naopak. Bojují jen muži, jenže muži se neberou do zajetí, jsou nebezpeční, ti se rovnou zabijí. Žena je něco jako kořist. Nejdřív ji použijí, potom potrestají za to, co udělal její kmen a pak ji vystaví, jako výstraha pro další útočníky.“

 

Klára byla redaktorkou prestižního magazínu Geo a spolu s fotografem Tomášem zrovna prohlíželi záběry z jeho poslední cesty ve střední Africe. Na snímcích bylo zachyceno zacházení Afrických kmenů se ženami. Ženy byly svázané, mučené, ponižované, znásilňované, prostě peklo na zemi, něco co si nikdo nedokázal ani představit.

Číst dál: Africké dobrodružství - úvod (1./4)

Předem znovu upozorňuji, že všechny povídky jsou pouze fikce. Dále bych chtěl tímto poděkovat jedné laskavé korektorce. Díky.         "Auuuuu" ozvalo se místností. A za chvíli znovu. A tomuto dívčímu zaúpění, předcházelo tenké hvízdnutí. Byl to bič. U zdi, roztažené do X a vyčerpáním pověšené za vrchní část řetězů, se téměř bezvládně snažilo krčit dívčí tělo. Dívka měla na sobě cosi, co před časem připomínalo šaty. Teď to byly spíše cáry hader visící na jejím těle, kterými na některých místech prosakovala krev z čerstvých ran. "Auuuuu" ozvalo se opět do hrobového ticha. Mladá dívka, byla od pohledu hezky stavěná a neznalému divákovi se po čase odkryl pohled na hezká ňadra. To když se dívka z posledních sil po každé ráně vzepjala a natočila se alespoň trochu od zdi, ke které byla pevně připevněna řetězy. 

Číst dál: Vykoupení subinčiny duše

Elektrickou plácačku na mouchy rozeberem. Po odstranění vršku připojíme na tři dráty elektrody ( podpěra nábytkových polic ). Elektrody připevníme k držadlu ( modurit , silikon ....). Zašroubujeme a vložíme baterie.

(s vědomím a svolením autora: http://nick.amateri.cz/Izam )


Můj úchylný deník

 

Bondage, BDSM, perverze, úchylnosti, bolest, strach, nejistota… to jsou vše věci, které mě vzrušují, od nepaměti. Věci, které mě přivedly k orgasmu ještě předtím, než jsem věděla co to je a jak toho sama dosáhnout. Věci, které jsou krásné, které miluji a jsem ráda, že je mám. Je to moje soukromé tajemství, nikdo na světě neví, co vše se mi líbí a nikdo z mého okolí by nikdy neřekl, že se mi to líbí. Hraju si od mala, svazuji se tajně ve svém pokoji, večer a v noci, svazuji se v přírodě nebo starých opuštěných domech. Vzhledem k tomu, že rodiče celý život pracují z domova, bylo to vždy těžké. Schovávat věci, maskovat stopy, být potichu. Přesto, že jsem doma sama velice výjimečně a hraju si hodně často, daří se mi zatím zůstat v utajení.

Číst dál: Můj úchylný deník

(přetištěno se svolením autora -- napsala Elen.Lo)

Zelenoočko 
 
   Zima se pomaloučku vkrádala pod kabát. Sluníčko sice svítilo, ale nehřálo natolik, aby bylo tepleji. 
   Rozhodla jsem se vydat se zpět po zasněžené cestě k chatě. Sníh pod nohama příjemně křupal. Zrychlila jsem tempo, začala mi být opravdu už zima. Těšila jsem se, až si sundám kabát a sednu si hezky ke krbu do křesílka a pustím si pěknou hudbu.
   Když v tom jak jsem přicházela k chalupě, viděla jsem tam stát postavu jak zimou poskakuje u vchodových dveří a sem tam zabuší na dveře a čeká, zda někdo neotevře. Přicházela jsem blíž, návštěvu jsem nečekala. Přemýšlela jsem kdo by to mohl být. 
  

Číst dál: Zelenoočko

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 81 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 81

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara