DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Ne, péčko nečekejte, dopustit se přípondělníku o umísťování péra do vhodných prostor by bylo příliš levné. 

Přidělit věcem správné místo je umění, které nezvládá každý.Některé věci sice mají svá předdefinovaná nebo alespoň přirozeně existující místa (třeba to výše zmíněné péro), mnoho jiných se ale svého místa musí teprve dočkat. Třeba e-shop. Desítky véček různého provedení vytěsnily - spolu s kolečky a přísavkami - vcelku úspěšně příruční archiv a část vývojářské dokumentace z původně vcelku ladně uklizeného pracovního stolu. podobný problém se objevil při zahájení pokusu o vytvoření alespoň základního sortimentu kabelů. Jak již bylo kdesi zmíněno v přípondělníku o standardech a normalizaci, věci, které mají pasovat k sobě by měly být unifikované. Bohužel, ty standardy jsou minimálně tři, což při pronásobení sortimentem délek, barev a konektorů dává poměrně nechutné množství permutací. E-shop své umístění našel v jednom regálovém poli ve sklepě, které pro ten účel bylo vybaveno zámkem, aby chtivé úchylky neoslintávaly véčka, určená k distribuci.

Když jsem před léty někdy touhle dobou prohlížel umístěnku (to je, pro ty mladší, papír, kterým stát absolventu VŠ přiděloval místo nástupu do pracovního poměru), dospěl jsme z závěru, že nebudu stádní člověk a v rámci následné horečné aktivity se mi podařilo z pasti Energomontu vyklouznout do mnohem liberálnějších a tvůrčímu myšlení výrazně nakloněnějších vod ORGREZu. Umístil jsem se sám a dodneška toho nelituju.

Do nového jara s novým kotětem. Slogan je to hezký a v jistém kontextu mnohem výstižnější, než jeho autorka zamýšlela, nicméně svého umístění se na Tvrzi (té Chvalské, nikoliv Sluneční) dočkalo v rámci jubilejní desáté umísťovací výstavy opuštěných koček 78 z vystavovaných 118. A světe zboř se, noví majitelé si spíše než koťata odnášeli odrostlejší jedince, včetně několika čtyřnožců věku seniorského. K té akci mám zvláštní vztah, jednak to kdysi dávno byl jeden s prvních výletů s duši milou úchylkou (do poslední chvíle nevěřící, že se opravdu jedeme podívat na opuštěné kočky), jednak i pár jiných, duši téměř stejně milých úchylek funguje v organizačním výboru. Stovka postavených a po ukončení výstavy rozebraných klecí je pěkný záběr na prsty, hraní s Merkurem dávno odvyklé ... Ale dvě třetiny umístěných koček jsou úspěch nebývalý.

Jo, to nové kotě. Má hladký kožíšek, veliké lesklé oči a bylo strašně nedomazlené. A hezky přede.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 163 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 163

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara