DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

K věcem, složeným ze dvou dílů mám mimořádně ambivalentní vztah. Nesnáším indické filmy, naopak dvojdílné plavky považuji za jednu z nejhezčích věcí, které si může žena obléct. 

Můj víkend se skládal ze dvou dvojdílných dílů :-) A jak už mám ten ambivalntní vztah k věcem, složeným ze dvou dílů, stal se víkend jeho živoucím důkazem. V prvním dílu prvního dílu, plném hebkého čumáčku, měkkých pacek a desíti metrů měkkého provázku se mi podařilo naprosto úžasným způsobem dobít si baterky pro díl druhý. Dobíjení baterek dokonce nemohly učinit přítrž ani invaze tvorů zvenčí. V rámci druhého dílu, v němž byly pacičky a provázek vyměněny za tlapky a elektrohračky, nasazené dílem scénicky, dílem doopravdy se mi pak zase nabité baterky povedlo vybít, nehledě na příjemnou společnost, zábavné prostředí a proces, který duši milá úchylečka pojmenovala "vyjídání těch nejlepších kousků z bonboniéry". Účastníci a modří už budou vědět. Vinu na vybití baterek nese jednak absence kyslíku v prostředí, jednak nadbytek kouře tamtéž a v neposlední řadě i jedna z veřejně nechvalně známých domin, která mne už pěkně sere. Vinou této kombinace se mi večer v rámci druhého dílu prvního dílu zvrhnul a místo večeře o dvou a více chodech a tulení se v příjemném prostředí jsem vyrazil domů, utahaný jako štěně.

První díl druhého dílu uvedl nedopatřením v rámci utahání nevypnutý telefon. "Vízum do Minska máš na letišti a letí ti to v půl druhé." Tak tohle si Marcela, potažmo šéfův šéf mohli odpustit. Namísto usměvavého čumáčku jsem s nasraným výrazem čuměl do arogantního a neštovicemi poďobaného ksichtu běloruského pohraničníka.

Druhý díl dobíhá. V Minsku naprosto chybí cokoliv, nač bych byl schopen se usmát. Chci zpátky. 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 145 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 145

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara