DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tento článek je článkem reklamním :-) Ty součásti závlahového a vlhkoměrného systému jsou konečně v eleobchodě a v tomto textu se s nimi můžete seznámit podrobněji.


Když se Torm s potvorou rozhodli obohatit nabídku eleshopu vaginálními elektrodami, které budou k něčemu vypadat a budou mít medicínský atest tak asi netušili, jaká nelidská práce je čeká. Co vím, probíhalo hledání vhodného dodavatele již od podzima.Po peripetiích s výběrem výrobce, jednáním s vybranou firmou a výměně papírů, stvrzujících vzájemnou solidnost a existenci právního podkladu k obchodu byla uzavřena první objednávka (na docela solidní objem) a začátkem dubna zboží dorazilo. Tiše doufám, že Torm sám vylíčí, jak probíhala jednání na celnici, protože to co vypráví je groteska šmrcnutá antickým dramatem.Ale k véčkům.

Dovezli jsme zatím dva typy. Ten první je trojpólový, v konfiguraci 3R100x20 a je na obrázku v perexu, ten druhý je klasická dvojpólová vaginálka v kónickém provedení, konfigurace 2A76x28. Vyzkoušela jsem obě. Pro nedočkavce - hrajou úžasně, příjemné na dotyk, příjemné na zastrčení, sympatický povrch i vodivost.

Trojpólovka.
Trojpólovka má tři elektrodové pásky na "vnitřním" konci. Tedy blíž k němu. Je spíš tenká a pasovala by i do zadečku, kdyby mi to něco říkalo. V pochvě má trochu vůli a je potřeba dávat na to pozor, hlavně při vyšších intenzitách a ze začátku hraní. Jistí to Sonogel a naslintání :-) Na moje preference by se hodil o něco tlustší model, ale i s touhle je hromada legrace. Při hlubokém zastrčení je vjem (nad libovolnou dvojicí) hodně podobný vibrátoru, při poměrně mělkém se krásně stahují svaly kolem vchodu. Praktický význam má použití kombinace horního a prostředního nebo horního a spodního pásku - kvůli variaci vzdálenosti. Kombinace prostředního a spodního pásku je nějak nešťastně daleko od sebe, alespoň pro mne. 

Dvojpólovka.
Ta má úplně kanonický tvar - hruštička si krásně sedne a nemá snahu vyjíždět ani při hodně intenzivních stazích. Dá se osadit s póly podélně v pochvě i napříč pochvou - zajímavé je to v obou polohách, napříč je to, řekla bych, intenzívnější. Spodní doraz brání hlubšímu zavedení a usnadňuje vyndávání, délka je tak akorát. Elektrody jsou trochu zapuštěné vůči ostatnímu povrchu véčka - asi to má za úkol bránit vytváření koncentrátorů proudové hustoty na hranách. Je to trochu nezvyklé, ale praktické.

Společné.
Véčka jsou vyráběna pro medicínské účely - jako inkontineční a myostimulační. Tomu odpovídá kvalita provedení - povrch je strojně obráběn na definovanou drsnost, materiál elektrod je hypoalergenní. Těleso véčka je spolu s elektrodami tlakově odstříknuto, finiš povrchu je prováděn společně. Připojení je na medicínský kolíček, není tedy problém s běžnými kabely - pasuje i na kabely ke Conradu. Délka přívodů je více, než postačující - minimalizaci nákladů se Tormovi a potvoře podařilo při jednáních o konkrétním provedení vyhnout. Povrch je po obrobení příjemný a materiál se dobře drží i po oslintání.

Závěr ?
Jo, určitě jo. Za tuhle cenu (560,-, resp. 460,-) a v téhle kvalitě to prostě v sexšopu nejde koupit ani objednat :-)

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 252 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 252

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara