DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Teamu eleferna se nedávno dostalo do rukou zařízení od firmy Axovus, s názvem "The little devil".
 

Hračka je dodávána v průhledném obalu, který nepůsobí příliš dojmem originálního balení od výrobce, ale spíše jako krabička, kterou někdo popadl doma od něčeho jiného, když nechtěl, aby se zařízení při transportu poničilo. Podobným způsobem působí i návod, který je tvořen dlouhým úzkým kusem papíru(26 x 3cm), přeloženým v polovině.

Zařízení samo je tvořeno plastovou konstrukční krabičkou o rozměrech cca 9 x 3,5 x 2 cm, kterou je možné koupit v obchodem typu GMelektronik. Jedná se bohužel o jeden z levnějších typů krabiček, což se negativně projevuje na jeho dílenském zpracování. Z této krabičky na jednom konci vykukuje LED dioda a dva hroty z jakého si materiálu vzdáleně připomínájího kov. Na přední straně je na krabičce ještě vyveden veliký nepřívětivý nápis Axovus a hned pod ním nápis "Made in China", na zadní straně je malá dioda svítící bez ohledu na zapnutý režim přístroje, druhá dioda(ta mezi hroty) podle režimu buď svítí nebo bliká.
Pro zapnutí a volbu režimu přístroje je použit třípolohový  přepínač s nepoužitou prostřední polohou(slouží k vypnutí). Ze zbývajících poloh jedna spouští režim, kdy zřízení generuje zhruba jeden impuls za sekundu, druhá poloha spouští režim s frekvencí zhruba 65 až  90 Hz.
Velkou nevýhodou hračky je fakt, že postrádá jakoukoli regulaci a intenzita výstupu je velmi ovlivňována kvalitou nabití baterií, stejně jako kolísá frekvence druhého režimu. Další nevýhodou zařízení, je fakt, že hroty jsou blízko sebe a občas se stane (při zapocení subjektu), že se obvod propojí pouze přes pot a není cítit, žádný protékající proud. Jestliže se někdo rozhodne zařízení si opatřit, tak jej předem upozorňuji na hnusné vysokofrekveční pištění, které zařízení vyluzuje při přiložení hrotů na kůži.

Cana oné hračky je okolo 40$

A sem přijdou věci z oměření hračky

A sem přijde resumé, to si bez oměření také nevycucám z prstu :)

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 66 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 66

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara