DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

V neděli 19. dubna 2009 proběhne v prostorách Chvalské tvrze (Praha 9 - Horní Počernice) Výstava pro kočku - jarní umísťovací výstavu opuštěných koček. Přijdete si pro kočičku, nebo se alespoň podívat?
prokocku

V neděli 19. dubna 2009 se koná v prostorách Chvalské tvrze (Praha 9, Horní Počernice) VÝSTAVA PRO KOČKU - jarní umísťovací výstava opuštěných koček. Vybrat si mňoukajícího spolubydlícího, nebo jenom přispět opuštěným číčám pohlazením či něčím dobrým na zub budete moci od 10 do 17 hodin.

Cílem výstavy je najít nový domov pro co největší počet koček a shromáždit krmení pro ta zvířata (hlavně nechtěná koťata), která se s jarem do péče útulků a ochranářských organizací dostanou. Proto je také vstupenkou na výstavu konzerva krmení pro kočky. Vstupenku - konzervu je možné zakoupit na místě.

Na výstavě si budete moci koupit za výhodné ceny chovatelské potřeby (krmivo, stelivo, kočičí toalety, hračky, škrabadla, pamlsky, vitamíny aj.) pro své domácí mazlíčky. Prodej zajišťuje eShop KočičíObchůdek.cz - pokud si objednáte zboží z jejich nabídky a stihnete zaplatit do pondělí 13. dubna, můžete ušetřit za poštovné a nechat si vybrané chov. potřeby dovézt na výstavu. Stejným způsobem můžete nakoupit i pro útulky, které se výstavy účastní.
Prodávány budou i různé kočičí drobnosti v útulkových charitativních krámcích či grafické listy Františka PONa, které autor věnoval ve prospěch opuštěných koček.

 

Jak se na výstavu dostanete?

VÝSTAVA PRO KOČKU se koná v prostorách Chvalské tvrze (Praha 9 - Horní Počernice), která se nachází jednu zastávku autobusem od konečné metra B Černý most. Použít můžete autobus číslo 221, 223, 261, 273, 303, 304, 353 nebo 398.
Pojedete autem? Podívejte se na zvětšovací mapu. (Odkaz se otevře v novém okně.) 

 

Chcete pomoci?

Uvítáme každého, kdo nám chce s organizací výstavy pomoci, zvláště pak v níže zmíněných oblastech:

Ruční práce

V týdnech před výstavou potřebujeme zručné švadlenky na ušití transportních pytlíků, ve kterých se kočičky budou předávat, a výrobu kočičích drobností na prodej v charitativním obchůdku. Velkou pomocí jsou též dobrovolníci ochotní tisknout a vylepovat propagační plakátky (viz níže).

Práce na místě

V sobotu 18. dubna je potřeba stavět klece, věšet záclonky a v neděli po páté hodině všechno zase sklidit a prostory uklidit. V neděli potřebujeme zkušené kočkomily, kteří budou ochotni odpovídat návštěvníkům na otázky týkající se soužití s kočkou.

Finančně

Pomoci také můžete poukázáním libovolně velké částky na účet 190128768/0300 (ČSOB) - přímé náklady na výstavu jsou cca 20.000 Kč.

  • Variabilní symbol 2222 je určený na úhradu pronájmu prostor, spotřeby energií, nafty, telefonů... Ač se to nezdá, každá výstava nás stojí cca 20.000 Kč (přímé náklady).
  • Variabilní symbol 3333 je určený na úhradu cestovních nákladů, které mají zejména moravské útulky s dopravou koček na výstavu. Cesta tam a zpátky stojí jednu organizaci zhruba 1500 Kč.

Příspěvky lze ve smyslu zákona č. 586/1992 Sb. o daních odečíst z daňového základu.

Na výstavu můžete též přinést neplatné padesátníky a jiné drobné mince, které sbírá OS podbrdsko - podrobnosti.

Materiálně

Opuštěným kočičkám můžete pomoci také tím, že na výstavu přinesete

  • zbytky látek nebo oblečení, ze kterého se dají ušít transportní sáčky či se dá využít místo pelíšků, případně materiál na výrobu hraček do dobročinného kočičího krámku (OS podbrdsko) - podrobnosti
  • suchý chléb pro hospodářská zvířata (Útulek BONA) - podrobnosti
Přivítáme také použité chovatelské potřeby, které vaše kočičky již nepotřebují.

Vybrali jste si, jak nám chcete pomoci? Ozvěte se Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Upozornění

Výstavy se účastní pouze zvířata z pozvaných organizací. Do výstavního areálu není možné během dne vnášet či vodit žádná zvířata, a to ani pejsky či fretky.

 

Tolik oficiální text pořadatelů. Za Eleferno srdečně zve Lizz a kočkomilná sekce.

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 152 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 152

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin