DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Po delších peripetiích se nám podařilo zajistit (jak se zdá) spolehlivého dodavatele WTB koleček v medicínské kvalitě, vhodných pro elektrifikaci.

Elektrifikované neurologické kolečko je v medicínském standardu kvality s 22 ostny. Vyrobeno je z instrumentální nízkoalergenní oceli, sterilizovatelné běžnými technologiemi. Kolečko je vybaveno standardní zdířkou kolíčkového systému 2 mm v černém, modrém nebo červeném provedení. Dodávané provedení rukojeti se může mírně lišit ve směru robustnějšího provedení a tlustší koncové části. Osazení zdířky se může lišit podle konkrétního provedení rukojeti - výrobce dodává dva záměnné typy pod stejným katalogovým číslem. Detaily provedení kolečka najdete v jeho galérii.

Kolečko padne celkem slušně do ruky a ostrost hrotů je pro použití v rámci hraní optimální - k dosažení zraňujícího účinku je nutno přitlačit výrazně silněji, než je intuitivně ještě považováno za bezpečné. Pro ES/ET použití jde o velmi vysokointenzitní elektrodu, v podstatě s bodovým charekterem i v případě, kdy je v kontaktu s tkání více hrotů.  

Nevýhodou tohoto provedení kolečka je jeho pouze kluzný kontakt s rukojetí. Ten nezajišťuje stabilní 100% vodivost v čase - v důsledku jejích změn mohou některé generátory (E-DIG, klony MyStimu či TEN-231) vypínat kanál jako nestabilní. Kolečko je proto plně vhodné pouze pro generátory, nemonitorující změnu vodivosti dráhy. 

Uživatele je nutno upozornit, že rukojeť je vodivě spojena s jedním pólem generátoru :-)

Upozornění:
Kolečko se NEHODÍ pro generátory, monitorující mezní hodnoty odporu v dráze. 

Důrazné upozornění:
Kolečko NENÍ určeno k jakémukoliv zavádění. 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 421 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 421

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara