DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Dálnice je v pojetí úchylově něco výrazně funkcionálnějšího, než dva či tři pruhy asfaltobetonu, spojující místo A s místem B a sloužící k rychlému (v lépe dopravně infrastrukturovaných zemích, než je ta naše) přesunu mezi těmito místy. Doložím.

Dálnice v pojetí úchylově obsahuje mladinkou úchylečku, zahalenou jen do svých vlasů a své krásy, s tělem zkrášleným sadou hraček, šokující předjíždějící řidiče, jejich spolujezdce/spolujezdkyně, obsluhu čerpacích stanic a maminky s kočárky, obcházející auto na sídlišti nedaleko cílového sjezdu z dálnice.

Dálnice v pojetí úchylově obsahuje motorest s jinou mladičkou úchylečkou na vodítku, ve velmi nedopnuté blůzičce naostro s oboječkem, šokující rodinku v šusťákových soupravách natolik, aby matka rodu hlasitě zavelela dětičkách k ústupu slovy "Nekoukejte se tam, to jsou nějací zpustlíci. Půjdeme radši pryč."

Dálnice v pojetí úchylově obsahuje odstavný pruh, po kterém ve světle reflektorů pomalu jedoucí zelené Felicie s úchylnou espézetkou vyklusává úchylečka, ne již zcela mladinká, oblečená do lodiček a zástěrky, improvizované ze dvou kolíčků na prádlo a úchylova kostkovaného kapesníku. Kdyby okolo projíždějící auta nepůsobila takový hluk, slyšeli bychom jemné melodické cinkání rolniček, přicvaknutých na bradavky. které lehce podkresluje z autorádia dokola hrající Jingle Bells.

Dálnice v pojetí úchylově obsahuje i jinou mladinkou úchylečku, s živůtkem a topíkem vykasanými pod bradu, lehounce nechápající, odkud se na zdánlivě hladké dálnici vzaly ony terénní vlny, rozhoupávající na bradavky přicvaknutá závažíčka z karabin do zajímavých frekvencí i amplitud.

A kdybychom mohli nahlédnout do úchylova auta za jízdy, viděli bychom (při troše správného typu pozornosti) hromadu hezkých vzpomínek, tísnících se v kufru a přetékajících přes opěradlo zadního sedadla do míst, odkud Lenka čas od času vyloví zapomenutý hadřík, do garderoby úchylovy zjevně nepatřící,  s pobavením jej uvede do vypraného a vyžehleného stavu a položí jej v prádelně na k tomuto účelu vyhrazenou polici na místo, opatřené jmenovkou.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 149 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 149

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin