DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tento text je převzat z projektu BDSM.CZ a není tématicky zatříděn. Veškerá autorská práva jsou totožná, jako v uvedeném projektu.  Jeho autorem je Harius


Abstrakt: Vzhledem k tomu, že značná část našeho obyvatelstva přebývá v panelákových bytech a je to i můj případ, řekl jsem si, že přispěji svojí troškou do mlýna a podělím se s vámi o zkušenosti při přetváření naší panelákové ložnice v mučírnu... Vzhledem k tomu, že značná část našeho obyvatelstva přebývá v panelákových bytech a je to i můj případ, řekl jsem si, že přispěji svojí troškou do mlýna a podělím se s vámi o zkušenosti při přetváření naší panelákové ložnice v mučírnu a také o zkušenosti, jak to celé vrátit zpět, než se vrátí děti z prázdnin, nebo než přijde na návštěvu tchýně.-))Ano, já vím, slyším zkušené harcovníky jak říkají, že paneláková ložnice není vhodné místo a že není nad trvale zařízené prostory. Mají asi pravdu, ale zdaleka ne každý tuto možnost má. Na druhou stranu, nedovolím si odhadnout, kolik z nás si může dovolit pro své zájmy využívat alespoň tu ložnici v paneláku, navíc ve vlastním bytě. Takže, pro ty z nás, kteří jsou na tom tak dobře, že mají možnost využít svojí ložnici, jsou určeny následující řádky.

Začneme postelí. Manželská postel je pro většinu vyznavačů BDSM zbytečně velká, nicméně co se dá dělat. Musíme vzít zavděk tím co je. Existují různé typy postelí, ideální pro naše účely je postel s bytelnou kovovou konstrukcí, na masivních nohách a s čely svařenými z trubek. Na takovouto postel je dolejšek připevněn velmi jednoduše a rychle. Jestliže se váš byt nachází ve stavu zařizování, nelitujte prostředků a podobnou postel si pořiďte. Máte li takovou postel jako já, tedy kvádr z dřevostřísky se zvedacími matracemi, je to horší. Nicméně i na takovou postel se dá upevnit soustava provazů, i taková postel se dá povléknout červeným prostěradlem, jednoduše řečeno, z každého lože se dá udělat více či méně dobré prostředí pro BDSM. Pokud vám postel v ložnici při vašich hrátkách překáží, tak budete mít v paneláku asi smůlu. Buď své aktivity přesunete do obýváku, nebo se s přítomností postele ve vaší dočasné mučírně smíříte. Můžete si také zhotovit lůžko jenom z molitanových pásů. Takovou postel pak jednoduše sbalíte do ruličky a strčíte někam do kouta. Nezapomeňte, že sex, potažmo BDSM, nebývá zrovna "bezodpadová technologie", takže je dobré postel vybavit igelitovou podložkou či dokonce igelitovým nebo gumovým prostěradlem. Vosk, lubrikační gely, sperma, moč, případně fekálie nebo krev pak neulpí přímo na běloskvoucích potazích. Pokud máte v ložnici koberec, či jinou, hůře omyvatelnou, podlahovou krytinu, pak vřele doporučuji upravit podlahu podobně, jako povrch lůžka. Volte takové lože, které nevydává zvuky. Vlastní akustické kulisy si při BDSM užijete až dost, nevidím důvod, proč by se k té nádherné symfonii mělo přidávat skřípání a vrzání postele. Opustíme nyní postel, jejíž úprava pro využití v BDSM nepředstavuje v podstatě žádný problém a obratíme naše zraky ke stropu. Strop v paneláku je pro úpravu pro BDSM ideální, neboť je z betonu. Do betonu se dají zavrtat masivní ocelové hmoždinky a do nich se dají zašroubovat háky či oka o dost slušné nosnosti. Pokud počítáte i se zavěšováním partnera volně do prostoru, bez jakéhokoliv styku z podložkou, raději tyto stropní kotvy nepoužívejte. Pokud to chcete přeci jenom risknout, musíte použít těchto kotev více a hlavně provést zatěžkávací zkoušku a to nejen statickou, ale i dynamickou, protože nemůžete počítat s tím, že váš dolejšek bude pokorně a v klidu viset a vy si ho budete mukat. Kdepak, dolejšek se bude vrtět a škubat, čímž bude namáhat vaše závěsné zařízení značnými rázy. Musíte si být absolutně jisti spolehlivostí takového zařízení. Daleko lepší je nezatěžovat tyto háky plnou hmotností těla vašeho dolejšku, ale používat je pouze na vytahování za ruce, či nohy, kdy má ale dolejšek, byť zbytkový, styk s podložkou. Pro plné zavěšení si pak udělejte speciální trámovou, či trubkovou konstrukci.

Věnujme se ale nyní problematice zamaskování takových háků či oček. Máme v podstatě dvě možnosti. Buď žádné maskování nepotřebujeme, neboť rodinní příslušníci vědí kolik udeřilo, nebo nám prostě do ložnice nikdo nechodí. Druhá možnost je, že maskování potřebujeme, neboť nechceme, aby nic netušící tchýně opustila náš byt nohama napřed. Pak se dají již zmíněné háky buď z hmoždinek vyšroubovat a vzniklé otvory maskovat vhodnými zátkami, nebo se očka a háky ponechají na místě a v době "civilního" provozu ložnice se na ně něco nevinného zavěsí, třeba květináče s kytkami nebo různé ozdoby. Dokonce to vypadá jako poměrně originální dekorace. Nebudu zde přikládat žádný zvláštní návod, háky a očka i s hmoždinkami se prodávají v železářství a vyvrtat příklepovou vrtačkou díru do panelu, do díry vpravit hmoždinku a do hmoždinky cosi zašroubovat, to patří k základnímu vzdělání všech obyvatel panelákových bytů.

V představách téměř každého z nás je mučírna vybavena křížem, ať už křížem ve tvaru X nebo křížem klasickým. Toto zařízení se nám jeví v ložnici na první pohled jako poněkud problematické, ale žádný strach, při troše zručnosti si lze vyrobit dobré zařízení, které kříž buď zcela nahradí, nebo poslouží jako upevňovací základna pro rozložený kříž, který čeká v komoře či ve sklepě na svou chvíli. Můžete si buď koupit žebřiny alias ribstole, nebo si zhotovit následující zařízení (viz schéma na konci článku). Zvolil jsem druhou možnost, neboť ribstole mi příliš připomínají hodiny tělocviku.-))

Jak postupovat: Většina stropů v paneláku je u nás vysoká 2,5 až 2,6 metru, podle toho, jak to kde stavbařům ulétlo. Opatříme si proto dva stavební trámky z vyschlého dřeva, nejlépe čtvercového průřezu, stačí 5cm * 5cm. Záleží na vás, jak bytelné toto zařízení chcete mít. Délka trámků bude stačit 2,5 metru. Dále si opatříme dva svorníky "desítky" tedy o průměru 1 cm. Ale pozor, musí to být svorníky, kde jedna strana je opatřena "vrutovým" závitem (do dřeva) a druhá závitem metrickým, tedy takovým, na který se dá našroubovat matice. Délka svorníku by měla být minimálně deset centimetrů. Je pochopitelné, že si pořídíme též příslušné matice a to čtyři kusy a také tlustostěnné podložky. Vzhledem k tomu, že je vhodné koncipovat celé zařízení pro civilní provoz, třeba jako policový systém, pořídíme si dále cca 4 metry menšího trámku, bohatě stačí průřez 2 * 4 centimetry a jako poličky použijeme buď silnější a širší prkna, nebo si zakoupíme v nějakém kutilském supermarketu poličky hotové. Pokud není třeba celé zařízení maskovat, není nutné materiál na poličky vůbec kupovat, stačí trámek na vodorovné příčky, které celou konstrukci zpevní. Dále si opatříme příslušný počet šroubů a křídlatých matek a ještě jeden tlustší trámek, stačí cca 1,5 metrů a průřez cca 4 * 5 cm, ze kterého vyrobíme opěrný trámek, viz níže.

Pracovní postup: Změříme výšku stropu a to přesně v těch místech vaší ložnice, kde bude celá konstrukce stát a upravíme délku svislých trámu tak, aby končily cca deset centimetrů od stropu. Pak je nutné stanovit vzdálenost obou sloupků od sebe, zde je třeba počítat s tím, že váš dolejšek není rozhodně kondor a jeho rozpětí rukou bude tedy limitujícím faktorem pro šířku celého zařízení. Šířku budeme měřit od vnějších okrajů budoucího zařízení. Obecně lze říci, že šíře 1 metr až 1,2 metru plně postačuje, ale opakuji, je to individuální. Pak do středů čel obou svislých trámků vyvrtáme takové otvory, aby se do nich daly zašroubovat svorníky. Do dřeva budeme šroubovat svorníky pochopitelně "vrutovou" stranou, metrický závit musí zůstat "trčet" z čela trámku. Pak si zhotovíme opěrný trámek o délce rovnající se šířce konstrukce. Do opěrného trámku vyvrtáme dva otvory tak, aby se opěrný trámek dal nasadit na svorníky v obou svislých sloupcích a aby tak opěrný trámek vymezoval šířku konstrukce. Na svorníky našroubujeme "nadoraz" matice, nejlépe po dvou kusech na každý a navrch dáme tlustostěnné podložky. Pak nasadíme opěrný trámek a celou konstrukci vztyčíme v místě, kde chceme celé zařízení mít. Opěrný trámek se opře o strop, ustavíme sloupky do svislé polohy a maticemi celou konstrukci dotáhneme tak, aby pevně stála. Je maximálně výhodné stavět celou konstrukci cca deset centimetrů od zdi. Nyní máme základní tvar celého zařízení, tedy dva svislé sloupky rozepřené mezi podlahou a stropem. Pokud jsou oba sloupky skutečně svislé, je celá konstrukce stejně široká po celé délce sloupků a má po celé délce stejnou vzdálenost od zdi za předpokladu, že sama zeď je svislá.

Dále budeme pokračovat, podle toho, jak jste se rozhodli. Budete-li dělat policový systém, nařežete si tolik vodorovných trámků, kolik chcete mít poliček. Jejich délka bude odpovídat vnější šířce celého zařízení. Rozmístění vodorovných trámků je na vás, ale je výhodné, když jeden bude probíhat přibližně ve výšce pasu osoby stojící u tohoto zařízení s rozkročenýma nohama a jeden trámek bude upevněn přibližně ve výšce krku této osoby, tedy vašeho dolejšku. Vše si řádně označte tužkou, celou konstrukci sejměte a do svislých a vodorovných trámku vyvrtejte otvory tak, aby se daly vodorovné trámky přišroubovat ke svislým a to vždy dvěma šrouby nad sebou na každé straně. Celé to bude tedy vypadat jako jakýsi žebřík. Znovu celou konstrukci ustavíme, přišroubujeme vodorovné trámky a celé dílo obhlédneme. Můžeme na vodorovné trámky položit poličky, nebo můžeme skončit u "žebříku". Předpokládám, že si konstrukci opatříte libovolným počtem úchytných ok, doporučuji vřele používat očka a háčky s metrickým závitem, tak, že se vodorovné čí svislé sloupky provrtají skrz a kotvící zařízení se přišroubuje. Šrouby jsou na celé konstrukci použity kvůli jednoduché montáži a demontáži celého zařízení. Další rozvoj konstrukce nechám na vás, je patrno, že kdo trvá na kříži, může si ho na tuto konstrukci jednoduše upevnit, kdo bude od celého zařízení vyžadovat maximální stabilitu, může ho ještě přichytit ke zdi dvěmi či třemi vruty v hmoždinkách, taková konstrukce se pak opravdu ani nehne. Pomocí této techniky rozpírání mezi podlahou a stropem lze udělat z bytelných trámů i konstrukci na zavěšování, fantazii se meze nekladou. Jenom počítejte s tím, že to bude stát nějakou tu korunu, konstrukční "dříví" je dnes drahý špás.

Takže když si to shrneme, máme z ložnice poměrně slušnou mučírnu, když si jí navíc vybavíte potřebnými pomůckami a vytvoříte si příslušnou atmosféru, tak to nemá chybu. Pokud máte v ložnici nějaké ty obrazy, můžete je při svých hrátkách sundat a háčky využít na zavěšení různých pomůcek. Pod obrazy se mohou též ukrývat další, bytelnější háčky, sloužící případně k fixaci neposedného dolejšku. A to už nemluvím o univerzálním skládacím zařízení, které nám nahradí kládu, trestnou lavici atd., ale to musím nejdřív vymyslet a zkonstruovat. Hned jak se mi to podaří, rád se s vámi podělím o své zkušenosti.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 307 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 307

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin