DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tento text je převzat z projektu BDSM.CZ a není tématicky zatříděn. Veškerá autorská práva jsou totožná, jako v uvedeném projektu.  Jeho autorem je Terrier


Abstrakt: Červenočerný bičík a důtky s magickými 99 prameny - urobte si sami! ezdecký bičík

Materiál :

2mm kůže velikosti 150cm x 2,8cm (opletení bičíku), kůže velikosti 20cm x 3cm ( konec bičíku), kůže velikosti 25cm x 4,5cm (obtah madla)

13cm dlouhá násada smetáku ( madlo průměr 2,2cm )

55cm dlouhý, průměr 0,8cm spojovací kolík na nábytek (prodává se v metrových délkách v hladkém i rýhovaném provedení. Rýhované je podle mě pevnější.)

Nářadí :

ostrý nůž (skalpel), nůžky, Chemoprén, vrtačka, vrták průměr 8mm, lupenková pilka, smirkový papír

Postup :

Spojovací kolík nejdříve smirkovým papírem obrousíme dohladka. (Je dobré s ním párkrát pořádně zašvihat a vyzkoušet, jestli nepraskne, když to neuděláte, můžete při hrátkách zlomit bičík. Práce vniveč a pocit ze scénky taky). Na jednom konci lupenkovou pilkou vyříznete zářez po délce do hloubky tak asi centimetru. Šířka zářezu musí být podle použité kůže. Do zářezu vkládáme kůži, určenou na konec bičíku, přeloženou ve dvoje. Kůži po přeložení zastřihneme do námi požadovaného tvaru a vlepíme do zářezu. Potom vezmeme kůži o velikosti 150cm x 2,8cm a po délce rozstřihneme na čtyři stejně široké proužky. Stejným způsobem, jako jsme pletli prameny devítiocasé kočky, tak opleteme kolík na nábytek (já jsem použil dvou různě barevných kůží). Jednotlivé prameny na konci opletení přilepíme ke kolíku. Do násady od smetáku vyvrtáme z jedné strany díru osmimilimetrovým vrtákem do hloubky zhruba dvou až tří centimetrů. Do této díry vlepíme už opletený konec takovým způsobem, abychom měli kolík v madlu až na doraz a přitom aby nám oplet končil hned u madla (přebytečný oplet ořízneme). Konce kolíku, které přecházejí do madla a praskačky, olepíme na každé straně ještě tenkým proužkem kůže, aby nebyl vidět ne příliš estetický přechod.

Madlo obtáhneme stejným způsobem jako v případě devítíocasé kočky a lehkých důtek. Já jsem u bičíku obtáhl madlo dvěma různými kůžemi, abych zachoval design. Nepřekrýval jsem jednotlivé závity, ale pokládal jsem závit vedle závitu.

Opět máte další pomůcku, kterou jste si vyrobili vlastníma rukama a o to máte větší radost, Vy i váš partner, při použití. On to není ani tak jezdecký bičík, jenom se tak tváří. Mně se spíš jeví jako opletená rákoska s rukojetí.

 

Důtky s 99 prameny

Důtky s devadesátidevíti prameny

Materiál :

1,5mm kůže velikosti 65cm x 30cm (prameny), 6cm x 80cm (obtažení madla)

trubka hostalenu (umělohmotné vodovodní potrubí) průměru 3,2 cm (madlo)

Nářadí :

ostrý nůž (skalpel), nůžky, Chemoprén (silolep), pilka na železo, pilník

Postup:

Plát kůže určený k pramenům rozstříháme nebo rozřežeme (jak je komu libo) na 99 proužků dva až tři milimetry širokých. Ptáte se proč 99? Byl jsem jednou na jedné úchylné návštěvě a tam padlo číslo 99 ve spojení s důtkami a mně se to nějak zalíbilo. Pod dva milimetry proužky ani nestříhejte, budou se při používání trhat (jak jednou správně podotkl Xdom). Já jsem použil barvy dvě. Měl jsem zbytky, a protože toho chci ještě hodně vyrobit, šetřím každý kousek. Proto jsem také červené prameny nadvázal černými, aby byly delší. Na zbývajících pramenech jsem uzlíky dodělal, aby byl zachovaný design. Mimochodem, uzlíky jsou tam také proto, aby důtky byly lépe cítit. Tří až čtyřcentimetrové konce jednotlivých pramenů potřeme lepidlem a přilepujeme k sobě. Jde to hodně špatně, potřebovali bychom aspoň dva páry rukou. Můžeme si pomoci pevnější nití. Vždy, když přidáme další prameny k základu, tak niť obtočíme kolem celého základu, stáhneme ji a přivážeme. Tímto postupem přilepíme a svážeme všech 99 pramenů (nedočkavci už můžou polotovar vyzkoušet na svých submisivních protějšcích). Z hostalenové trubky pilkou uřízneme 19cm kus (madlo). Začistíme oba (vně i vevnitř) konce pilníkem. Vyzkoušíme, jakou vůli má svazek pramenů vevnitř madla. Zbytek kůže omotáme a přilepíme okolo svazku pramenů tak, aby šel svazek ztuha do madla. Poté naneseme lepidlo dovnitř madla a na svazek pramenů v délce cca čtyř centimetrů. Po zavadnutí lepidla obě části sesadíme do sebe tak, aby omotaný zbytek kůže byl zasunutý centimetr pod koncem madla.

Madlo můžeme potáhnout stejným způsobem jako v případě bičíku či devítiocasé kočky. Já použil jiný způsob. Místo jednoho kusu 6 x 80cm, jsem použil dvě různé barvy o rozměrech 3cm x 80cm, které jsem ještě po délce rozstřihnul na dvě části. Oba pruhy červené barvy obtáčíme pod uhlem 25-30 stupňů doprava a černé pruhy stejným způsobem na stranu opačnou a vzájemně je proplétáme. Dostaneme obrazec stejný jako na fotografii. Na spodním konci zahneme zbytky pruhů dovnitř madla a přilepíme. Stejným způsobem postupujeme i na vrchním konci. Zbytky pruhů přilepíme a vtlačíme mezi stěnu madla a prameny.

Mlaťte se s láskou a rozkoší.

Terrier

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 87 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 87

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara