DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tento text je převzat z projektu BDSM.CZ a není tématicky zatříděn. Veškerá autorská práva jsou totožná, jako v uvedeném projektu.  Jeho autorem je Samurai


Abstrakt: Je váš submisivní miláček příliš ukecaný? Snadná pomoc, dostane roubík! A aby ho nevyplivl, přichytíme ho k hlavě postrojem...

Materiál:

  • Gumová kulička pro psy. Prodává se v chovatelských potřebách, je to míček na aport pro plemena kokršpaněl a labrador, má průměr 4,5 cm a voní po lentilkách. Prodává se i míček 5 cm pro setry, s nápisem CHINA, ale ten má hořkou chuť.
  • Kůži o tloušťce cca 2 mm (1 kg za 300 Kč). Stejně jako přezky a nýtky je možno  koupit v bývalém Řempu v Praze. (Metro B, Náměstí republiky, k OD Kotva, vlevo neustále kolem budovy až dozadu za Kotvu, kolem Burzy cenných papírů rovně 100 m na Dlouhou ulici, tam doprava asi 50 m a jste tam.) Kůži musíme vybrat z koše se zbytky, tedy ty delší kousky.
  • Nýtky o průměru 2 mm a délce 6 mm – dvoudílné. (Sáček 50 ks za 25 Kč)
  • Přezky na šířku 25mm (2 ks) a dva obdélníčky z drátu na šířku 25mm (na protažení kůže za přezkou).
  • Přezku na šířku 10mm (1 ks) a k ní dva obdélníčky z drátu na tutéž šířku (jeden navíc bude třeba na zámeček).
  • Dva ocelové kroužky o průměru cca 3 cm (jeden za cca 3 Kč)

Nástroje:

  • Malý šroubováček o plošce 2mm, který nabrousíme do ostra jako dlátko.
  • Elektrická vrtačka a vrták o průměru cca 3 mm.
  • Plochý pilník.
  • Kladívko.
  • Kovadlinku nebo rovný kus železa či oceli.
  • Šídlo či hrot o průměru 3 mm a délce alespoň 2 cm
  • Prkénko, na kterém budeme propíchávat kůži.
  • Nůžky.

Jako vlastní roubík použijeme gumovou kousací kuličku pro psy. Tou je třeba protáhnout kožený pásek, což není úplně snadné. Kulička vznikla slisováním dvou polokoulí, což je vidět podle lemu, který se táhne po obvodu. Na něm proti sobě vyznačíme budoucí podlouhlé otvory o šířce cca 25 mm. V těchto místech vrtačkou (vrták o průměru 3 mm) vytvoříme řadu otvorů. Nakláněním vrtáku přetrháme i zbytky gumy mezi nimi. Vzniklou škvíru začistíme plochým pilníkem.

Tímto otvorem je třeba protáhnout kožený pásek. To provedeme tak, že do svěráku upneme ohnutý pevný drát o průměru cca 1 mm a prostrčíme ho škvírou v míčku. Ustřihneme 25 mm široký pásek kůže o délce cca 20 cm a provlékneme ho vyčnívajícím drátěným očkem. Následně drát i s kůží protáhneme na druhou stranu míčku. Výsledek vypadá nějak takto:

Na oba konce koženého pásku je třeba připevnit kovové kroužky. Zastřihneme jeho rohy, přehneme ho a do přehybu umístíme kroužek. Obě vrstvy kůže najednou probodneme na dřevěné destičce naostřeným šroubovákem a zvětšíme průměr dírek šídlem. Otvory protáhneme nýtek, z druhé strany nasadíme protikus a na kovové destičce nebo kovadlince lehčími údery kladívka obě části sklepneme dohromady. Stejný postup opakujeme na druhé straně. Tím je hotová hlavní funkční část roubíku:

Nyní připevníme ke kroužkům dva řemínky, které se později sepnou na týlu. Jedná se o dva pásky o šířce opět 25 mm a délce okolo 30 cm. Výše popsaným způsobem je přinýtujeme ke kroužkům tak, aby lesklá (lícová) strana kůže šla jedním směrem. Na jeden řemínek přinýtujeme přezku, do druhého vyrazíme ve středu několik otvorů pro zapnutí.

Kůži protáhneme přezkou a přehneme ji v požadované vzdálenosti (musí se tam vejít celkem čtyři nýtky. Ve středu pásku v místě ohybu vyznačíme budoucí otvor pro provlečení středu (kolíku) přezky. Nyní na pásek navlékneme kovový čtvereček, který bude sloužit pro uchycení pásku po provlečení přezkou. Upraveným šroubovákem vytvoříme na vyznačeném místě otvor a na toto místo umístíme přezku. Kůži ohneme okolo přezky a přinýtujeme dvěma nýtky. Dříve navlečený drátěný obdélníček umístíme těsně za tyto nýtky a připevníme ho další dvojicí. Výsledné uchycení je zřejmé z následujícího obrázku:

Obdobným způsobem připevníme ke kroužkům dva podbradní řemínky. Ty mají šířku jenom 10 mm a délku okolo 10 cm. Řemínky upravíme podobným způsobem, tedy na jeden nasadíme přezku (menší) a do druhého vyrazíme zapínací otvory.

Z kůže vystřihneme útvar podobný písmenu Y. Ten bude sloužit k uchycení roubíku z horní strany. Rozměry tohoto dílu je třeba stanovit experimentálně, v závislosti na rozměrech obličeje předpokládané cílové osoby. Šířka užších částí by měla být cca 12 mm, délka je závislá na vzdálenosti  horního rtu a kořene nosu. Širší část by měla mít šířku obvyklých 25 mm a délku minimálně 7 cm. Dva užší konce opět přinýtujeme na kroužky stejným způsobem jako podbradní řemínky. Výsledný mezistav by měl vypadat zhruba takto:

Na zbývající volný konec dílu „Y“ přinýtujeme další přezku, která bude sloužit k uchycení postroje přes hlavu. Na boční řemínek (mezi kroužkem a přezkou) připevníme do pravého úhlu další, taktéž o šířce 25 mm.

Nyní si můžeme nasadit kuličku roubíku do úst a na temeni zapnout hlavní přezku. Nejnověji přinýtovaný řemínek by měl směřovat nahoru, v konečném důsledku přijde zapnout do přezky v dílu „Y“. Naměříme experimentálně vhodnou délku tohoto řemínku a označíme vhodné umístění zapínacích dírek obyčejnou tužkou. Roubík sejmeme s hlavy a vyrazíme dírky.

Pokud má být možné roubík zajistit proti neoprávněnému sejmutí zámečkem, přinýtujeme do středu bočního pásku mezi kroužkem a přezkou hranaté očko a do opačného pásku vyrazíme šroubováčkem či drátkem podlouhlé otvory. Hotový roubík bude vypadat takto:

můžeme si jít hledat zkušební objekt... .-)

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 152 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 152

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin