DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tento text je převzat z projektu BDSM.CZ a není tématicky zatříděn. Veškerá autorská práva jsou totožná, jako v uvedeném projektu.  Jeho autorem je Riana


Abstrakt: Tenhle článek nechci věnovat popisu nějakého spankerského zážitku či nějaké povídce na dané téma. Chci vám ukázat jaké problémy můžou nastat človíčkovi, který ten výprask dostane - jeden nikdy neví, kdy se do stejné situace dostane sám. Prvním z nich je oblečení. Ač se to pánům možná nezdá, první problém může nastat okamžitě po výprasku. Subinka je nebo byla vzrušená a bolí ji zadeček. Pakliže si oblékne tzv. klasické kalhotky ( nikoliv tanga ) tak to vyřeší problém s tím, že je vzrušená a tudíž nebude mít mokré další části oblečení. Jenže to ji zase bude vadit na rozpálený zadeček. Pakliže si vezme tanga kalhotky, tak jí nebudou sice okraje kalhotek dráždit pokožku na zadečku, ale…

 

Návrh řešení : Možná si ještě pamatujete klasické kalhotky, které nosily naše babičky. Poctivé kalhotky s nohavičkama. Je pravda, že jsou dokonale antikoncepční, ale vyřeší všechny shora zmíněné problémy. Jen se v nich nesmíte ukazovat svému příteli, protože pak by už možná bylo třeba koupit elastické kraťasy místo kalhotek..

 

Další problematickou částí oděvu jsou sukně. Resp. jejich délka. Já velmi ráda chodím v krátkých sukních. Mám štěstí, nevadí mi, že každý vidí má jelita. Ale někomu to vadit může a třeba v práci či doma by to problém být mohl. V zimě se to dá řešit kalhotama, ale když je venku třicet nad nulou, tak je to šílené.

 

Návrh řešení: mít dostatečné množství různě dlouhých sukní, které můžeme nosit. Nebo se v létě přemoci a chodit v kalhotách.

 

A teď mě napadá jeden klasický doplněk dámského oblečení, který nám však může připravit nejeden nepříjemný zážitek, pakliže máme bolavé pozadí. Je jím kabelka. Některé kabelky totiž končí přímo v úrovni zadečku. Normálně si toho třeba nevšimnete, ale pakliže máte pěkně bolavý zadeček a vadí vám na něm třeba i sukně či kalhoty, tak co teprve kabelka, která se pohybuje a občas třeba i narazí do inkriminované části těla. Ano, ono se dá vzít si třeba batoh na záda, ale zkuste si to k lodičkám a saku….

 

Návrh řešení: mějte tento problém vždy na paměti, pakliže si jdete kupovat novou kabelku. Jestliže kabelku dostanete od někoho jako dárek, ano i to se může stát, tak první, co u ní zjistěte je to, kde končí a jestli má nastavitelný popruh a lze tak korigovat její dosah. Druhým možným řešením je chodit s kufříkem či obhájit před ostatními, že to, že nosíte k sukni a lodičkám do práce batoh je přece nejnovějším výstřelkem módy a vy prostě musíte být in…

 

Dalším vážným problémem je doprava. Vcelku nedávno jsem řešila problém. Den po výprasku, kdy jsem nemohla v noci spát a do práce si pod zadek musela vzít polštářek, jsem měla jet domů. To obnáší pět hodin ve vlaku. Představa, že bych po tu dobu měla sedět na sedačce, vlak by sebou cukal apod. se mi pranic nelíbila. Pravda, mohla jsem stát, ale po chodbičce neustále chodí lidé a manévrovací prostor pro uhýbání je velmi omezený, takže bych se nevyvarovala setkání mého pozadí s jiným spolucestujícím případně přímo s dveřmi či stěnou vagónu. Podobně tomu je i v MHD, kde je cirkulace osob ještě větší a sedačky tam nejsou pro příznivce hrátek tohoto ražení právě ideální. I když i zde je již patrný posun k lepšímu, je možné, že někoho již tento problém napadl a mohl s tímto něco udělat a udělal. Tímto mu děkuji :)

 

Návrh řešení: v tomto případě je to docela problém. Jediné, co tady přichází v úvahu je prevence. A to sice pokusit se zabránit tomu, aby byl výprask před plánovanou cestou kamkoliv na vzdálenost větší než jste schopni v daném stavu snést. Co se MHD týče, pak můžu doporučit nosit s sebou mapu a snažit se dopravovat pěšky. Protože je možné, že budete nuceni absolvovat i delší procházky, tak doporučuji tuto věc trénovat a omezit cestování městskou hromadnou dopravou na minimum. Má to ještě jeden vedlejší efekt. Ušetříte na cestovném nebo na pokutách.

 

Máte sedavé zaměstnání? Pak máte další problém! Pokud se u vás tento problém projevuje často, tak by rozhodně nebylo od věci pouvažovat nad možností změny zaměstnání. Poštovní doručovatelka, prodavačka v supermarketu či podomní prodejce vás tohoto problému zaručeně zbaví a navíc si zvyknete na dlouhé procházky. Takže ani vzdálenost ze Zličína na Černý most vám nebude připadat tak strašně dlouhá. Pakliže jste osoba školou povinná či dobrovolně povinná pak můžu doporučit buď pořízení vlastní speciální židle, což asi budete muset obhájit stylem: „ Mám nemocné ledviny.“ či „ Už to s těma zádama není co to bejvávalo..“. Nebo, v případě, že vám tyto historky připadají neupotřebitelné či vám vaše finanční situace či jiné okolnosti nedovolují luxus vlastního pohodlného křesla ve třídě pak vám nezbývá než apelovat na ředitele školy či přímo na ministerstvo. Upozorňuji vás, ale na to, že se toto může protáhnout a že je možné, že v té době již na škole nebudete. Pak to ale můžete udělat pro ty, co přijdou po vás.

 

Návrh řešení: návrh řešení tohoto problému jsem již uvedla. Jen bych chtěla dodat, že bysme se všichni měli zasadit o vybavení školních tříd pohodlnějšími židlemi neboť je to v zájmu rozkvětu celé společnosti. Vždyť jak nejlépe se člověk naučí slovíčka? Já osobně tak, že je vedle mě někdo s rákoskou a když se spletu, tak to poté velmi pocítím. Jenže, když bych další den měla ve škole sedět na klasické dřevěné židli, tak v průběhu hodiny budu věnovat svou pozornost zcela jiným věcem než výuce.

 

Posledním problémem, kterému se tady chci věnovat je volný čas. Háček u tohoto tématu je v tom, že se do něj dá schovat spousta zdánlivě nevinných činností, které však v sobě skrývají možnost velkého množství prekérních situací. Takovým jasným příkladem jsou sporty. Ať už plavání, fitness, aerobic či cokoliv jiného. Nedávno, v neděli po srazu, jsem byla plavat na bazénu. Pro ty, co na tomto srazu nebyli, jsem měla vcelku slušně sešvihaná záda důtkama a na zadečku jsem měla několik proužků od rákosky. Převléknout se do plavek a dojít do bazénu nebyl až takový problém. Ani plavání ne. Ale díky tomu, že tam bylo teplo a vlhko, tak se všechna jelita krásně nalila, stopy po důtkách krásně vystoupily a když jsem vylezla z bazénu, tak to bylo opravdu zajímavé. Pro spankerské oko radost pohledět. Ovšem co si říkala nezúčastněná veřejnost raději ani nechci vědět. Na druhou stranu, když jsem tam minule viděla holku, která měla na zadečku krásné proužky od rákosky, tak mě to zahřálo u srdíčka, že tam nechodím takhle sama a že tudíž už by tam měli být zvyklý.

 

Návrh řešení: zde je možné doporučit pouze to, abychom chodili plavat tam, kde budeme buďto úplně sami, takže to nikomu nepřijde divné a nebo kde naopak bude tolik lidí, že si vás nikdo všímat nebude a když už, tak to pravděpodobně bude někdo, kdo dokáže vaše pozadí náležitě ocenit. A nebo chodit do zařízeních, kde je výskyt podobně „ postižených“ osob relativně častý.

 

Další součástí tohoto problému je návštěva divadla, kina, restaurace či kavárny. Některá tato zařízení se totiž příliš nestarají o pohodlí svých zákazníků a mají nepohodlné a málo polstrované židle či sedačky nebo je dokonce, považte tu hrůzu, mají dřevěné, bez jakéhokoliv polštářku či polstrování !!! To je teprve problém, když tam má člověk sedět dokud neskončí film či dokud nedojí či neskončí obchodní jednání, na kterém právě je. To už pak dotyčný člověk někdy ani neví jak film skončí, jak skončil ochodní oběd s důležitým obchodním partnerem či co vlastně měl k obědu.

 

Návrh řešení: v době, kdy to pro vás není nebezpečné navštěvujte co nejvíce kulturních zařízení. Kupte si sešitek a dejte ho do kabelky spolu s tužkou a dělejte si poznámky o navštívených podnicích. Je důležité si poznačit jaké jsou tam sedačky, zda je možné do toho podniku přivést nějakého obchodního partnera a nebo tam raději jít jen s nejbližšími přáteli. Podobně si znamenejte kina či divadla. Tento sešitek se vám bude často hodit. Uvádějte si tam i adresy a spojení MHD aby vám někdo nemohl říct: „Ale to je odsud daleko, nevím jak se tam dostaneme…“ V ten moment je ta správná chvíle vyndat sešitek a nenechat se vyvést z míry, abyste nakonec neskončili v nějaké nebezpečné restauraci, kterou nemáte vyzkoušenou či o které víte, že je v tu chvíli pro vás nepoužitelná.

 

Tak jsem vám tady popsala to, co mě zrovna napadlo. Určitě je toho víc, klidně si další připište. Já už musím jít uklízet, abych zítra dostala svých pětadvacet, pak si vemu kalhotky, minisukni a kabelku a pojedu se projet MHD po Praze. Doufám, že tam budou ty správné sedačky a že v restauraci, kam zajdu na večeři, budou mít ty klasické lavice. Jo a nesmím večer zapomenout jít vyzkoušet ten bazén tady kousek.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 311 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 311

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin