DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tento text je převzat z projektu BDSM.CZ a není tématicky zatříděn. Veškerá autorská práva jsou totožná, jako v uvedeném projektu.  Jeho autorem je Lorelei, překlad Soptík
Abstrakt: Aneb jak správně naladit bytost pohlaví ženského, aby přistoupila na vaše neobvyklá sexuální přání.

Je pro mě těžké radit ohledně něčeho tak důležitého, protože dokonce i ta nejlepší rada může nakonec selhat. Hodně záleží na partnerčině osobnosti. Už se mě na to ptalo hodně lidí, a tady je můj názor. Je to ale jenom názor jedné dívky; nejsem vševědoucí.

Slyšela jsem již několik rad, jak to říct partnerce. Někteří říkají: "Měl bys počkat, až ti bude naprosto důvěřovat a znát tě, a až ti řekne Miluji tě, pak jí můžeš říct o něčem tak neobvyklém jako je bondáž." Nesouhlasím s tím.

V průběhu vývoje vztahu nastává období, které bych nazvala sdílení tajemství. Je to období schůzek, kdy dívka začíná odhalovat svoje soukromá tajemství. Věci, které se se staly v dětství... pocity a obavy, které má... osobní detaily... její zázemí. Je to také období, kdy očekává, že se jí muž otevře a svěří jí svoje tajemství. (Často zanedlouho na to následuje první vyznání lásky).

Pokud pár přejde toto období a muž jí pořád nic neřekl o bondáži, později může mít žena pocit, že jí "něco skrýval" -- a podváděl ji.

Takže s ohledem na typ dívky by jí to měl muž říct během několika prvních schůzek (pokud vypadá liberální) nebo v průběhu období "sdílení tajemství" (pokud se zdá být konzervativní).

Když poprvé mluvíte o bondáži, nepoužívejte slovo "bondage" (v překladu z angličtiny to znamená otroctví). Mnoho lidí si představí otroky ve starém Egyptě nebo černé otroky a jiné hrozné věci. Použijte raději veselejší výrazy jako "přivážu tě k posteli pro zábavu" nebo "svážu tě a budu líbat" nebo něco podobného. Zdůrazněte, že si myslíte, že je to sexy, když všechno, co ona musí dělat, je užívat si to, co pro ni děláte. Pokud můžete, vzpoměnte nějakou scénu z filmu, ve kterém byla bondáž pro radost a pro zábavu.

Nemusíte se jí hned napoprvé úplně vyzpovídat. Místo zdůraznění, jak moc je to pro vás důležité a jak o tom sníte celý život, raději navrhněte, že to jenom zkusíte. Držte se v rámci praktik, které jsou jen pro její potěšení.

Pokud souhlasí, že to jednou zkusí:

  • Nepoužívejte napoprvé roubík. Musí vědět, že může mluvit, a vy byste se měl průběžně ptát na její pocity, jestli se jí to líbí, jak se jí dotýkáte atd.
  • Nepoužívejte napoprvé provaz. Pro nezasvěcené vzbuzuje provaz dojem "loupeže" a "znásilnění" a nevypadá moc romanticky. Použijte raději vázanky nebo šátky. Jsou jemné a pohodlné. (Nepoužívejte kovová pouta, lehce mohou způsobit modřiny.)
  • Nepřežeňte to. Postupujte pomalu. Pokud ji napoprvé svážete příliš, nemusí se jí to líbit. Svažte jí pouze ruce nebo ruce a nohy. (Vzpomínám si, že poprvé před deseti lety jsem chtěla svázat jenom ruce, protože jsem se příliš bála.)
  • Udělejte ji středem vaší pozornosti - princeznou. Udělejte vše pro její dobrý pocit - emočně (řekněte jí, že vypadá krásně, jak je sexy) i psychicky (zeptejte se jí, jak se cítí, dělejte všechno, co se jí líbí, nepokračujte pokud nechce).
  • Po rozvázání, se jí zeptejte na její pocity. Další den se jí zeptejte na to, co se jí libilo a nelíbilo na bondáži.

Kniha Getting Her Interested (Jak získat její zájem) od Mistress Lorelei obsahuje mnoho rad, jak se "odhalit" partnerce. Tato kniha pojednává o tom, jak požádat ženu, aby byla dominantní, ne submisivní. Proto jsem vybrala jenom ty řádky, které jsou užitečné pro většinu fetišistů.



Jak získat její zájem

Zvažte povahu a kvalitu vztahu předtím, než se rozhodnete odhalit. Dobré fantazie nemohou upevnit "prohnilý" vztah. Zatímco dobrý vztah může proměnit fantazie v realitu.

Pokud si myslíte, že je pro vás těžké jí to říct, pak přemýšlejte o tom, co s ní děláte v posteli. Pokud jí nemůžete říct svoje nejhlubší tajemství, pak to nemusí být ta pravá. (Pokud jste měl vždy problém svěřit své nejhlubší pocity ženě, pak to může být problém psychický -- strach z důvěrnosti a odmítnutí -- pak je asi nejlepší léčení.)

Doba společného chození je nejlepší čas, kdy odhalit svoje tajemství. Páry jsou většinou v počátcích mnohem víc nakloněny experimentování v sexu, a tím to bude pro vás lehčí. ("Co kdybychom dnes vyzkoušeli tohle!")

Pokud už začínáte uvažovat o svatbě, je nejvyšší čas jí to říct. Čím dřív, tím líp. Nenamlouvejte si, že vaše touhy jen tak zmizí. Pokud jí to nemůžete říct, pak ještě nenadešel čas ke svatbě. Čím déle to budete skrývat, tím důležitější to bude tajemství a obtížnější jí o tom říct. Pokud se s ní oženíte bez toho, že byste jí o tom řekl, může se pak cítit nahněvaná a podvedená. Málokomu se líbí, když je obelháván.

Pokud už jste ženatý, pak je v sázce hodně. Manželství je trvalý závazek a mělo by znamenat hlubokou důvěru. Pokud jí o tom řeknete a ona se od vás odvrátí s odporem, může to pro vás být hluboká rána.

Na druhou stranu za předpokladu, že máte šťastné manželství, by vaše žena měla být tím, kdo vás miluje nejvíc na světě a kdo je vám nejblíž. Může se jí líbit poznávání nových oblastí s vámi.

Zvažte předtím, než něco řeknete, jestli se váš vztah nachází v zdravém stádiu. Musíte začít s čistým štítem a srdcem plným lásky a respektu k vašemu partnerovi.

Některé vztahy prostě nefungují. Pokud jste v stádiu, kdy vážně uvažujete o rozvodu, pak hodně přemýšlejte o tom, jestli chcete odtajnit své fantazie. To, že máte dítě, obvykle také nespraví rozbité manželství; stejně tak to neudělá ani představení nového životního stylu.



Co rozhodně neříkat

Samo-znechucené přibližování: "Mám strašné tajemství. Pochopím, když mě budeš nenávidět. Je to tak nechutné. Nemusíš to dělat, pokud nechceš. Je to tak divné, vím, že to budeš nenávidět."

Zoufalé přibližování: "Potřebuji to. Čekal jsem na to dvacet let. Umřu, pokud to neuděláš. Musíš mi to dát."

Manipulativní přibližování: "Pokud mě máš ráda, tak to uděláš. Skutečná žena pro mě musí udělat, co potřebuji. Vždy jsem věděl, že nenávidíš sex, ale myslel jsem, že mě chceš potěšit. Myslel jsem, že ti na mě záleží."



Úspěšné strategie

Vyberte si nejlepší čas, kdy jí to říct.

Někdy v noci, když se oba cítíte odpočatí a šťastní (nejlépe po sexu), se jí zeptejte na její fantazie. Poslouchejte a pak řekněte svoje. Řekněte: "Vždy jsem myslel, že by bylo zábavné..." [nebo] Podělte se s ní o knihu nebo příběh na dané téma. Půjčete si kazetu. Návrat do ráje, přestože je to špatná adaptace knihy, byl dělán jako úvod do D/s.

Zaměřte se na její potěšení.

Netlačte.

--Výňatek z Getting Her Interested, od Mistress Lorelei

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 251 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 251

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara