DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tento text je převzat z projektu BDSM.CZ a není tématicky zatříděn. Veškerá autorská práva jsou totožná, jako v uvedeném projektu.  Jeho autorem je Double

Abstrakt: Článeček s návodem na téma "kterak sdělit parnterovi co chci"

Před časem mi psal Harius, že bych mohl napsat něco o našich začátcích, co by mohlo zajímat i jiné. Tedy píši z aktuální současnosti, protože jeden rok D/s a SM vztahu jsou a ještě dlouho budou začátky.
Předem jedno varování, které je současně vysvětlením k dalším částem mého příspěvku: DÁVEJTE SI POZOR NA HYGIENU!!!

Chytnout mykózu uprostřed sezóny není nic moc. Kromě toho, že to bolí, se sexuálním životem je minimálně na měsíc utrum. A jak k tomu přišlo? To už nikdo nezjistí, ale asi to má něco společného s drážděním partnerky špinavýma rukama ve vlaku nebo někde v lese; ne všechny používané předměty byly sterilní, o délce nehtů a kulturách rostoucích pod nimi nemluvě …
Každopádně asi stačila trocha opatrnosti a bylo by nám lépe.

Druhá část je již ryze praktická.

Všude se píše o tom, že BDSM je v první řadě o komunikaci mezi partnery, na druhé straně jest pravdou, že právě ta komunikace velice často vázne (viz např. článek Madam Aradie ……). Přestože mluvit naprosto otevřeně o svých potřebách a tužbách mě naučila právě moje partnerka, ne všechno jde vyjádřit v rozhovoru. Psaný text má tu výhodu, že člověk má víc času formulovat myšlenky a dát si záležet na tom, aby jeho slova byla správně pochopena. Říkáme této formě komunikace objednávka, protože pisatel si „objednává“ určité zacházení.

Milí submisivní tvorečkové, nemáte-li dost sil či odvahy sdělit svému veliteli své tužby, zkuste napsat třeba takovýto dopis. A buďte si jisti, že ho tím nezarmoutíte:

Objednávka

Ležela jsem na slunci, měla zavřené oči a čekala. Čekala na Tebe, že bys mi mohl to slunce zastínit. Jako Pán si můžeš dovolit mi ho odepřít.

Ale nepřišel jsi mě trestat, chtěl sis hrát. Lezla po mně odporná velká moucha, ale já si představovala, že se mě zlehka dotýkáš. Tak, jak to občas děláš, když mi prokážeš svou přízeň. Přejížděl jsi mi po noze a bavil ses vědomím, jak mě tím dráždíš. Vadilo mi, že jsi mi nařídil, abych se ovládala a nemrskala sebou, ale byla jsem ochotná udělat cokoli, jen abys nepřestával.

Opět jako kočka s myší. Coby Tvůj majetek jsem ale byla ráda, že se mi věnuješ. Chtěla jsem Tě. Tak strašně jsem po Tobě toužila, že mě každý Tvůj dotyk přiváděl k šílenství. A Ty jsi to věděl, jako víš o mně spoustu věcí.

A tak jsi mě pomalu přiváděl k orgasmu. Nebyl jsi zlý a neodpíral jsi mi ho. Jen jsi mě k němu přiváděl pomalu. Ale zato jsi mi jich dopřál několik. Těšilo Tě, jak při orgasmu moje tělo reaguje, i to, že intervaly mezi nimi se neustále zkracovaly, až už jsem nebyla schopná odezvy. Celou dobu jsi tam se mnou byl, dodával jsi mi pocit bezpečí a své péče.

Věděl jsi, že Tě chci a potřebuji cítit v sobě, tak jako já jsem věděla, jak se se mnou toužíš milovat. Dal jsi mi chvilku na zotavenou. Perfektně jsi se ovládal, přestože jsi asi myšlenky měl jen u milování. Připravil sis mě na ně opravdu dokonale a Ty sám jsi byl dokonalý. Uvědomoval sis první pohyb – pocit tepla a vlnu rozkoše a slasti, která mě hlavně v tuhle chvíli úplně pohltí, provázená pocity naprosté oddanosti, vděčnosti, lásky a pokory. A nechal jsi mě ho vychutnat.

Byl jsi neuvěřitelně něžný, i když jsi měl obrovskou touhu mě bít, svázat, nebo působit alespoň jinou bolest. Nedovolil jsi, aby mi zrovna teď někdo ublížil, natož Ty sám. A bylo to strašně nádherné milování …

Jen v životě se to asi nestane skutečností. Nedokážu Ti odepřít tu rozkoš z bití a působení bolesti, přestože bych v některých chvílích potřebovala opravdu spíš tohle. To se pak bojím bolesti, nechci ji podstupovat, ale stejně se to většinou stane a nejsem si jistá, že ji vydržím.

Pocit viny, že jsem Tebe – svého Pána – nakazila a odepřela jsem Ti možnost milování, ve mně vyvolává zábrany. Nedokážu si říct o trest, protože jsem nemohla nákaze zabránit. Jakoby tohle byla daň za to, že se Ti podvoluji. A daň krutá minimálně pro mě, ne-li spíš pro oba.

Chci si s Tebou hrát, abych ty zábrany odbourala ještě dřív, než se uzdravím.
Chci se uzdravit a pomilovat se s Tebou tak, jak to Ty máš rád, abych pak mohla aspoň doufat, že by se mi popsané něžné milování mohlo splnit.

Ale i kdyby se mi to nesplnilo, tak TĚ CHCI. Protože JSI MŮJ a já TĚ MÁM RÁDA.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 293 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 293

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara