DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tento text je převzat z projektu BDSM.CZ a není tématicky zatříděn. Veškerá autorská práva jsou totožná, jako v uvedeném projektu.  Jeho autorem je Harius

Článek obsahuje několik dobře míněných rad pro začátečníky a nové členy BDSM komunity.

V tomto dokumentu jsem se pokusil shrnout několik zásad, které by se měly dodržovat. Upozorňuji zkušené a znalce, že se jedná o dokument pro začátečníky.

Vždy a za každých okolností dodržujte jako hořejšek smluvená pravidla a hranice a to i za cenu maximální sebekontroly.

Opakuji, že s účastí při BDSM hrátkách musí souhlasit všichni aktéři.

Pokaždé, když budete chtít vyzkoušet nějakou novou praktiku, dobře se teoreticky připravte, budete si mnohdy muset zopakovat základní znalosti anatomie lidského těla.

Občerstvěte si znalosti první pomoci, můžou se vám opravdu velmi hodit.

Provozujte BDSM tak, jak to vyhovuje vám a vašim partnerům, nenechte si do toho od nikoho mluvit. Zvláště pak nepodléhejte poznámkám typu:"Takhle se správný dominant nechová " nebo "Toto do BDSM nepatří". Na druhou stranu je samozřejmé, že nebudete zkoušet věci, které mohou skončit vážným zraněním, nebo smrtí. Doufám, že nikoho z vás nenapadne mlátit svojí otrokyni železnou tyčí nebo podobná hloupost. Je třeba se naučit rozlišovat, co jsou základní pravidla bezpečnosti a co si můžete dovolit nechat na své fantazii a tvůrčí invenci.

Pokud patříte k těm, kteří hodlají zkoušet nějaké BDSM praktiky pod vlivem současné módní vlny, aniž byste cítili nějaký zvláštní vztah k BDSM, tak jistě, beze všeho. Jenom musíte počítat s tím, že se budete možná divit a že si zkazíte sobotní večer.

Při nákupu pomůcek, kterému se téměř určitě nevyhnete, obejděte sex shopy velkým obloukem. Některé pomůcky si můžete sami vyrobit nebo koupit v "normálních" obchodech, jiné pomůcky vám vyrobí za velmi přijatelný peníz sedlář, případně kovář a doporučit lze i nový obchod na tomto serveru. Nejde ale jenom o peníze, ale i o kvalitu a použitelnost. Dáte-li v sex shopu tisíc korun za pár koženkových pout a ony se vám během prvního použití rozpadnou, tak zaznamenáte nejen finanční ztrátu.

Máte-li nutkání vyzkoušet si BDSM v exteriéru, mějte na paměti, že naši "normální" spoluobčané nebudou mít pro vaší exhibici asi příliš pochopení. Proto je zbytečně nedrážděte a zabezpečte si "čistý vzduch".

AIDS je, s prominutím, svinstvo. Dělejte vše pro to, aby se vás jeho hrozba opravdu netýkala. Takových, kteří si mysleli, že se jim to nemůže stát, už bylo..-(((

Chcete-li si vyzkoušet BDSM s více aktéry najednou, ujistěte se, že se to všem líbí a že to všichni chtějí. Opravdu všichni.

Pokud budete chtít půjčit svého otroka jinému Pánovi, ujistěte se, že onen Pán bude ochoten a schopen dodržovat stejná pravidla a stejné hranice, jako vy.

Pokud chcete zažít BDSM 24/7, tedy dvacet čtyři hodin denně, sedm dní v týdnu, dobře si to rozmyslete. To se týká zejména lidí, kteří touží po dlouhodobějším či celoživotním otroctví. Pokud hodláte jako Pán takového otroka přijmout, tak vězte, že za něho přebíráte plnou odpovědnost, neboť se plně odevzdává do vaší moci. Připomínám, že případná smlouva o celoživotním otroctví a podobné dokumenty, nemají právní podklad a tudíž ani platnost.

Nedoporučuji provozovat BDSM pod vlivem alkoholu a drog. Rozhodně se vyvarujte "tvrdých" drog a halucinogenů. Vaše haluze by mohly stát váš dolejšek i život a nakonec i vy byste nemuseli vlastní halucinace přežít. O tomto tématu si rozhodně povíme ve zvláštním článku.

Dejte dobrý pozor pokud se budete chtít zapojit do akce se zkušenými "mazáky". Lidé, kteří žijí s BDSM již delší čas, mívají hranice velice daleko a to by se začátečníkovi vůbec nemuselo líbit. Pokud na ty hranice přistoupíte, můžete zažít docela zajímavé věci, ale počítejte s tím, že vaše zážitky budou drsnějšího charakteru.

Vždy se snažte jednat fér a na rovinu, dodržujte sliby a buďte diskrétní. Nechlubte se se svými zažitky v hospodě, nikdy nevíte, kdo vás poslouchá.

Buďte tolerantní. Pokud se vám praktiky, které provozuje někdo jiný, nelíbí, dejte to najevo kultivovaně, ne že začnete vykřikovat cosi o hnusu a prasárnách. Každému se líbí něco jiného a od vás jako od "kolegy" se čeká značná míra pochopení. Také si uvědomte, že pohrdání ostatními sexuálními menšinami a zájmovými skupinami, zní z úst vyznavače BDSM dost nehorázně.

Tyto rady nejsou v žádném případě povinné. Doporučuji ale řídit se jimi až do okamžiku, kdy budete mít sami tolik zkušeností, že si svůj vztah k BDSM budete umět najít sami a budete vědět, že víte.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 371 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 371

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara