DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tento text je převzat z projektu BDSM.CZ a není tématicky zatříděn. Veškerá autorská práva jsou totožná, jako v uvedeném projektu.  Jeho autorem je Harius

V tomto článku najdou začínající zájemci o BDSM stručný návod jak na to.

Začneme tím, že si probereme moment, kdy zjistíte, že vám BDSM něco říká. Tím pádem přestáváte být laiky a stáváte se kandidáty na začátečníky. Pro někoho je to jednoduché, pro jiného je to "rána". Každý jsme jiný a pro každého z nás má uvědomění si vlastní sexuální orientace jiné následky. Jsou lidé, kteří to hodí za hlavu a řeknou si:" No co, tak mě zajímá BDSM a co má být, vždyť je to fajn" nebo něco podobného. Dovolím si ale tvrdit, že daleko více je těch, kdož si řeknou něco v tom smyslu:"Proboha, co mě to vzrušuje za hrůzy ? Já jsem šílený úchyl, spodina společnosti a vyvrhel." Byl jsem ujištěn, že je to naprosto normální rekce, nicméně z vlastní zkušenosti vím, že je to reakce hodně nepříjemná. Pokud se někomu z vás tedy stala tato nepříjemná věc a máte v sobě zmatek a je vám ze sebe na zvracení, pak vězte, že nejste spodina společnosti, ani vyvrhel, že BDSM není trestné, za předpokladu, že se provozuje na základě všeobecného konsensu všech účastníků, že ty "odporné zvrhlosti" jsou ve skutečnosti velmi hezké i když vám kamarádi říkají, že ne. Také si uvědomte, že v tom nejste zdaleka sami. Lidí, kteří BDSM provozují je poměrně značné množství, jenom to nikdo nemá "napsáno na čele." Možná byste se divili, kolik lidí z vašeho okolí je na tom stejně, jako vy. Většina z nás chodí na veřejnosti oblečená jako ostatní lidé, normálně chodí do kina, do hospody, jezdí na vodu, někteří chodí dokonce i do práce a do školy.-))) Jednoduše žijeme jako ostatní lidé. Provozování BDSM neznamená ztrátu cti, rodiny ani přátel. Samozřejmě, že pokud budete vědět, že by vaše rodina či přátelé, pod vlivem prudérního klimatu v naší společnosti, informaci o vašem sexuálním zaměření "nevydejchali", no tak jim to nebudete jednoduše říkat, ostatně co je komu do toho, že ? Prostě a jasně, zapomeňte na "morální většinu", nevšímejte si, s prominutím, keců, které si můžete často přečíst či vyslechnout v médiích a žijte si podle svého. Je to jenom váš život a je jen a jen vaše věc, jak ho budete žít. Začněte pilně "studovat" teorii BDSM a zkuste to v praxi. Ostatně, těm z vás, kteří si svou orientaci na BDSM již plně uvědomili ani nic jiného nezbývá. Jak to jednou o sobě víte, tak už se toho nezbavíte a pokud se to v sobě budete snažit potlačovat, tak skončíte u Chocholouška..-))) Ale vážně, frustrace z nenaplněného sexuálního a intimního života obecně, je jev, který ničí až příliš mnoho jedinců. Tedy já si to alespoň myslím. Udělejte všechno pro to, abyste nerozšířili jejich řady. Pokud máte se svojí orientací na BDSM nějaký problém, s důvěrou se s ním obraťte na někoho z redakce serveru [v textu bdsm.cz, nicméně s důvěrou se obraťte i na redakci Eleferna   pozn. editora].

Tak co ? Už víte jak jste na tom ? Ano ? Chtěli byste si zkusit BDSM v praxi ? Výborně. Takže si pojďme nyní probrat, jak na to. Začneme tím, co je nejtěžší, tedy výběrem vhodného partnera. Nemusíme si asi zdůrazňovat, že v BDSM je výběr partnera velmi důležitý. Mezi všemi partnery totiž musí nutně panovat vzájemná důvěra. Rozhodně nikomu nedoporučuji "vletět" do toho po hlavě někde v parku nebo na ulici či pod vlivem alkoholu, či něčeho tvrdšího, na párty nebo v klubu. Uvědomte si, že pokud se svému partnerovi odevzdáte na milost a nemilost, že si musíte být jisti, že to bude ono, když to řeknu drsně, tak musíte mít jistotu, že to přežijete. Jako hořejšek zase v okamžiku, kdy se vám váš partner odevzdá, přejímáte plnou zodpovědnost za jeho zdraví a život a to není žádná legrace. Musíte vědět, že budete schopni dodržet domluvená pravidla a hranice.

Takže, jak hledat partnera ? No, zde budou mít výhody dívky, neboť dívek, které jsou ochotny a schopny provozovat BDSM, není mnoho. Z toho plyne, že inzerát, který si podá ve zdejší seznamce dívka, bude mít s maximální pravděpodobností značný ohlas, ať už bude ona dívka hledat Pána a trýznitele, či otroka nebo objekt svého sadismu. Tato výhoda se pochopitelně týká i seznamek na internetu a života obecně. Dívky to mají s výběrem partnera daleko jednodušší. Horší to mají muži. Muž musí vyvinout značné úsilí, aby "sehnal" partnerku pro život s BDSM. No a pokud bude hledat dívka partnerku a muž partnera, tak to bude dost možná ještě větší problém. Ale nezoufejte, všechno jde, jenom to chce projevovat jistou aktivitu. Budete-li čekat, až vám partner spadne z nebe, tak to se tedy rozhodně načekáte. Ovšem pozor, než začnete spoléhat na inzerci, zkuste se rozhlédnout doma a v okolí. Co ? Že jsem se zbláznil ? Ale ne, ujišťuji vás, že mnohdy lidé zbytečně pošilhávají jinde, ač mají doma rozkošné, perverzní prasátko, které jenom čeká, až ho někdo "probudí". Mně osobně to trvalo šest let, než jsem se doma ke své orientaci přiznal a zjistil jsem, že moje žena nejen, že nebalí kufry a neprchá k mamince, ale že má v očích jakýsi snivý pohled a ve tváři výraz typu "to by se mi líbilo". V současné době si se ženou užíváme BDSM plnými doušky a jsme velmi spokojeni. Takže to jde, znám dokonce ještě jeden podobný manželský pár, tam to trvalo dokonce deset let, ale jejich současnost je též úžasná. Zkuste, jestli vaše milenka, manželka či přítelkyně nemá k BDSM nějaký vztah. To platí i pro dámy, že, co když váš manžel nemá přílišný zájem o sex s vámi právě proto, že sní o BDSM ? Co když kluk, se kterým chodíte, sní každou noc o tom, že vás bude mučit, týrat a ponižovat, což je přesně to, po čem toužíte vy ? Nebo naopak, co když touží klečet u vašich nohou a přijímat vaše rozkazy ?
Tak jak, zkusíte to ? Dobře, takže máte v podstatě dvě možnosti. Buďto to risknete a drze se přiznáte. Musíte ovšem počítat se vším, od kategorického odmítnutí a případný rozchod až po nadšený souhlas. Tato metoda je velmi rychlá a v podstatě hned víte na čem jste. Pokud se na to necítíte, použijte metodu postupného zjišťování. Kupte si nějaký zajímavý časopis, pro začátek něco lehčího, ovšem musí být přítomna tematika BDSM. A náhodou tuto tiskovinu zapomeňte v předsíni na stolečku. Nechte partnera, ať ten časopis najde a snažte se ho přimět ke společnému prohlédnutí. Až narazíte na stránky s tematikou BDSM, tak se ho zeptejte, co na to říká. Až vám popáté zopakuje, že je to odporné, tak máte šanci, neboť to partnerovi ve skutečnosti až tak odporné není a je těmi výjevy fascinován. Pokud zazní odmítnutí jednou a kategoricky, tak je pravděpodobně vše ztraceno. Můžete také použít nějakou "měkčí" povídku z tohoto serveru. Přijďte domů a s předstíraným pohoršením řekněte:"Miláčku, podívej se, co je všechno na tom hrozném internetu, no podívej, není to hrůza ?" Dále je postup stejný, jako v případě časopisu. Jestliže jste uspěli, gratuluji a sejdeme se o něco níže, na dalších řádcích. Teď se budu věnovat těm, kteří bohužel neuspěli. O inzerci jsme již hovořili, další možností jsou některé diskusní servery. Diskusní server je plánován i zde,na serveru BDSM.CZ. Existuje poměrně mnoho diskusních serverů, kde se schází vyznavači BDSM, za všechny jmenujme MAGEO , XCHAT a PRUVODCE. Diskusních serverů je pochopitelně více, kdo vládne angličtinou, může se směle pustit do světa. Dejte si pozor na provokatéry a vězte, že pokud se nějaké dívčí ID chová až příliš "hezky", tak to bude skoro na sto procent chlap. Může to být docela legrace, ale také nemusí. Pokud se jedná o vyjádření potřeb našich TV a TS kolegů, je to v pořádku, ale občas jde o nejapný žert. Nicméně, projevíte-li skutečný zájem o BDSM, získáte minimálně zajímavé kontakty, když už ne partnera. Další možností pro uskutečnění vašich snů o BDSM je obrátit se na profesionály. Tato možnost se ovšem naskýtá pro submisivní a masochistické muže a dívky. V některých S/M salonech mohou poskytovat i služby pro dominantní a sadisticky zaměřené jedince , to je ale potřeba si dopředu zjistit. Rozhodnete-li se využít profesionálních služeb, mějte na mysli, že jenom to nejlepší je pro vás dost dobré. Dejte si tu práci a zjistěte si, kde o vás bude postaráno na úrovni. Jistě to bude stát nějaký ten peníz, ale navštívíte-li opravdovou profesionálku či profesionála, dostane se vám toho, po čem toužíte. Ne na trvalo, ale zase bezpečně a spolehlivě.

Budeme nyní předpokládat, že jste nalezli partnera, který touží po BDSM stejně jako vy a chystáte se na svou první praktickou zkušenost. Nebudeme se zde zabývat situací, kdy je vaším partnerem zkušený hořejšek, k tomu není co říci, on vás povede, hezky poslouchejte a nezapomeňte, že neznáte vlastní hranice a tudíž je vhodné se ujistit, že váš partner tuto skutečnost vezme v potaz. Pokud je ale opravdu zkušený, tak se není čeho bát. Oproti tomu vašemu prvnímu zážitku se zkušeným a "vycvičeným" dolejškem by měla předcházet zodpovědná teoretická průprava a velmi upřímný rozhovor s oním partnerem. Jedině tak, jako nezkušený hořejšek, zvíte, co a jak, kdy, proč a za co..-)))

Podrobně se nyní věnujme situaci, kdy ani jeden z partnerů nemá praktickou zkušenost s BDSM. Vzhledem k tomu, že některé BDSM praktiky jsou náročné a trochu nebezpečné, je potřeba, aby se všichni aktéři seznámili se všemi praktikami, které touží vyzkoušet, nejprve teoreticky. Zvolte si praktiky, které lze zvládnout s minimem znalostí a pomůcek. Jistě se mnou budete souhlasit, že nebudete zkoušet jak partnerce sluší jehly v bradavkách. Navrhoval bych vyzkoušet bondage, nějaké to plácnutí po zadečku, ovšem holou rukou, ne že si na partnera pořídíte hned bič a samozřejmě také nějaké to ostřejší slovo, to záleží na tom, co vás i vašeho partnera přesně vzrušuje. Velmi přesně si stanovte hranice a pravidla pro vaší první lekci a striktně je dodržte. Určete si safeword (stopku) a mějte na paměti, že ono slovo nebo gesto musí být dostatečně transparentní a nepřehlédnutelné. Gesto se volí pro případ, že dolejšek jaksi není schopen verbální komunikace, většinou to bývá způsobeno přítomností roubíku v jeho ústech. Až získáte nějaké zkušenosti a budete vědět, co vám vyhovuje, posunou se i vaše hranice a změní se pravidla. Mějte na paměti, že pokud začnete s BDSM žít, tak se s vaším partnerem začnete hledat a objevovat. Budete možná překvapeni, jak rychle to půjde a tudíž i vaše hranice budou dost možná měněny velmi dynamicky. No, to by mohlo být zhruba vše, co byste měli pro začátek znát, pokud si ještě na něco vzpomenu nebo pokud se mi od vás dostane nějakého nového podnětu, rád tento dokument aktualizuji nebo se k tomuto tématu vrátím v dokumentu novém. Přeji vám mnoho krásných začátků s BDSM

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 363 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 363

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara