DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tento text je převzat z projektu BDSM.CZ a není tématicky zatříděn. Veškerá autorská práva jsou totožná, jako v uvedeném projektu.  Jeho autorem je Rider

Když se mluví o bezpečnosti v souvislosti s BDSM, většinou se dozvíte o safewordu a takových věcech. Ale jak si počínat, když s někým jdete na první schůzku? Jak se pojistit, abyste nedošli úhony?

Dostal jsem nedávno zajímavý mail. Byl od ženy, která v sobě objevila submisivní sklony. Chtěla vědět, jak si má počínat, aby se nestala obětí nějakého násilníka a řádkem v černé kronice.

Pokusil jsem se jí odpovědět a na základě naší korespondence vznikl tento článek. Je zaměřen na situaci, kdy submisivní žena hledá dominantního muže přes inzerát na Internetu. Na ostatní případy je možno zde popsané postupy aplikovat přiměřeně.

Předtím, než si podáte inzerát a nebo na něj odpovíte, zajistěte si anonymní e-mailovou schránku. Z vaší adresy by nemělo být patrné, kdo jste a kde pracujete. E-mailová adresa Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. je mnohem lepší než Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Je téměř jisté, že s vámi bude váš budoucí pán chtít mluvit telefonicky a je možné, že hodně brzo. Na Internetu jsou časté případy, kdy se muži vydávají za dívky a baví se tím. Proto se nedivte, že se váš partner chce přesvědčit, že se baví skutečně s osobou ženského pohlaví. Dejte přednost tomu, aby vám on poslal svoje telefonní číslo než naopak. Sice je to dražší (budete platit telefonní poplatky) , ale bezpečnější. Pamatujte si, že volanému se na displeji objeví vaše telefonní číslo, pokud nevoláte z analogové ústředny. Pokud chcete tomuto zabránit, volejte z telefonního automatu.

Máte-li mobilní telefon, můžete zobrazení svého čísla zakázat. U obou operátorů je nutno nechat si službu zvlášť aktivovat: u Paegasu je to zdarma (stačí zavolat na 4603) , u EuroTelu se platí jednorázový poplatek 400 Kč. Jakmile je tato služba aktivována, můžete zabránit zobrazení svého čísla tak, že před číslem volaného napíšete #31#. Tj., pokud voláte číslo 0603 123456, vytočíte #31#0603123456. Bohužel, tento postup není možno využít u předplacených karet (Go a Twist) . Na druhou stranu, díky jejich anonymitě není možné vás nijak vystopovat a vystavujete se maximálně nebezpečí obtěžování nevyžádanými telefonáty a SMS zprávami.

Telefonický hovor máte tedy zdárně za sebou a přichází chvíle, na kterou se těšíte a zároveň se jí bojíte: osobní setkání. Vaše první setkání by se mělo uskutečnit rozhodně na veřejnosti - v restauraci nebo na podobném místě. Rozhodně byste se na první schůzce neměli nechat přemluvit k odchodu do soukromí a nebo dokonce k sehrání nějaké schůzky. BDSM je záležitostí hluboké důvěry a tu není možno vybudovat během několika minut.

Před první schůzkou (a třeba též před schůzkou, na které se má poprvé "něco dít" je dobré se pojistit pro případ nepředvídaného vývoje událostí. Shromážděte všechny dostupné informace (tj. s kým proč se máte sejít) a zajistěte, aby se v případě potřeby dostaly do rukou policii. Můžete to udělat tak, že tyto dokumenty (např. vytištěné e-maily) vložíte do obálky a předáte nějakému důvěryhodnému známému s tím, že pokud si je do určité doby nevyzvednete, má je předat policii. Nebo se s touže osobou můžete dohodnout na pravidelných telefonátech. Silnější obdobou je též domluvení nevinného hesla, při jehož vyslechnutí váš kontakt spustí obsah okamžitě - takovým heslem může být třeba věta "všechno je v nejlepším pořádku".

Další bezpečnostní opatření záleží na tom, co chcete se svým partnerem provozovat. Jistě to bude jiné u dívky toužící prožít erotický výprask ve stylu "neposlušná školačka" a jiné u osoby toužící po kompletním znehybnění.

Samozřejmostí by mělo být dohodnutí safewordu - stopky. Blíže o tomto mechanismu se dočtete na jiném místě tohoto serveru. A nebojte se safeword použít. Pokud se s někým znáte už dlouho, může se stát, že safeword nebudete potřebovat, protože budete znát hranice toho druhého. Ale pokud svoje hranice teprve poznáváte, je safeword velmi důležitá záležitost. Pokud váš dominant tvrdí, že žádný safeword nepotřebuje, nevěřte mu!

Na pozoru se mějte, pokud se jedná o praktiky, při kterých jste znehybněni - spoutáni, svázáni nebo přivázáni. Tady ale záleží na tom, co ve vztahu hledáte. Těžko mohu někomu, kdo hledá partnera na bondage radit, aby se hned nenechal svázat. Ale pokud bondage není vaše hlavní parketa, doporučil bych vám jistou obezřetnost.

Důvěřujte svým instinktům. Pokud se vám na vašem protějšku něco nezdá, nelíbí se vám, tak se s ním rozlučte a nic nepodnikejte. Sledujte, zda je váš partner ochoten a schopen bavit se i o něčem jiném, než o BDSM. Zda je schopen vás oslovit i jinak než "čubko"...

Cílem tohoto článku není vás zastrašit. Získání osoby přes inzerát je akce vyžadující jistý čas, energii a přípravy. Pokud člověk není opravdu těžce psychicky narušen (tedy natolik, aby ho vzrušovalo skutečné týrání nebo smrt oběti) , zcela logicky usoudí, že je lepší získat si stálou partnerku, která s ním bude nějakou dobu tyto praktiky provozovat, než že si užije jednou a pak bude žít zbytek života ve strachu z odhalení zločinu.

V principu se není čeho bát. Tyto zásady (vycházející částečně ze zdravého rozumu a částečně ze zkušenosti) berte tak, jako rozhlédnutí se předtím, než vstoupíte do vozovky: pro jistotu to uděláte, ale netrávíte celý život ve strachu, že vás srazí auto.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 276 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 276

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara