DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Pojmy:
  • D/s - Tady asi vysvětlovat nemusím
  • 24/7 - 24 hodin denně, 7 dní v týdnu
  • sudo - příkaz v některých distribucích GNU/Linux používaný k provedení akce s právy administrátora (ten může vše)

 

sandwichPokud je D/s vztah založen na rozumných hodnotách, pak se nakonec dostane do fáze, že si partneři nejsou úplně rovni, ale jsou oba spokojení. Dominant je spokojen s tím, že má nad svým partnerem neustále moc (i mimo hrátky) a submisiv, že se v případě potřeby má kam schovat, nebo komu předat zodpovědnost za své činy. Jde o jistou formu komunikace, kdy je jasné oběma stranám, co příkaz znamená. Prostě musí být splněn, i když se jedná jen o složení prádla. Pokud je občas partner nepozorný, není jiné cesty, než mu informaci sdělit dohodnutou formou. Své milované Kočce občas zadávám příkazy (a biji ji) i mimo hrátky. Zároveň Darki každý den sděluje, co dělala a zda-li se neprovinila proti dohodnutým pravidlům. Zároveň pokud sama něco chce, co já bych sám od sebe neudělal, musí prokázat svoji oddanost a podřízenost, čímž mě potěší a přidá sdělení na naléhavosti.

Z druhé strany je tento typ komunikace brán často jako jasné sdělení, že je to nutné udělat a je jasné, kdo to má udělat a kdy. Samozřejmě je předána zodpovědnost za splnění dominantovi a ten musí dohlédnout na plnění. Dominantní jedinec se postará o své povinnosti a takto sdělí, co zbývá jeho milovanému protějšku.

Počítáme samozřejmě s tím, že submisiv poslouchá a dominant je dostatečně zodpovědný, aby submisivovi nezadával nesmyslné (nebo zbytečné) příkazy a mohl na sebe vzít i jeho zodpovědnost.

Jistý linuxový vtip, který jsem se doslechl od úchyla, mě stále ještě celkem milého, to vystihuje:

D: Přines mi to.
s: Nepřinesu.
D: Sudo přines.
s: No dobře.

Co je na tomto tvrzení pravdy, nechť si určí každý sám. Osobně se dominantní role nedokážu v běžném životě vzdát a užívám si při tom celkem dost legrace.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 363 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 363

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara