DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Můj člověk přinesl zelené pichlavé. Stejné, jako roste venku u domu. Byl jsem to očenichat, venku žádné nechybí. Wizí seskočil z polštářku a hned si na to vylezl. Udělal jsem to, jako on. Ženské se smály. Menší nám dala do mističky vodní maso. Na zelené pichlavé dávaly blýskavé kulaté a blýskavé dlouhé. Padalo jim to. S Wizím jsme to honili. Rozbolela mě tlapa. Lehnul jsem si k díře s ohněm.

Odpoledne jsem našel zelené pichlavé i u našich misek. Pod ním ležely měkké granule. A taky tenké maso. Z druhé strany ležely kuličky. Voněly kočičí trávou. Wizí kuličku honil. Mě ještě bolí tlapa. Odnesl jsem si kuličku do pelechu. Prý je to myš. Myši voní úplně jinak a cukají se.  Lidi seděli kolem zeleného pichlavého a měli kolem sebe mnoho bílého tenkého. Šustilo to a Wizí se v tom válel. Večer jeli lidi pryč rychle běhajícím pelechem. Se mnou zůstala menší ženská. Dělala nám z masa kousky. Na ně dělala z bílého měkkého tečky a čáry. Smála se a říkala, že je to kočičí cukroví. 

Můj člověk nám u misek udělal vodu, co teče. Nemusím mňoukat a skákat do výšky tam, co voda teče. U misek teče po lesklém kulatém. Je studená. Dá se lízat a dá se lemtat. 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 231 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 231

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara