DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Kravaťák večer spáchal dnešní příspěvek v ruštině na původně jiné téma, nicméně ranní čtení mailů jej dovedlo k tomu, že onen text zatím zůstane na flešce. Chandra není dobrý kamarád pro psaní.

Kravaťák dostal kamarády. Dva, občas i tři. Ještě s nimi, pravda, neměl příležitost pokecat, ale následují ho, kamkoliv se hne. Dokonce si na to berou auto. Vlastně auta, červeného žigula a stříbrné Mondeo, která střídají tak neohrabaně, že kravaťák občas musí počkat, aby jim nepřidělával práci. Vcelku se dalo čekat, že výlety s dalekohledem do míst, která jsou na letecké mapě města K. schována pod nakašírované cumuly, vypadající jako z PaintShop Pro neujdou pozornosti osob, k tomu cíli jmenovaných, nicméně okatost, s jakou kravaťákovi dělají ocásek je udivující. Aktuálně sedí přes jeden stolek u kompu a snaží se přijít na to, jak ve Firefoxu otevřít yandex.

Ta místa, schovaná pod cumuly už kravaťák ztotožnil tři. Pod jedním se schovává naprosto banální pluk protiletecké obrany. Tady je. Z protilehlého břehu Oky jsou krásně vidět odpalovací stanoviště. To druhé místo je na druhé straně města a s ohledem na mocné buldozery nahrnuté valy zeminy, trojí plot a spousty žiletkového drátu na něm tipuju na střelnici nebo zkušebnu raketových motorů. Docela půvabné je, že jen malý kousek odtud leží oftalmologické centrum (nebo to není oftalmologické centrum?) a zemědělská akademie, plná relativně pohledných děvčat, zjevně ne Kalužanek. To třetí místo si najdete snadno sami, leží jen kousek od toho prvního a při dostatečném zvětšení uvidíte i vyrovnanou techniku. 

Půl dvanácté, je čas vzít kamarády na oběd. Restaurace Usaďba bude asi nejlepší místo pro ověření, jak moc mají kluci našponovaný rozpočet, je tam draho i na kravaťákovy nemalé diety.  

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 561 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 561

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin