DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Dlouhovlásky jsou krásné. Fakt. Pár jsem jich v životě poznal, dvě mám doma prakticky natrvalo a o pár dalších se zmíním. Z původně velmi pragmatické záležitosti, určené k halení mláďat před zimou dokázaly ženské udělat něco, co chlapům bere dech a vytahuje kalhoty v rozkroku.

Nevím, v čí nemocné hlavě se zrodilo přísloví "dlouhé vlasy, krátký rozum". Zkušenost praví, že je to spíš naopak. A projevuje se to hlavně v těch obdobích temna, ve kterých módní diktát prosazuje - leckdy i docela nevybíravě - krátké účesy. Ty z kamarádek, které si v těchto dobách udržely své dlouhé ohony, copy či stupňovité střihy, plavně ve vlnách či rovných linkách padající na ramena, záda, nebo délkou šikovně uzpůsobené k sebrání do štětečků, tolik vhodných k šimrání bradavek v drtivé většině patřily k těm, s nimiž se dalo probírat spousta zajímavých věcí. A to i poté, co si tu láskou zmuchlanou nádheru rozčesávaly ve světle svíček, nočních lampiček nebo přistávací sady modelu túčka 114, který jsem měl jeden čas pověšený nad válendou. 

Pokud k páru dlouhovlásek máte doma ještě dvojici bohatě osrstěných kocourů a spousta dalších dlouhovlasých kamarádek vašich, vaší ženy, vašeho syna a vaší dcery je ve vaší koupelně jako doma, proklejete ta dlouhovlasá stvoření do sedmého kolena.  Kromě sbírky srsti rozličné délky, barvy a struktury všude kolem (nepátrám raději po tom, odkud se bere v mém trimmeru) patří k vašim pravidelným povinnostem čištění odpadu ve vaně, obou sprchových koutech a třech umyvadlech. Horký louh na to nezabírá, nejúčinnější je sifon rozebrat a ty chumáče polozplstnatělé rohoviny prostě vytahat, odšrábat a celý sifon vymýt žhavou sodou. pak lze doufat, že bude zase na pár dnů klid. 

Ale stejně vás mám rád. A jdu vyluxovat z auta vlasy.  Dvoje tmavé, jedny čerstvě rezavé a jedny hodně do blondova.

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 272 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 272

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara