DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Většinu složitějších slov mám problém vyslovit, protože jsou moc dlouhá a nenosím u sebe slovník cizích slov. A navíc jsem líný štěně a nechce se mi to učit. Navíc si myslím, že je fajn se vyjádřit srozumitelně pro všechny. Takže, se složitýma slovama na mě nechoďte :)

Vlastně, hlavní slova, který znám a který jsou mi blízký jsou: spinkat, papat, bumbat, okoupat se, šukat, udělat se, popovídat si, přitulit se, hrát si, zvířátka atp. Ještě tam patřil Páneček a všechno s ním spojený, ale vzhledem k nynější situaci mě to slovo (Pán) spíš irituje - na to slovník cizích slov říká: popuzovat, znervózňovat, rozčilovat, dráždit a to všechno mi dělá. Mimo jiné, teda a k tomu všemu je teď to slovo všude kam se podívám, nebo kam moje myšlenky utečou. 

Ale já chtěla psát o tom, že miluju vanilkovej pudink s grankem, piškotem a rybízem. A obecně fanaticky (slovník říká: slepé vášnivé nadšení) miluju všechny variace na vanilku s čokoládou (slovník říká: obměna, střídání, přeměna; tvarová úchylka) a všemožné kombinace (slovník říká: seskupování, vytváření různých vztahů; domněnka, úsudek). Ono na té vanilce něco je, přece jenom je to orchidej (slovník říká: tropická květina z ozdobnými květy). Miluju vanilku. Miluju čokoládu. Vanilka voní, čokoláda chutná. Vrchol papacího vrušení. Můj mozeček se uspokojí přes nosík a zmlsanej jazýček. 

A některé lingvistické obraty (slovník říká: směr zaměřený na obrat filozofie k jazyku) odírají moje city. Moje city k vanilce. Např. vanilkový sex. Co je vanilkový sex?! Tohle homonymum (slovník říká: slovo které stejně zní, ale má jiný význam) s mou milovanou vanilkou nemá nic společnýho. Je mi odporné a nesmyslné. Beru to tak, že se tento význam zrodil z toho jak je vanilka mainstreamová (slovník říká: hlavní proud) a svým způsobem postrádá chuť - tu ale nahrazuje vůní, která je hodně intenzivní a tak se s ní musí opatrně. Ale ve skutečnosti, by takovou vanilku nevypěstoval nikdo z vás a ani by se pro ni netrmácel na tu plantáž, ale utěším vás v obchodě jí maj. A možná, že ani nevíte co to ta vanilka ve skutečnosti je. Vanilka je vzácnost. To, že se její náhražky cpou do každé sračky je věc druhá. Syntetická (slovník říká: vyrobený synteticky, umělý) vanilka je agresivní a nepříjemná. Není to totiž vanilka. Mě se chtělo vždycky zvracet, když měl někdo v autě "vanilkovou" vůni. 

A vanilkovej sex není jako vanilkovej sex :) záleží na tom, jestli použijete syntetickej sex v polotvaru z diskotéky, nebo to je s někým koho milujete, nebo ho máte aspoň nějakým způsobem rádi/přitahujete se. 

Vanilka svou vůní patří mezi afrodisiaka a stimuluje (slovník říká: podněcující) smysly. Já mám vanilkovej lusk v lednici a chodím ho fetovat, mimo to, že ty zrníčka dávám do kdečeho :), ale vy byste dokázali znechutit vanilku každýmu. Jdu si dát vanilkovej pudink. 

Vy zkuste vanilkovej sex. To je strašné kakofonické (slovník říká: nelibozvučnost) spojení . To mohl vymyslet jen nějakej člověk bez citu k jazyku. Navíc to spojení fakt nedává smysl. 

Recept na skořicovo-vanilkovej sex s čokoládou dodám až někdy jindy.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 152 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 152

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin