DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Jak bfu viděl Eleferní sraz.

21.11.2008 byl Eleferní sraz v klubu. První tři účastníci (ok, spíše dva majitelé a jedna položka inventáře) tj. Nenufer, Vašek a Fronéma se sešli již v šest hodin. (Sebe skromně nepočítám) Čas trávili jídlem, konverzací a předváděním jak rusové kupují rakety. Během čekání na ostatní Fronéma usoudila že si zřejmě zasloužím jen to nejhorší a přivázala mě na kříž kde jsem strávil většinu času.

Kolem sedmé dorazili postupně Maličká a Winder, Red Baron a Vivien, Kassiopea a někdo jehož přezdívku si nepamatuji a v registraci je jen "nový host" a Tencokácístromy. Kdo někdy byl na nějakém sraze, ví, že první čemu se všichni věnují je spásání zásob jídla. Nejinak tomu bylo i včera. Včerejší menu byl buřtguláš a dle ohlasů byl zjevně výborný (mně nedali ani ochutnat...) . 

Po jídle a potlachání na oblíbená neúchylná témata Fronéma přinesla Violet Wand a Conráda který laskavě zapůjčil Raftíček. (Děkujeme Raftíčkovi!!). Fialové jiskřičky budily zasložený zájem a VW byl brzo zkoušen většinou zůčastněných. Testoval se jeho vliv na zpevnění poprsí, podpora růstu vlasů a blahodárný účinek na zádové svaly.

Poté, aby si mohl VW trochu odpočinout, vytáhla Fronéma Conráda. Maličká zkoušela účinky nejprve na prstech a pak i na zábavnějších místech. Prohlášení, že je to mnohem příjemnější než čekala a že je fajn že to vůbec nemusí bolet, Fronému velmi potěšilo. A krabička dál kolovala kolem stolu. (Poučení pro příště, jeden Conrád a jeden VW je na elesraz málo).

Než zkončil večer bylo vyzkoušeno i neelektrifikované vybavení klubu. Maličká testovala Kolo (štěstí) a všechny pobavila hláškou "Jé, odtud vypadáte hrozně zábavně" ve chvíli kdy byla hlavou dolů. Red Baron poté také neodolal a zkoušel jak rychle se člověk může na kole točit. Fronéma hecovala přítomné vyprávěním o tom, jak se na jejích narozeninách zkoušelo jestli se dá pít hlavou dolů, ale nikoho nestrhla. Asi měli účastníci srazu víc rozumu než Fronémini kamarádi:)  

Před další fází večera jsem byl z kříže odvázán abych uvolnil místo dalšímu zájemci. Někteří odešli a ostatní, včetně domácích, se ponořili do hraní. Podrobnosti vyprávět nemůžu protože mě položili na lavičku tak že jsem neviděl ale jsem si jistý že se všichni dobře bavili. Zlo(bivé subinky) byly po zásluze potrestány a kolem půlnoci se všichni vydali domů.

Hodnocení srazu? Super! Komorní sestava, čítající deset lidí včetně domácích, je na tento typ srazu asi ideální. Ve větším množství se sice líp povídá ale v tomhle se zase lépe hraje:) Nu, kdo na srazy chodí, dobře ví o čem mluvím a kdo ne, měl by to urychleně napravit. doufám že mě příště zase vezmou sebou.

Váš BFU

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 259 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 259

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin