DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Byl jsem venku. Ráno svítilo velké teplé žluté a Wizí se šel hřát za velké okno. Přes něj chodí ven lidi. Zůstalo otevřené. Opatrně jsem zašel za něj a když se nezavřelo, udělal jsem ještě pár kroků. Venku má pelech nad hlavou strop hrozně vysoko. Voní tam spousta neznámých věcí. Něco mi cuchá chlupy v kožichu. Podlaha lechtá do tlapek, když se sleze z tvrdého šedivého.

 

Wizí viděl, že jsem venku. Přišel, olízal mi uši a strkal do mě tlapou. Pak začal utíkat. Zkusil jsem běžet za ním. Moc mi to nešlo, tlapa se neohýbá. Odrazil jsem se zadníma a skočil Wizímu na záda. Neupadnul. Utíkal kousek se mnou, než jsem spadnul. Vrátil se ke mně a zase do mě strkal tlapou. Olíznul jsem mu nos.  Obě ženské se na nás koukaly.  Radši jsem běžel zpátky. Co kdyby tam to velké okno nebylo. Vylemtal jsem spoustu bílého sladkého.

Pořád mám plné misky. Nevěděl jsem, kolik je různého masa. Menší člověk si často dává maso na veliké horké a pokaždé mi udělá kousky do misky. Taky mi dává tenké maso. Přímo do tlamy, z misky ho neumím zvednout. Zuby. Tolik masa jsem dřív neměl. Zesílily mi tlapy. Vyskočím, kam chci.

Našel jsem místo, kde voda teče. Musí se vyskočit a když je člověk poblíž, udělá, že voda teče. Je to lepší, než lemtat z misky. Viděl jsem Wizího, jak to dělá. Mě natekla voda do čenichu a zmáčela mi kožich. Pak jsem na to přišel. Je to dobré na žízeň. Menší ženská říká, že musím často pít. Že mám nemocné ledviny. Nevím, co to je, ale občas mě to bolí, když jdu na píseček. Když hodně piju, tak ne. Dávají mi taky lízat něco, co voní po tom měkkém mase, co nevypadá jako maso. Menší člověk si to dává na tlapu. Já to olizuju. Chtěl bych mu chytit myš.

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 179 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 179

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara