DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Pořád ty protivný kočky. Shodily mě z okna. Doma sem vždycky seděl na okně, kdy jsem chtěl. Ale od té doby, co můj člověk přestal nejdřív běhat a pak i hřát to nestojí za nic. Ještěže je tu voda.


Nemůžu se dopít, mám pořád žízeň.

Tlapa bolí. Nedosáhnu si za krk. Svědí mě tam srst.

Změna. Po dlouhé době zase člověk, který voní podobně, jako ten můj. A má i fousy. Jdu si čuchnout.

Ty uši si mohl odpustit. Slušný kocour si do uší sahat nenechá. Ale asi umí obrázovat. Ukázal jsem mu, jak mě svědí za krkem srst a vykousnul mi to. A podrbal mě za ušima. Tím správným způsobem. Konečně někdo, kdo ví jak se zachází s kocourem. Ducnul jsem do něj čenichem.

Asi jsem usnul. Už mě dlouho nikdo takhle nehladil. Musím se jít napít.


Co znamená jít se mnou ? Tlapa bolí, běhám špatně a ještě hůř skáču.

Auto. To měl můj člověk taky. Ale už dlouho jsme s ním nikam nejeli. Naposled, když jsem měl ještě všechny zuby. Chtěl bych vidět z okna.

Asi jsem usnul. Mám žízeň. Obrázkuje mi, ať to ještě chvilku vydržím, že už budeme doma. Co je doma ? Nechci mezi všechny ty kočky.

Dům. Cítím jiného kocoura. Velikého. Ale jen jednoho. Miska a v ní mléko. Lemtám.

Člověčka mi dolila. Lemtám.

Už nemůžu. Chtělo by to píseček. Zvedám hlavu a koukám na kocoura. Je skoro tak velký, jako já. A o dost těžší. Tohle bude těžký. Hrbím hřbet a ježím chlupy.

Obešel mě a napil se z té misky. Nechce se prát. To je fajn, pokousal by mě snadno. Jdu hledat píseček.

Aha, stelivo. Ta úleva.

Chtěl bych si vyskočit nahoru k tomu polštářku s obrázkem kočky. Tlapa bolí. Ten menší člověk bez fousů mě tam zvednul. Aha, tady spí ten velikej kocour. To je jedno. Chci spát.

Hele, kámo, srst mi naposled olizovala moje máma... Ale dík. Je to fajn. Nedosáhnu si tam, víš ? Bolí mě tlapa.

Copak já vím, co je to zánět ? Nechceš mi to radši naobrázkovat ? Jo, ta tlapa bolí. Že mi to prý vykousne. Spíš to píchlo. Promiň, nechtěl jsem tě kousnout.

Čtyři lidi jsou lepší, než jeden. Dostal jsem svoje misky a svůj píseček. A dostávám granule, které se nemusí tolik kousat. A je tu moc oken. Tlapa už tak nebolí, můžu skákat. I do výšky. Taky už nemám takovou žízeń.


Za okny je to úplně jiné, než dřív. Nejsou tam holubi ani město. Chodí tam spousty koček a v noci i jiná zvířata. Veliká, na vysokých nohách. Člověčka mi občas to okno otevře. Nechci tam. Wizí tam chodí a vrací se se studeným kožichem. Voní žrádlem a krví. Menší člověčka dneska taky měla maso. Kousek jsem dostal do mističky. Chtěl bych mít ostré zuby. Viděla, že mi to nejde, tak mi z něj
udělala malé kousky. Už jsem zapomněl, jaké je to žrádlo.

Říkají mi Rýšo.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 519 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 519

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin