DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Namísto zamýšleného úchylení jsem většinu víkendu strávil mezi kočkami. V útulku. Krom toho, že mám doma dalšího kocoura s nevalnou prognózou (tentokrát, zaplaťpříroda, vinou stáří) jsem vyčistil několik desítek uší, napíchal skoro padesát dávek quadricatu, vykapal spoustu zahnisaných očí, vystříhal zplstnatělé srsti na jeden větší norský rolák a pokusil se vyčistit a v úspěšnějších případech i převázat pár ošklivých ran, většinou od aut, broků (v jednom případě kulky) a zubů. A taky od věcí, které tu nechci popisovat, ale v jejichž případě bych danému člověku umyl tvář kyselinou.

Kočky to mají fajn. Kašlou na rodinné, párové a interpersonální vztahy, které řeší jednoduše alfa-omega hierarchií. Kočky mezi sebou neintrikaří a problémy řeší tváří v tvář, čenich proti čenichu a prostředky, které mají k dispozici. Poražený bere porážku jako součást života a chová se podle výsledku, vítěz nebere vítězství jako celoživotní úspěch.

Kočky nemají systém politických stran a svoji reprezentaci si každá kočka zajišťuje sama, bez prostřednictví volených či nakoupených zástupců. Není znám případ, kdy by kočka vyměnila svobodu a nezávislost za příslib ušetřených třicíti masových granulí. není znám případ, kdy by se jedna skupina koček prohlásila za výjimečnou a zvláštní, předvoj všeho kočkovstva a v jeho rámci pozavírala ostatní kočky do mrńavých přepravek na dvorku, obehnaném ostnatým drátem a hlídaném jinými ozbrojenými kočkami. Kočky nezávidějí ostaním kočkám lepší krmení, hezčí misku ani měkčí polštářek na spaní a pokud si nejsou schopné ulovit dostatečně velkou a šťavnatou myš, nevyžadují její přidělení z centrálního úložiště myší, plněného těmi schopnějšími a silnějšími. Dokonce ani nevyžadují kýty z těch myší, které si ulovily jiné kočky a nepokoušejí se vysvětlit kočkám, že pojídání myší je nezdravé a že ideální potravou pro kočky jsou strouhané brambory a zelené bylinky.

Kočky nevěří slovům a dobře dělají. Kočky dají na fakta a argumenty, zejména na ty, se kterými jsou schopné seznámit se přímo a očenichat si je. Kočky neslibují, proto se nemusí vymlouvat. Kočky žijí v polárním světě, kde protivník je protivníkem, partner partnerem a všichni ostatní jsou kočkám ukradení.

Chtěl bych být kočkou.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 415 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 415

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara