DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tento díl Eleferna for dummies není věnován úchylným aktivitám, alespoň ne úchylným aktivitám ve smyslu BDSM pozitivity. Titulek je navíc vědomě zavádějící - kočkofilem se člověk většinou nestává, ale rodí.

Pokud si kladete otázku, proč se zrovna Eleferno věnuje aktivitám kolem koček, je odpověď snadná. Jak majitel serveru, tak velká část redakčního týmu a spízněné skupiny jsou aktivní kočkofilové a nikoliv nevýznamná část redakčního rozpočtu putuje na pomoc útulkovým kočkám. Navíc Torm zastává názor, že každá aktivita, přinášející užitek je dobrá. Proto tedy na Elefernu žije projekt Kočky (a až se k tomu dostanu, dám dokupy i doménu kocky.eleferno.cz), proto podporujeme projekt Nalezenci a proto občas i ty bannery útulkářských akcí. Krom toho má spousta eleferních úchylů nejméně jednu kočku doma a někteří z nás (nebudeme Torma a Gaurina jmenovat) se věnují i chovu a šlechtění koček antropomorfních. Ostatně, některé z nás si libují v posezení u ohníčku s opečenou myší natolik, že tento motiv používaly i v záhlaví svých blogů.

Jak se zorientovat na kočkařském Elefernu ?
Není to složité, v menu Projekty najdete projekt Kočky, obsahující (vědomě) minimalizovaný obsah, věnovaný kočkám. Šéfuje tomu (občas, když má čas při škole) Mi_cinka a s ohledem na tématiku jsem spíš ráda, když není potřeba aktualizovat příliš. Většinu Tormových koček v memoriálu jsem znala osobně a Bubíška jsem krmila kapátkem, když měl ještě modré čerstvě rozlepené oči. Pokud hledáte zvíře domů, podívejte se občas do nabídky projektu Nalezenci (zelené karty), kde jsou zvířata online, podle aktuálního stavu.

Jak se zapojit ?
Základní informace najdete v projektu Kočky, těch aktivit je celá řada. Můžete třeba poskytnout pro projekt Nalezenci prostor na svém webu a umístit někam kartičku nebo banner. Kód do iframů je tady:

<!-- KOD NALEZENCI.CZ kartička START -->
<nolayer>
<iframe xsrc="http://www.nalezenci.cz/banner_animal_make.php"
width=120 height=240 frameborder="no" border=0 marginwidth=0
marginheight=0 scrolling="no">
</iframe>
</nolayer>

<!-- KOD NALEZENCI.CZ END -->
<!-- KOD NALEZENCI.CZ banner START -->

<nolayer>

<iframe xsrc="http://www.nalezenci.cz/banner_animal_make2.php"
width=468 height=60 frameborder="no" border=0 marginwidth=0
marginheight=0 scrolling="no">

</iframe>

</nolayer>

<!-- KOD NALEZENCI.CZ END --> 

Co ještě můžete ?

  • navštívit umisťovací výstavu opuštěných koček a nechat se ochočit
  • vybrat si pro sebe některé z útulových koťat nebo koček
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s organizací výstavy nebo třeba i v některém útulku
  • přispět na provoz některého útulku penězi, věcí nebo skutkem
  • namalovat banner nebo ikonku, použitelné pro weby útulků
  • poskytnout na vlastním webu kousek prostoru

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 270 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 270

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara